Joasia Jasia 29.05.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 EWAR - ja kupowałam w hurt. Togra w Trzeszczynie.tel. 3179084. Ale nie pamiętam gdzie budujesz.Teska - nie kupiłam Muratora - możesz przytoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Jaosiu...ech nawet nie zauważyłam:smile: i cio opowiesz nam o wyczynach Jasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Mam taką oto propozycję... wszyscy budujemy, jesteśmy zalatani..a może by kazdy chwycił do łapki jakiego mieska, kaszaneczki czy co tam jeszcze...i spotkalibyśmy sie w jaki weekendzik u kogoś na budowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Cześć Szczeciniaki! Tu Ivette. Śledzę wasze informacje od zeszłego roku ale naszą budowę właśnie zaczęliśmy. Budujemy się na Warszewie - okolice ulicy Morenowej. Proszę o przydatne informacje, szczególnie moich najbliższych sąsiadów. Dzięki. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Cześć Szczeciniaki! Tu Ivette. Śledzę wasze informacje od zeszłego roku ale naszą budowę właśnie zaczęliśmy. Budujemy się na Warszewie - okolice ulicy Morenowej. Proszę o przydatne informacje, szczególnie moich najbliższych sąsiadów. Dzięki. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 29.05.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam! Przez Teskę odkryłam forum grupy szczecińskiej. Buduję w Szczecinie - rejon ul. Zagórskiego (droga na Police). Jestem na etapie zalewania stropów nad piwnicą. Mój domek jest piętrowy - projekt indywidualny. Wynika to z warunków wydanych przez urząd. W tej chwili szukam okien drewnianych, białych i oczywiście tanich. Wszelkie rady i uwagi będą mile widziane.Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów. Ksiegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2003 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 witamy nowe kolezanki, nasz grupa rosnie w siłe, i bardzo dobrzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 29.05.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska,buduję niedaleko Ciebie w Dołujach. Dzisiaj zbroją mi fundamenty.Ekipa pana Marasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.05.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam nowe twarze w klubie Przy okazji mam pytanie - ile płaciliście za wylewkarza? za m2. Z położeniem styropianu pod podłogówkę i całym materiale - bez podłogówki oczywiście? hę? Pozdrawiam aa - mamy 2 choinki - lala la!- duże 4 m nasza pustynia już inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2003 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Ewar: nie stresuj Teski ekipą pana Marasa, bo Teska znowu zacznie przeklinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 EWAR....jesssuuuu....to juz wiem gdzie budujesz...koło policji:smile: widziałam tam tego partacza ( mowa o Marasie) PILNUJ TEGO FACETA BO TO JEST PARTACZ I NIE TYLKO ( reszte moge prywatnie powiedziec jak chcesz wiedziec jak nalezy tego z......pilnowac.. jak bedziesz w niedzielke to wpadnij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 MAKSIU zgadłeś ....nastepna duszyczka padnie ofiarą ( sorki Ewar) powtórze PARTACZA...( przepraszam partaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam Ivette i księgową w naszej grupie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.05.2003 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska, S.P. - dzięki za reakcję na moja prośbę. Będę bardzo wdzięczny jeżeli wyślecie mi namiary mailem albo na gg. Własnie te miejscowości błądziły gdzieś po mojej głowie. A sprawdzone kontakty - zawsze są dobre. Pozdrawiam i czekając dziękuję raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 WITAM w ten cieplutki poranek:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Witojcie!U nas poranek rześko - chłodny, tylko 11 stopni. Ale poranny wdech takiego wozducha dodaje speeda! Na cały dzień plus weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.05.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Ale śliczny dzień, aż miło. Cieplutko, słonecznie no i piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Jezu Teska!U mnie też buduje Maras. Z czym Ci zalazł za skórę? Proszę o pilną i wyczerpującą odpowiedż i gdzie trzeba go szczególnie pilnować. Z góry dziękuję. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.05.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Co do Teski wykonawcy... to może się obrazi ale chyba nie. Ten Maras czy jak mu tam spaprał ewidentnie dach - szczeliny między dachówkami są za duże - wg fachowców dzieje się tak jak są źle łaty czy kontrłaty umocowane (zawsze mi się myli które). Dachówki mają dolegać do siebie bez szpar - tzn nie klawiszować. Po mojemu trzeba wziąść przedstawiciela euronita i niech oceni. (Przedstawiciel handlowy Euronit:Bartosz Wąsiktel.: 0604/ 21 44 57)Teska ma za to ładne ściany.Żeby nie było - ja nie w złośliwości tylko ku przestrodze. Ja mam spaprane ściany i otwory drzwiowe - każdy inny - wrr wrr. Mam też źle wylany strop.Aaa - jutro weekend - na budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Joasiu.. a za co mam sie gniewać?? i tak szczescie ze dach nie cieknie, i wiezba jest mocna i zrobiona ok... i mam pochwale sie znowu piękną podbitkę a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts