Olka 28.07.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Widzę, że wybiegam problemem (KUCHNI) za daleko. No tak zostało mi tylko wykonczenie domu, bo elewacje i podbitkę muszę zostawić na póżniej. Brakuje mi już kasy na wszystko. Może jakiś sponsor sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czupurek - wiem co czujesz ja już dwa lata mieszkam z teściami, na początku było fajnie no ale teraz jesteśmy wszyscy sobą zmęczeni no i CHCĘ JUŻ NA SWOJE. Pójdę w goły beton ale do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witam Wszystkich A tak w ogóle to doradźcie mi gdzie zamawiac w Szczecinie meble kuchenne. Przyzwoita cena tak może sie uda do 5 tys?? Ola, z tego co wiem, Didi ma namiary na fajną i niedrogą kuchnię. Ja zamówiłam w Daleszewie k/Gryfina. Pan mi zrobi za 4,8k zabudowę kuchni 9m2 + sprzęty z promocji (w sierpniu jest sezon na promocje). Jak chcesz to podam ci namiary, ale terminy są podobno zajęte na 1-2 m-cy do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Brakuje mi już kasy na wszystko Hmmm, skąd my to znamy W każdym razie nie jesteś sama. Prawie wszyscy mamy ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olka tak się zastanawiam 5 tys? Kam Kuchnie, tam gdzie mi robili na wymiar mają także szafki do składania, takie w paczkach. Modeli jest mnogo. To spróbuj tam. Znajdują się na Iwaszkiewicza i na Milczańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józiaskąd wiedziałaś, że idę z odsieczą? A jeśli kogoś interesuje np. (między innymi) moja kuchnia to zapraszam do lektury najnowszego wydania "Zbuduj dom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 KAM - mają fajne meble Byłam - to moją kuchnię wycenili na 7 tys. Tak jak większość firm. Chyba musze zrtedukować liczbę szafek. Dzięki za podpowiedź. Bo ja się jeszcze zastanawiam nad BRW na Kwiatowej. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi, no to letę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Bo ja się jeszcze zastanawiam nad BRW na Kwiatowej. Co sądzicie? Nie, NIE, i jeszcze raz NIE. Może jestem stronnicza i nieobiektywna, ale robią zabudowę na wymiar (czyli nietypową, na życzenie klienta) z typowych szafek - to już jest kant. Poza tym strasznie się wk..... na BRW w Gryfinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 JóziaS Bardzo bym chciała namiary na tą firmęi może wymyślą coś innego. Znam te rejony. Przejeżdżam tą trasą często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia skąd wiedziałaś, że idę z odsieczą? A jeśli kogoś interesuje np. (między innymi) moja kuchnia to zapraszam do lektury najnowszego wydania "Zbuduj dom". Rozpędziłam się szukać po Forum, ale... to chyba gazeta No powiedz Didi, co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia S. Na co się wk.... czy coś spaprali. Szczerze mówiąc BRW zrobili mi całkiem fajny projekt no tylko nie wiem jak u nich z wykonaniem i obsługą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi Właśnie powiedz co tam jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józiu jak to co? Artykuł o mojej budowie!!!!!! Ze mną w tle oczywiście. A strona internetowa też jest tylko jeszcze nie jest uaktualniona o nowy numer. http://www.zbuduj.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Oooo ooooo No to kupię obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Chyba już zachorowałam od tej budowy. Albo czytam wszystkie gazety tematyczne jakie mi wpadną w ręce a o kuchniach i kafelkach to już nie wspomnę. Latam po sklepach i marudzę tym biednym sprzedawcom. Słuchajcie to jakiś obłęd cały dzisiejszy dzień zamiast pracować siedzę na Forum Muratora i śledzę tematy. Chyba mnie zwolnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olkato nie obłęd to uzależnienie, my wszyscy tu na to cierpimy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia - dzięki za namiary. Zobaczę może coś wymysla. Słuchajcie ale tak szczerze To ja naprawde jestem już zmęczona tym wszystkim. Może gdybym miała ze 100 tys. jeszcze do wydania gotówy to by było inaczej a tak to sie szarpię o każde 100 zł ze sprzedawcami i fachowcami. I to już nie jest przyjemne. Bo nie moge kupić sobie tego co mi się podoba tak naprawdę. OK dosyć biadolenia. Dzisiaj się spotykam z kafelkarzem , który mnie dobije pewnie wyceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 jolly - chyba nie mam szans Józia S. - należy zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Ola nie przejmujja tam kaskę już potraciłam i lecę z bieżącychwięc od przyszłego tygodnia idę mieszkać częściowo na betonikachale za to kurcze będę miała SYPIALNIĘ (to znaczy pomieszczenie co się tak nzaywa, bo do prawdziwej sypialni to jeszcze daleko) i może nie będę śnić o gołodupcach umarlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts