jolly 04.08.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ty kłamczuszku, a mówiłeś, że z budową robisz przerwę? No to pisz, co planujesz robić!!! ino szybciorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: kiedy mowilem ze nic nie bede robil.. poczytaj moj dziennik.. od poczatku mowilem ze w czasie urlopu bedzie robotka na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Maksiu? a pamiętasz jak ciągle powtarzałam, żem cichociemna!!!Nie umiem wpisać się w komentarz do Twojego pięknistego dziennika! Wstyd się przyznać! wszyscy czytają, uwaga próbuję jeszcze raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jolly: sorry za infantylne pytanie... ale na czym polega problem? u siebie sie wpisujesz bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: juz wiem gdzie jest problem.. ja mowie o dzienniku na forum, a ty sie wpisujesz w księdze gości u mnie na stronie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Bo ty masz swój dziennik na innej niż forumowa strona a w tak rozbudowanej stronie ciężko się odnaleźć! Sprawdź bo komentarz wrzuciłam, ale ni w cholerę nie mogę znaleźć opisywanych przez Ciebie planów!!! Oświeć mnie!!! Mam nadzieję, że nie myślisz, że nie chcę... u mnie zrobiłeś linki do komentarzy, to mi bardzo ułatwia życie!!! A zresztą, mimo, że pracuję umysłowo, nadaję się do ...łopaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Cześć i czołem! Jejku, ale ciepluchny dzień! Wracam z inspekcji domku - Jak fajnie pokazuje się palcem, co trzeba jeszcze zrobić i to się robi samo..oczywiście na budowie, bo w pracy, to trzeba samemu Jolly z tą zaprawą, to wyszła niezła heca! Okazało się , że mam termin produkcji z lipca zeszłego roku (Kupowana w lipcu tego roku) No i oczywiście nie dam ci takiej, ale najgorsze, że ona jest już na moich kominach W hurtowni wprawdzie się trochę pokajali i bedą chcieli mam nadzieje wymienić (wtedy ci zaproponuję znowu) albo będę chciała kaskę spowrotem. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: mijasz sie lekko z prawdą twierdząc, że na forum nie ma mojego dziennika, spojrz ponizej jest link, a ze na stronie jest to samo, a nawet wiecej to już zupełnie inna bajka Specjalnie dla Ciebie napisałem zwięźle i treściwie co w planach na sierpień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witam!! Goście pojechali! Uff, ale było miło Teraz czeka mnie nadrabianie dnia wczorajszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 witajcie ponownie pogoda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Bodekku - nie dla tych co mają wyciągać kominy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly - ale na izolację fundamentów idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 .....i nie dla tych co na mieście musieli sprawy załatwić.....koszmar....nawet ac w samochodzie nie pomaga, gdy się wsiada na 10min i znowu trzeba wysiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jolly Dzwonili z hurtowni, że oddadzą mi pieniądze za te worki z zaprawą, a więc chyba po temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 No i trza naoliwic drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 ROZPOCZYNAM 161! Delfik - trudno... Ekipa od dachu uciekła, może ktoś na szybciora mi coś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Paweł oglądałam tą twoją ziemię, no rzut beretem ode mnie! Jak tak dalej pójdzie, to może uda nam się zrobić przeciwwagę dla "gniazda" forumowiczów z okolicy trójkąta Bezrzecze-Dobra-Dołuje Didi, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Maksiu KOBIETY MAJA PIERWSZENSTWO!!! Ależ mnie wyprzedziłeś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dołączam się do Delfika!!!! PUCICE, ZAŁOM, LUBCZYNA, BORZYSŁAWIEC górą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: trzeba bylo krzyczec....ze chcesz naoliwic drzwi... skad mialem wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts