maksiu 02.08.2004 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Odpoczywa???? czy wy macie wogole pojecie co to znaczy zasywać za 3 osoby podczas ich urlopow... nie ma czasu nawet pomysleć o taczce.. a co dopiero ją naładować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Witaj Maksiu!!! Jak tam zdjątka, dasz radę w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2004 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Jolly: hehehe.... dobry zart... nie wiem czy dam rade w tym roku... nie mam nawet czasu swoich wrzucic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 maksiu - ale na forum to czas znajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 czyżby były wakacje , i czas urlopowy mogę zapomnieć nikogo nie ma - ale smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Ja jestem, ale przeniosłam się na obiad do kawiarni klubowej... A tu pustki... tylko my Może coś wymyślimy - razem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Bodekku nie chciałam Cię wystraszyć!!! No i zostałam sama! A przecież żartowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basso 02.08.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Jeszcze jestem ja! Pozdrowienia dla pracujacych i wspanialej pogody dla urlopowiczow.U nas pada i zimno(jak to w zimie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 basso ale masz fajnie- zima:) Miłego wszystkim popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.08.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Dzieńdobrywieczór Kupiłam ostatnio Moje Mieszkanie i na dołączonej płycie znalazłam świetne sposoby malowania ścian - przecieranie ściereczką, malowanie gąbką i inne takie. Efekty powalające! Szczególnie kominek w paski - jestem pod wrażeniem! Już kombinuję, co tu u siebie pomazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 witam wtorkowo jolly - nie przestraszyłaś mnie - leciałem na budowę - zapomniałem się odmeldować dzisiaj mają skończyć fundament i zazbroić wieniec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.08.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Dzień dobry wszystkim!!! Znowu na posterunku nieliczni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.08.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam! Trwam Po ostatnich ekscesach w ogródku straciłam jedną chętną do pielenia - Mama się przestraszyła i się boi chodzić w warzywne rejony:) I po co mi to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 widzę żę grono się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.08.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ja też witam i ... żegnam! Jadę znów na budowę pilnować, co "pany" (określenie mojej córci) budują. Ciekawe, czy - jak obiecywali - położyli folię na dach i wymurowali działówki? Po drodze w powiecie zgłaszam zmianę kiera budowy, a po południu wchodzi elektryk. Wczoraj kupiłam brodzik i parę innych duperelek, więc bagażnik pełen. Trzymajcie się i do usłyszenia znów kiedyś tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ja również witam! Nistety tylko na chwilkę, bo dziś znowu mam najazd rodzinki. Oni mają urlopy więc..............jeżdżą, a ja przyjmuję. Ponoć pół roku od zamieszkania czas trzeba poświęcić na liczne parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 03.08.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Pozdrawiam we wtorek Wiecie co ale niektórzy maja tempo z tymi szkieletowcami, w czwartek bylem zobaczyc na mojej dzialeczce czy chwasty zółkna i nie mialem jeszcze sšsiada a wczoraj szok krokwie na dachu stojš cos niesamowitego jakis cud ze im tego domku w nocy nie rozbiorš. Swojš droga to ciekawa konstrukcja i takie pozytywne odczucia zostawia. W 4 dni domek postawic do dachu az mi sie nie chce wierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Paweła w krótym to miejscu? jaka ulica? muszę zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 03.08.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 oj nie wiem czy ta ulica ma nazwe ale to po lewej stronie jadac od pucic do dąbia zaraz za dgg chyba lipowa jesli sie nie myle jest po po drugiej stronie lubczynskiej a tu nie ma tabliczek jeszcze. jak zobaczysz takie biale kontenery po lewej to moja dzialeczka a po przekatnej jest ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam! Didi miałam na mysli, żeby dzisiaj po południu wpaść do ciebie, ale widzę, że masz gości, więc może innego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts