maksiu 19.07.2004 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 teska: w tym roku.. zdjecia na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.07.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Paweł chyba lepiej to skos....i dopiero pryskaj tym randapem....my tak robilismy i było ok, rosliny szybko wyschy te skrócone..a proporcje masz na opakowaniu. nam na 550 m2 wystarczył wiekszy pojemnik A po tym randapie cokolwiek jeszcze urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2004 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jozia.. urosnie.. tylko nie odrazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.07.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam wszystkich! Maksiu- ale Małgosia to postępowa kobitka. Ślicznie siedzi!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2004 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 bikosa: siedzi jak siedzi... ale UWAGA!!!! ..... ma pierwszego ząbka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 witam wszystkich nowych i "starych" w szczególności na budowie załamka - zapraszam do kąpieli w gliniance czy ktoś z Was słyszał kiedy nie będzie padać przez 3 (słownie trzy) dni ? pociąć sie można, przecież nie wyleję ławy w wodę rozpaczliwie pozdrawiam a dwa tygodnie w plecy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Bodekku, już dzisiaj jest koniec padania i na jutro zamawiaj beton.A oprócz tego trochę folii, bo gdyby jednak, to warto trochę przykryć.Nie bój nic, nie ma tego złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.07.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 na budowie załamka - zapraszam do kąpieli w gliniance bodekku To u ciebie woda stoi i nie wsiąka? Wyrazy współczucia. Głupio mi w związku z moim poprzednim postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Józia S. - dzięki za słowa otuchy wsiąka ale powoli jeżeli nie będzie padało to dwa dni starczy ale najpierw musi trochę podeschnąć wykonawca już jest lekko zdesperowany ale ma być zgodnie ze sztuką bo mi się chałupa zawali nie ma sprawy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 witam popołudniowo.... jesssuuuu dokonałam cudu kupiłam cegłe klinkierowa burgund ryflowany ....az sama nie wierze...bede miała we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Teska - gratulki pogoniłem wykonawców jutro jeden dzień bez deszczu muszą znaczy się zap........ć pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.07.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 adam1210. Jaki dom planujesz - parterowy, czy z poddaszem użytkowym? Podobno podłogówka nie jest polecana do sypialni. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Józia u nas po randapie w nastepnym sezonie urosły piękne okazy ....chwastów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Trobe dobrze słyszałes...w sypialni podłogówka jest za blisko głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 19.07.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Trobe. Dom parterowy. Ze względu na warunki - kąt nachylenia dachu, zostaje sporo miejsca na górze. Wygonimy tam dzieciaki jak podrosną.... Więc w sumie parterowy z uzytkowym poddaszem. Jesli chodzi o podlogowke to w pomieszczeniach mozna ustawiac rózne temp. Może byc trochę chłodniej w sypialni Na marginesie czy ktos z Was spał w sypialni z ogrzewaniem podłogowym... i zle sie czuł....? . Pozdrawiam ps. sorry za bledy ale na razie moge pisac jedna reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 19.07.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 a jeszcze jedno rozwiązanie - rurki można połozyc w scianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 20.07.2004 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 witam wszystkich rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 pozdrawiam wtorkowo na razie nie pada, zaraz jadę zobaczyć czy coś się dzieje - pańskie oko konia tuczy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Wczoraj goraco a dzis ma byc jgorzej, czyli dla budujacych lepiej. Oj co za logika Czy ktos z forumowiczow mieszka w Dobrej w dzielnicy gdzie stoi domek na usypanej gorce, domek chyba z basenem. Ma ladna sciezke do domu oswietlona przy schodkach. Przejezdzam tam czasem i juz prawie wszystkie dzialki zajete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.07.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Hej wszystkim Dobre wiesci mnie spotkały bo chyba dostanę warunki w koncu, wiec chyba mi ulzy bo wczesniej to zaniedbalem a po nowelizacji juz mi dac nie chcieli. Ale co miesiac inaczej prawo interpretuja i teraz uznali mojego sasiada oddalonego o 30 m po przeciwnej stronie drogi. Wiec moze w koncu zacznie sie dziac cos wiecej niz koszenie chwastów. Pozdrawiam w koncu mamy lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts