maksiu 03.08.2004 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 bikosa, jolly.... już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 oj nie wiem czy ta ulica ma nazwe ale to po lewej stronie jadac od pucic do dąbia zaraz za dgg chyba lipowa jesli sie nie myle jest po po drugiej stronie lubczynskiej a tu nie ma tabliczek jeszcze. jak zobaczysz takie biale kontenery po lewej to moja dzialeczka a po przekatnej jest ten domek. Didi już wiem, o co chodzi, to jest prawie viv a vis wjazdu na moją uliczkę po prawej stronie Lubczyńskiej, nie można ominąć, bo tam jest płasko, a dom przy samej drodze Paweł A ty gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Paweł Czyli za flagami?! No widzicie, a ja ostatnio to tylko na lipową patrzyłam (Delf ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 03.08.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 DIDI za flagami od strony szczecina to po prawej. Delf ja jeszcze nie startuje bo mialem problem z warunkami zabudowy ale wszystko wychodzi na prostą więc od pszyszlego roku. Ja mam tą działeczkę z białymi kontenerami przy samej lubczynskiej. Pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.08.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 "JUZ" od Maksia znaczy, że są nowe zdjęcia!!!!!!!!!!! Muszę sama popatrzeć... Dzięki Maksiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Bikosa No, no ładny kawał domu ci rośnie, prawdziwie dworkowaty charakter i te proporcje! A grubaśne kolumny..hm, hmm Słowa uznania! A projekcik taki niepozorny Na parapetówę trzeba będzie ci sprawić suknię Telimeny, żeby pasowało, a ty już warkocze zapuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.08.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Delfiku - odpowiedz mi na pytanie - ile jeszcze zostało terminu przydatności tej terki, bo wg Teski ma tylko 3 miechy!!! Ja też chcę zobaczyć zdjęcia domku Bikosy, ale w dzienniku nie widziałam... Pomóżcie - gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Delfiku - odpowiedz mi na pytanie - ile jeszcze zostało terminu przydatności tej terki, bo wg Teski ma tylko 3 miechy!!! wiem, wiem, mam to w pamięci, ale dopiero dzisiaj będę na budowie, na pewno dam ci znać ]quote="jolly']Ja też chcę zobaczyć zdjęcia domku Bikosy, ale w dzienniku nie widziałam... Pomóżcie - gdzie? są u Maksia na stronce, zaraz za Antosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 witajcie wszyscy jolly i delf tak słysząłm ze wszystko do klinkieru i cemencik maja waznosc 3 miesiace to nie znaczy ze nie złapie:) moze klinkier dostac wykwitów..ale tak tylko słyszałam...na cemencie pisze wazny 3 miesiace... a moja połowa dzisiaj wraca....o 14:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.08.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Teska jeszcze 40 minut i .................. będzie gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.08.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Faceci do Bani Cześć Asia, facetów jest dwóch: jeden zakłada i szpachluje regipsy i maluje - tyle na razie zrobił u mnie i zrobił dobrze. Drugi - typowy budowlaniec - u mnie wylał z zachowaniem spadków taras a u siostry garaż - równiutko i ślicznie. Obaj robią też, co im się każe: rozebrali budynki gospodarcze - szybko i sprawnie. Płacę im 5zł/godz. Naprawdę warto. Tyle na razie robili u mnie, ale twierdzą, że potrafią więcej. Ps. Przepraszam, że odpowiadam tutaj, ale cóś nie mogę wysłać na twoją pocztę (jakiś błąd). Jak masz jakieś jeszcze pytania to wysyłaj na priva forumowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.08.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Cześć Jolly,co słychać? Lepiej? U mnie malowanko. Odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.08.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam wszystkich,Jaka ładna pogoda. Oby tak dalej. Prawda, Bodekku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Melduję się po urlopie! Ale roboty mam tyle, że nie czasu taczki załadować Wobec tego odezwę się raczej rzadziej, niż zwykle... Co u mnie na budowie - napisałam w dzienniku - chętnych zapraszam Pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 witam wszystkich środowo Józia S. pogoda piękna cześć ivette fundament skończony - teraz izolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witajcie środkowo tygodniowo.... upał za oknem.. bodek moze wreszcie stawiać chatke bez przeciwnosci pogodowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Hellolllooooo ewrybady!!! (Hihihi) Pogoda super, humor dopisuje, bo goście jadą do domu!!!! - nie żartuję, takich gości mogę mieć na codzień.... Józia - witam! byłam grzeczna - krzyczeć nie będziesz? Bodekku - smarowanko....to brzmi dumnie! Maksiu - kiedy Twój urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: jeszcze 1,5 tygodnia pracy... zanim zasluzony odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Wyrazy współczucia, ale za to kiedy inni będą tęsknić za Guru, Guru będzie na wypoczynku i leżał ... z drinkiem w ręku!!! Uhmmmmmm zazdroszczę Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: Guru????? jaki drink w reku.. budowa czeka... cale dwa tygodnie na budowie.. a jak bedzie malo to jeszcze urlop przedluze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts