czupurek 28.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi - gratulki sławna kobieto.a co tam, wezmę ten ostatni grosz i nabędę gazetę. muszę poczytać coś tam nasmarowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czupurek - uważaj na sny bo po ciebie przyjdą Didi - gratulacje - jesteś sławna pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dziękuję wszystkim i zapraszam do wyrażenia opinii. Sąsiad się śmieje, że teraz powinniśmy pokazać w jakiejś gazecie nasz ogród.....bo już zaczyna wyglądać bosko (dzieki mojemu mężowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi - udostępnij zdjęcia w sieci - chętnie pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 do dobra. idę pomału do domdo jutra, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czupurek - miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Czupureka co Ty dziś tak wcześnie do domku?? Bodekkujak tylko uaktualnią stronę tej gazetki to będzie, bo sama nie potrafię tego zrobić, no i mój GPRSik jest za słaby do przesyłania fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi - czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olka - a może sama poszafkuj - nam wyszło 2500 za kuchnię I wykrakałam - miało być cudownie - a jakby ktoś mnie widział, to ja stałam na środku Dworcowej i zablokowałam torowisko - odpalając autko od akumulatora kolegi - i kasa wydana na samochód zamiast na dom... i godzina w plecy... wrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.07.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olka ja kiedyś miałem problem z kuchnią (finansowy) więc zrobiłem kuchnię w systemie murowanym, kupiłem same fronty a reszta ytong, mam troszke fotek z takich realizacji wiec najciekwsze moge puscić na maila. Lub na włoskim altavista wpisz La cucina il muratura znajdziesz jakieś info. Józia jak ci te drzwi uszkodzili, drewno poskrobali czy lakierek zadrapali, jak nie duże uszkodzenie to woski mogą to ukryć więc mogę coś znależć jeśli kolor jest jakis typowy (nie zółty ani nie irocco ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Jolly z brazowa cegła nie ma problemu- chyba ajtansza jest w razmusie:) w mierzynie 1,90 brutto za sztuke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2004 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 pawel: mnie interesują te zdjęcia kuchni w wersji murowanej, jesli byś mogl to przeslij na adres [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Paweł, no wiesz co, a ja już chciałam ich obciążyć workiem cementu (za drzwi). A drzwi są najzwyklejsze brązowe za jedyne 1,8k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Kuchnię też chciałam mieć murowaną, ale zrezygnowałam - już nie pamiętam czego. Pomalowaliśmy dzisiaj pierwszy pokój na malinowo na razie podkładem, ale i tak wygląda pysznie Mam pracownika z Bani - pięknie szpachluje regipsy, maluje, jest pracowity i dokładny. Szkoda, że nie zakładał (regipsów), bo moi partacze odwalili kaszanę. Jak u mnie skończy, to polecam go - płacę mu dniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.07.2004 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Puk, puk, nie chce sie pokazac strona 158. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.07.2004 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Mam rekord: Zapytanie o warunki zabudowy zlozone w czwartek 22.07, a przyszlo pismo z urzedu dzis po poludniu tzn 28.07 tylko 5 dni roboczych - minus jeden na wsyslanie poczta. Ale sie w Policach uwineli. Zycie jest piekne, nieprawdaz? pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.07.2004 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Piękne, a jakże, zwłaszcza, że zostało 2 dni do urlopu. Agniesia, co ty spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.07.2004 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 oj Józia Józia.. lubisz zdręczyć tych którym do urlopy pozostały jeszcze ponad dwa tygodnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basso 29.07.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam Forymowiczow!Dzien dobry! Mimo,ze nie moge sluzyc pomoca w zakresie jaki obserwuje czytajac to forum to chcialbym czasem podzielic sie swoimi spostrzezeniami z tych bardzo ciekawych wypowiedzi.Przeczytalem dopiero dwa dzienniki,Teski i Czupurka(zaczynam nastepne bez specjalnej kolejnosci) i jestem pelen podziwu dla Waszej inwencji,zapobiegliwosci,"zelazowej"woli,uporu i wszystkiego innego.Te dzienniki czyta sie jak powiesci sensacyjno-kryminalne,sensacja jest kazdej godziny i dnia, a kryminal moze nastapic w kazdej chwili,przeciez do morderstwa podwykonawcy w tych dziennikach bylo juz tak blisko,kara nie bylaby zbyt wysoka,a nawet moze obylo by sie bez gdyz bardzo latwo mozna to podciagnac pod dzialanie w afekcie . Widze tez dobra strone tych zmagan i wnikania w kazdy aspekt budownictwa jednorodzinnego,wydaje mi sie,ze kazdy z Was moze bez trudu zdac egzamin z budowlanki i zostac kierownikiem robot, architektem,geodeta, mistrzem w kazdym z tych zawodow!Z tego co widze to przystepujac do budowy ew.zaraz po musicie w kazdym przypadku byc lepsi od tych wykonawcow aby ich kontrolowac na kazdym kroku i pouczac w trakcie ich praktyki zawodowej.Pozatym zauwazylem, ze kobiety stanowia chyba wiekszosc tych szefow budow,gratulacje przedsiebiorczym Paniom i moje uklony.Tylko jak po takich dniach wygladaja wieczory juz w pieleszach domowych?czy zostaje jeszcze choc troche checi na male co nie co? Czytam z zapartym tchem nastepne dzienniki! Do nastepnego!Pzdr.(Moze to u nas jest wszystko do gory nogami?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam wszystkich! Maksiu, ale jak Ty będziesz na urlopie to inni będą Ci zazdrościć Basso wiesz, z tym o co pytasz jest tak, że przecież gdzieś trzeba rozładować nadmiar energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts