czupurek 22.07.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 witam czwartkowo Bodekku - nie pada. u mnie na budowie wczoraj cisza - wrrrr. człek ma miękkie serce, to twardą d...... na 2 dni wszystko zamarło, a ja z nudów i złości myślałam, że kogoś pogryzę. byłam miła to, wypożyczyłam ludków na jeden dzień (kafle czekają), potem uległam i wypożyczyłam na drugi (kafle nadal nietknięte), a na koniec się dowiedziałam, że jest obsuwa w terminach i muszę jeszcze jeden dzień sobie poczekać! pewnie, durna to, poczeka. ale za to, sobie ulżyłam i obje..... majstra, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 No i właśnie z tego względu wybrałam inteligo, aby były dostępne bankomaty, a nie jazda do miasta po pieniążki na zakupy na ryneczku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Pozdrawiam..... CZupurek.....no wiesz, do mnie zjawiaja sie o 19....ale robią potrzebuje 2 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurek bo problem jest atki...ze biora prace...i tak wychodzi...mi nie mowili ze bede płot robic po godzinach.....no i mam..... Wiec sie nie denerwuj...tez im mowiłam ze powninni zrobic wsio i isc dopiero kopac fundamenty.... moze winko? wieczorową pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi lukas jest ok, nalezy do szybkich banków...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska zgadza się , ale oni nie prowadzą obsługi podmiotów gospodarczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 didi..... jak tam pracy w ogrodze??? mam pytanie gdzie kupowliscie rodondendrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 22.07.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi. Niech Ci pani bajek nie opwiada. Zdaje się że im system padł.Wielu dzisiaj ma problemy z intelligo.Pozdrawiam.Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Wiesio wyslalam ci wiadomosc na priv Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Adam, wiem na koniec to od niej wyciągnęłam. Pani wzięła moje dane i jak tylko będzie chodzić system to zadzwonią do mnie Teskatrawka już po pierwszym koszeniu,mostek i pergola stoją, fontanna i strumyk działają, sprawdzamy teraz iluminacje świtlne, rybek jeszcze nie ma, jutro będą montowane lampy ogrodowe.Jest jak w bajce, w najśmielszych marzeniach nigdy sobie tego nie wyobrażałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teskano widzisz, a na pytanie nie odpowiedziałam. Rododendrony są ze Starego Grabiąża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska - wsio oki. winko też oki - ale to ja przylecę jak będę w okolicy (oczywista wcześniej powiadomię) a dali ciała, bo z sąsiadem (tym od różowego domku) i dwoma moimi ludkami, polecieli międzyczasie na prawobrzeże kopać przyłącze. temat okazał się trudniejszy i więcej, niż zakładali czasu im zajął. więc obj.... dostał za to prawobrzeże, bo potem plan mu się wysypał (ponoć nie mógł odmówić sąsiadowi), a ma zapowiedziane, że płot u cię najważniejszy. więc spoko, a pojeździć na nim co trochę muszę, co by chodził w ryzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurek jest ok....a winko wiesz...w koncu wypije sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 tzn jak bedziesz sie ociagac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska Czupureka czym się delektujecie??ja ostatnio "odkryłam" taką 18% wódeczkę dla kobiet w trzch smakach: kiwi, grapefriut i marakuja. Dodaje się tylko kilka kostek lodu i gotowe. Do nabycia w Selgrosie. Pyszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.07.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Jesssu. Nie gadajcie o alkoholu - bo mi po głowie chodzą krasnoludki jeszcze i pukają, cholery jedne.... Wczoraj spotkanie z koleżanką z ogólniaka i jej duńskim mężem. Trzeba było sobie troszkę wypić żeby angielskie słówka same w gębę wpadały... Dzisiaj cierpimy z Jasiem w pracy.... przy monitorach. Nei ruszamy sie do żadnej roboty poza firmą... ból ciała i żal, że w biurze nie ma wygodnej sofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi - my razem jeszcze niczym (Teska jak widzisz sama pociąga ). ja bym też pociągnęła, ale na tej cholernej budowie jestem wiecznie przejazdem i to, przeważnie sama. jak pójdę do Teski, pociągnę, to kto mnie stamtąd wyciągnie? a kierować po, nie da rady. więc teraz Teska sama (może nie sama, ale nie ze mną) pociagnie, a ja przyczłapię jak zacznę na budowie koczować na przełomie m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 wiesio ogladalam twoj domek . Sluchaj on ma kat nachylenia dachu 25 st.A mi powiedziala gmina ze w tanowie mozna stawiac domy tylko z wyskokim dachem.Czy ty masz pozwolenie na 25 st czy musiales zwiekszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 czupurek - wiem że nie pada zbrojenie sie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurek to jak zakoczujecie, to wypijemy:) wiec sama nie bede pociągać...buteleczka poczeka...moja połowa wraca koło 5 sierpnia:) to bedzie mozna ohohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts