Teska 30.05.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 EWAR IVETTE zerknijcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Dzięki ludzie za wszelkie uwagi! Już się czuję z Wami silnie związana, jakie to miłe w obecnych czasach. Ta bezinteresowność i "pomocność" jest wspaniała! Pozdrawiam i czekam na kontakt od Agi. Teska! Odezw ę się. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 po obiadku zasiadłam sobie przed forum...z kawka w łapce:smile: dzisiaj nie jade na budowe, ani jutro:smile: nio...moze wieczorem Miłego weekendu:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 30.05.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Cześć cześćja też nowa twarz choć niektórych znam osobiście (ukłony dla EWAR).Mam posiadłość (860m2) w Wielgowie, właśnie urwałem łeb Hydrze i dostałem warunki z jaśnie panującej nam energetyki - chcieli bym budował prawie elektrownie ( 500m linii SN + trafo + 300m NN) a oni łaskawie w ramach opłaty przyłączeniowej to przyjmą i będą mi dostarczać prąd. Ale dzięki poradom forumowiczów skierowałem swe kroki do URE i efekty już są. Dzięki.Teraz ostatnie szlify projekciku i kolejne przeboje w UM. Czy ktoś mnie uswiadomi, ile czasu czekał na pozwolenie w szczecińskim UM? A może znacie jakieś metody na popędzenie ich? Prawde mówiąc chciałbym coś zrobić przed zimą, bo obawiam się 22%VAT?Ale sie rozgadałem!!!!Miłego budowania w weekend, ja mogę jeszcze jechać opalać się nad morzem. Nie zapomnijcie o dzieciaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Witaj na sczzecinski urzad nic sie nie zdziała...tam pracuja niereformowalni:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 to tak cobyśmy na dół nie spadli:smile: miłej soboty:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2003 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 to tak zebyśmy nie spadli na koniec:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.06.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Ale się towarzystwo szczecińskie rozgadało. Pozdrowienia i miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.06.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Witam w ten piękny roboczy dzień. Przd nami jeszcze takich prawie 5. Chyba mamy dobrych tynkarzy. 16,50 za m2. Był przedstawiciel Knaufa - nasz znajomy zresztą i obmierzył wszystko - mówi że bardzo dobrze robią. Ściany równe i gładkie. Nawet mówią że sprzątną po sobie Rozmawiałam też góralami - chętnie wezmą nowa budowę. Budują od początku do końca. Najchętniej w Dobrej. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 02.06.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Odpowiedź dla Grapuska.ja na swoje pozwolenia na budowę (Urząd Miejski Szczecin)czekałam od 13 grudnia (data przyjęcia wniosku) do połowy lutego + dwa tyg. na uprawomocnienie się decyzji + 7 dni po wydaniu dziennika budowy. W sumie mogłam ruszyć łopatą dopiero 14 kwietnia. Trzeba uważać na wszelkie literówki bo jeżeli coś takiego zostanie zauważone przez urzędnika to jeszcze dochodzi czas na sprostowanie + okres na uprawomocnienie. A i jeszcze jedno - mój architekt przy pierwszych zastrzeżeniach urzędnika sporządził tzw. protokół rozbieżności - tak aby tylko to co w nim jest trzeba było poprawiać. Uniknęliśmy w ten sposób wymyślania nowych "poprawek" przez urząd. Pozdrowiena dla ForumowiczówKsięgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Joasiu daj mi namiar na tych górali:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 KSIĘGOWA słyszałam ze w M&S maja teraz jakąs promocje na okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 02.06.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Dzięki Teska już faksuję ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.06.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Joasiu jak możesz to daj mi namiar na górali ja szukam ekipy od początku a będę budować w Dobrej właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 ech....gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 02.06.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Już zelżało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.06.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Eh, to podbijanie licznika... i nas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Joasiu a czy ktoś zwraca uwagę na licznik??? Pozdrawiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts