czupurek 23.07.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witam piątkowoJózia - ja też gamoń, co to ten gramaplast? życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.07.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witam piątkowo Józia - ja też gamoń, co to ten gramaplast? życzę wszystkim miłego dnia To tynk strukturalny na bazie żywicy. I to cała moja wiedza, o nic więcej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 a jednak zapytam a co się z tym tynkiem robi? tzn. to ten właściwy, czy zamiast malowania? o 10.00 jadę wybierać osprzęt. chciałam jakiś bajerancki, ale mój konserwatyzm zwyciężył - będą wszędzie białe, tylko w łazience w kolorze aluminium (pod dekory i inne takie tam). ciekawam ile zapłacę za tego legranda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Oj, faktycznie gamoń KŁADZIE SIĘ KOLUMNY NA ZEWNĄTRZ na zagruntowane kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.07.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam piątkowo Całe 2 dni w domku A dzisiaj Porter&Lipnicka na Głebokim. Za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Czupurek ten gramaplast mam na cokole:) byłaś to moze widziałaś A legrandy - hurtownia bychowa...zakrec to ci powiem ...i rabacik dostaniesz więksiejszy Ja płaciłam przeszło 2 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Joasia - ale ludzi tam będzie pewnie masaTeska - już pozamiatane, kupowałam w El-centrum na 26 kwietnia. wyboru niestety nie miałam (układ z elektrykiem). dostałam 15% upustu, vat bierze na siebie (elektryk), potem refakturawzięłam na 64 pkt. z czego 5 kolor aluminium, a reszta biały (kolor w pastelach droższy i bałam się też, że może potem nie pasować do reszty).nie wyszło dużo: niecałe 1,5k (ale pewnie mniej kupiłam niż ty). chociaż pewnie będę musiała coś dokupić jak znam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 czupurek hmm nio wiecej i pastelowe kolorki mam...kupiłam ich przeszło 100 pamietaj tylko ramki pionowe i poziome...itp...bo inaczej nie pasuja do siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 nio widzisza jak te moje "futerka" robią u cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 wiesio ogladalam twoj domek . Sluchaj on ma kat nachylenia dachu 25 st. A mi powiedziala gmina ze w tanowie mozna stawiac domy tylko z wyskokim dachem. Czy ty masz pozwolenie na 25 st czy musiales zwiekszyc? Agnieszka 1 Dostałem pozwolenie na budowę D08 bez najmniejszego problemu. Czekałem tylko 2,5 miesiąca . W warunkach zabudowy sprzed prawie 2 lat wpisano mi jako ograniczenie, maksymalną wysokość budynku 7 m. W trakcie adaptacji projektu część garażowa została przerobiona na mieszkalną co wymagało poszerzenia i przedłużenia. Spowodowało to niewielkie zmniejszenie kąta pochylenia dachu. Pozwolenie na budowę wg tak przerobionego projektu dostałem na początku czerwca tego roku. Nie wiem, kiedy Ci powiedzieli, że dach ma być wysoki. Może tak zostało wpisane w nowym planie zagospodarowania, ale on chyba jeszcze nie obowiązuje. Według projektu planu który widziałem w Gminie np. mój dom powinien stanąć około 8 m od obecnej drogi a ja stawiam go przeszło 30 m dalej. Wiesio No tak tak - w nowym planie sa dachy wysokie. Wogole nowy plan sobie a podzialy z kwietnia sobie. Oni maja inaczej i my inaczej A tak na marginesie - pracujemy w jednej instytucji Pozdrawiam wszystkich - dzis wyjezdzam na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.07.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 jestem po wizytacji budowy towarzystwo przytomne inaczej po małej awanturze i kilku miękkich "budowlanych" słowach wzięli się raźno do pracy po południu leję ławy, zbrojenie prawie gotowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.07.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Bodekku -za przeproszeniem - narąbana brygada??? To nie te czasy chyba! Przede wszystkim chodź z aparatem fotograficznym. Rób fotki od stanu zero! przyda się - dodatkowo inspektor - po to żeby zobaczyć czy dobrze przewiązane w narożnikach. Poza tym powiedz - że nie ma chlania na budowie - postrasz inspektorem, wypadkiem pod wpływem alkoholu. I zapraszaj mase ludzi do oglądania Twojej budowy - brygada nie będzie wiedziała czy to inspektor jakiś dodatkowy, kumpel, czy pani z banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Czupurek ano robią....od 19...do 21:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Bodekku - niemożliwe a Joasia ma rację z tymi wycieczkami, może trzeba do cię podjechać parę razy? a to, ci futerka. no dobra łikend się zaczął 15 minut temu to, spadam do dom pa wszystkim do poniedziałku[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 witam sobotnio:):) pustki ....a za on\knem : beznadziejnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2004 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 pustki bo ludzie imprezuja... np. u mnie imprezka urodzinowa jejku jaki ja juz stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Witam wszystkich w Niedzielę!!!!!! Jutro już do pracy!!!!!!!!! Hurrraaaaaaa! - w końcu odpocznę! A jak tam u Was? Ale dowiem się pewnie w poniedziałek, bo u nas cisza ..... no tak bo niedziela!!!! Strop już zalany, ścianki kolankowe wyprowadzone, zbrojenie na ostatni wieniec przygotowane, teraz tylko szalowanie i wylewanie no i za ok. 2 tygodni wchodzi ekipa dachowa!!!!! Wiecie, że górale kładą dach za 20PLN /m2? I robią to dobrze, jeśli ktoś planuje na przyszłą wiosnę budowę lub kłaść dach to dam namiarki, bo do końca tego roku mają robotę, ale wiem, że stawiają od podstaw, robią dobrze i szybko no i .... tanio!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 witam tez w niedzielkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.07.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Teska, sorki, że nie pogadamy, ale gonią mnie do pracy, właśnie robimy bramy dla Józi!!! Maksiu - wszystkiego dobrego!!!!!! Nie jesteś aż taki stary, wyglądasz jak MŁODY BOG!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.07.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 pustki bo ludzie imprezuja... np. u mnie imprezka urodzinowa jejku jaki ja juz stary jestem STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "staruszku" a ile Tobie brakuje do setki lecę po jakąś wodę na toast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts