jolly 01.08.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Jestem i ja dzisiaj na posterunku - bramy się same nie zrobią... Delfiku - nie mogłam wpaść do Ciebie, bo po 1. internet mam tylko od pon. do piątku, za późno przeczytałam, a po drugie mam jeszcze gości i nie wypadałoby... Tą Tercę kupię od Ciebie, tylko daj znać gdzie ją kupywałaś, cobym kilka worków jeszcze dobrała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Witajcie! Na dwa dni wpadłam do Szczecina, to - oczywiście - zaglądam do grupy! A tu dzielne pracusie, nawet w niedzielę! Kochani, melduję radośnie, że mój garażo-domek stoi, łącznie z więźbą. Wczoraj była mała wiecha (bo duża będzie przy domku właściwym). Ekipa ok, majster b. zaangażowany i solidny (tfu,tfu, żeby nie zapeszyć) , chłopaki też robotne i - w miarę - z pomyślunkiem. Oj, żeby się tylko nie zepsuli. Natomiast kierownik budowy - zupełnie do bani, obibok i niesolidny, więc się rozstaliśmy, ale to długa historia. No cóż, za dobrze by mi pewnie było, jakby wszystko gładko szło. Pozdrawiam seeeerdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Jolly Oki, czekam na telefon, żeby sie domówić W tygodniu wchodzą w grę tylko popołudnia, albo jeśli wolisz wersja z pośrednictwem moich budowlańców (wtedy wcześniejsze pory) Zaprawę brałam w Dach Stylu na Gdańskiej, ale jest do kupienia w większości hurtowni, wszystko kwestia ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 delf a co ja zyskuję bo nie wiem:) coś wygrałam??? Witajcie niedzielnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 aha odnosnie zaprawy do klinkieru- ma ona trwałosc TYLKO 3 miesiace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Teska Jak to co!? Męża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.08.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Delf pamiętam, wyślę na priv, albo......wpadnij do mnie może to Cię skłoni do skręcena na moją uliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Didi dzięki To co już nie mam po co przychodzić? Żartuję napisz proszę jutro tą cenę, cobym moich wykonawców mogła na łopatki rozłozyć pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Delf hihihi a wiem.....juz od wtorku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 witam poniedziałkowo ! otwieram następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Hejahhhhhh!!!!! Jak to Teska - 3 miesiące? Delfiku - sprawdź proszę datę przydatności do..... Bodekku - napisz jak postępy... zadowolony z ludzisk ....? NA NADCHODZACY TYDZIEN ZYCZE SAMYCH DOBRYCH WRAZEN!!!! P.S. W środę wchodzą z dachem - czad!!! W sobotę idę na wiechę do znajomych z naprzeciwka, muszę załatwić wolne na poniedziałek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 cześć jolly! fundamenty się kończą współpraca wygląda pozytywnie - jak na razie, raz dali ciała - ale piorunem poprawili w tym tygodniu koniec fundamentów i przyjedzie cała konstrukcja domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 No to teraz mnie oświeciłeś, szkieletora kupiłeś? Super podaj link na Twój domek, chciałabym go obejrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 jolly - linka nie próbowałem strona to http://www.archon.pl"Dom w petuniach"lekko zmodyfikowany pod technologię szkieletową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 jolly - linka nie próbowałem strona to http://www.archon.pl"Dom w petuniach"lekko zmodyfikowany pod technologię szkieletową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 co się dzieje - nie istnieją posty do tego tematu ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Wowwwwww!!!Duży fajny domek, ciekawe jak będzie w szkielecie?Archon ma fajne projekty, chciałam na początku wziąć w daliach z dachem 2 spadowym - fajny, ale stanęło w końcu na LMP 01! Ale ładny, jak przyjedzie i będzie już stał, muszę się wprosić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 jolly - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Witam w nowym tygodniu!! No Bodekku widzę, że serce rośnie, bo praca posuwa się do przodu! Czy tylko my jesteśmy na posterunkach, a reszta odpoczywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.08.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Nic z tych rzeczy, ja właściwie dopiero zajęłam strategiczne miejsce do pracy, bo jestem pierwszy dzień po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts