jamles 25.07.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 maksiu niech ci służyhttp://www.staropolanka.pl/images/wielka-pieniawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.07.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 jolly. Proszę o namiary na Górali. Mam nadzieję, że w przyszłym roku ich wykorzystam. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2004 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witam wszystkich w nowym tygodniu... jamles: dzieki.... do setki z kazdym dniem coraz blizej jolly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Maksiu! Sto lat!! Witam grupę!! Czupurek czy jesteś dziś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo.znowu szaro za oknem Maksiu - spóźnione życzenia urodzinoweSTO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Didi - jak widać jezdema cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 uff - ławy zalane ekipa nie była narąbana - tylko brakowało im tzw. motywacji do pracy po paru niewymownych pędzili jak poparzeni pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 maksiu - GRATULACJE sorry że sóźnione - rozumiesz budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Czupurek poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.07.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 No i ja witam wszystkich pełną parą!!! Trobe - telefon do nich mam w domu, jutro dam na priv! Maksiu - sorki, ale jak pamiętasz, jestem cicho-ciemna, zrobię jak poleciłeś! Gdybyś mógł, możesz się postarać o ten namiar do Twojego sąsiada, który robi dach? Błagam, zrób to nawet specjalnie, postaram się wypłacić, sorki, odpłacić!!! Didi - często przejeżdżam koło Twojego pałacyku, ale jakoś się wstydzę...może niedługo się odwstydzę, by obejrzeć Twoje cudności!!!! Bodekku - gratulki - w końcu!!! Opisuj w dzienniku (jak znajdziesz czas) chętnie poczytam o ekipie Pana Z.!!! Magi - no właśnie dogadałam mu, ale czy tacy są wszyscy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Didi - ok w sobotę i niedzielę pracowałam z rodzinką na budowie. niestety byliśmy tylko my, fachowców "0" no tak łikend to, łikend, sie nie pracuje w wc położona podłoga - w sumie całe 8 kafli (zaczęli w czwartek, z małą poprawką w piątek) i to, wszystko a potem płączą, że kasy mają mało ciekawam ile im czasu zajmie ten wcet? jestem na dobrej drodze, żeby im po tej robocie podziękować, bo w tym tempie to, zima ich zastanie no i kolejny minus dla fachmanów. małżek mył szyby w oranżerii i odkryliśmy, że jedna mała szyba jest zniszczona prawdopodobnie od produktu ubocznego (iskry, opiłki?) fleksa. pełno maleńkich, wtopionych w szkło "dziureczek" !@#$%^&... mać z takimi fachowcami. jeden drugiego krytykuje, a potem sam odwala takie numery, że ...... mało zawału nie dostałam, a teraz zastanawiam się co z tym fantem zrobić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 jolly - na dziennik nie mam czasu co do wspomnianej ekipy - na razie robią, od czasu do czasu trzeba ich słownie "ustawiać" nic nowego pozdrawiam i witaj z z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Jolly zapraszam serdecznie!! Czupurek ciekawe czy Ci Twoi fachowcy pobiją rekord pewnego glazurnika, który kładł u moich znajomych. Średnio statystycznie wyszło mu 0,5 m2 na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.07.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Czupurek: współczuję!, ja na razie nie mam tak precyzyjnej roboty, ale też bym .... , gdyby mi coś popsuli, zachlapali, zniszczyli, ale Ty twarda jesteś, jeszcze ciut i na koniec powiesz im co o tym wszystkim sądzisz!!! Ja bym tam im listy "dziękczynne" wysłała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 26.07.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Maksiu - Staruszku zdrowia! Bodekku - gratulacje ! bo mi się ten Twój basen śnił po nocach.. No i wszytkich tradycyjnie - poniedziałkowo. Fotki zrobiłam - będą za godznkę na stronce mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ja im po prostu do d...... nakopię i obciążę finansowo za wymianę szyby. wtedy może zaczną szanować cudze i inni będą już mieli lepiej.kurcze, a tak na marginesie, to tyle czasu miałam względny spokój, bo wsio się jakoś kręciło bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 26.07.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ja im po prostu do d...... nakopię i obciążę finansowo za wymianę szyby. wtedy może zaczną szanować cudze i inni będą już mieli lepiej. kurcze, a tak na marginesie, to tyle czasu miałam względny spokój, bo wsio się jakoś kręciło bez problemów. To tak jak u mnie, A teraz.... poginęly wszystkie klucze, śrubokręty i co jeszcze - muszę się rozejrzeć @#$!% mać, złodzieje !@#$%^ Muszę schować wiertarki i inne maszyny, bo też zap....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 26.07.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Maksiu życzę ci 200 lat (bo mówisz, że do setki ci niewiele zostało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.07.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witam Józię!!!!!! hohoho, buźka, hohohoh!!!! Józia, ale ty k.... przeklinasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2004 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Jolly: juz wszystko dziala bawilem sie w piatek.. i zapomnialem przywrocic domysle ustawiania masz nr telefonu na prv. pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts