Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem i ja dzisiaj na posterunku - bramy się same nie zrobią...

Delfiku - nie mogłam wpaść do Ciebie, bo po 1. internet mam tylko od pon. do piątku, za późno przeczytałam, a po drugie mam jeszcze gości i nie wypadałoby...

Tą Tercę kupię od Ciebie, tylko daj znać gdzie ją kupywałaś, cobym kilka worków jeszcze dobrała!!!

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie!

Na dwa dni wpadłam do Szczecina, to - oczywiście - zaglądam do grupy! :D A tu dzielne pracusie, nawet w niedzielę!

Kochani, melduję radośnie, że mój garażo-domek stoi, łącznie z więźbą. Wczoraj była mała wiecha (bo duża będzie przy domku właściwym).

Ekipa ok, majster b. zaangażowany i solidny (tfu,tfu, żeby nie zapeszyć) :wink: , chłopaki też robotne i - w miarę - z pomyślunkiem. Oj, żeby się tylko nie zepsuli.

Natomiast kierownik budowy - zupełnie do bani, obibok i niesolidny, więc się rozstaliśmy, ale to długa historia. No cóż, za dobrze by mi pewnie było, jakby wszystko gładko szło.

Pozdrawiam seeeerdecznie! :D :D :D

Jolly Oki, czekam na telefon, żeby sie domówić :)

W tygodniu wchodzą w grę tylko popołudnia, albo jeśli wolisz wersja z pośrednictwem moich budowlańców (wtedy wcześniejsze pory)

Zaprawę brałam w Dach Stylu na Gdańskiej, ale jest do kupienia w większości hurtowni, wszystko kwestia ceny 8)

Hejahhhhhh!!!!!

Jak to Teska - 3 miesiące?

Delfiku - sprawdź proszę datę przydatności do..... :D

Bodekku - napisz jak postępy... zadowolony z ludzisk ....?

NA NADCHODZACY TYDZIEN ZYCZE SAMYCH DOBRYCH WRAZEN!!!!

P.S.

W środę wchodzą z dachem - czad!!!

W sobotę idę na wiechę do znajomych z naprzeciwka, muszę załatwić wolne na poniedziałek....