delf 04.08.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jolly Sorki, że zapomniałam o TOBIE No to jest nas 4! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Didi - współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 bodekku ja się właśnie nastawiam psychicznie do wyjścia na ulicę, a jak pomyślę, co się dzieje w moim czarnym aucie Dlaczego klima nie włącza się zdalnie na 10 minut przed przyjściem kierowcy? NO dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 a co mają powiedzieć Ci, co u nich niet klimy? ale zamontuję sobie z LG!!! taaaaakką skrzynę, że zamarznę... chyba spadam do domu, nie idzie wyrobić w biurze, wczoraj siedziałam do 2 w nocy i ledwo lukam już w ten ekran... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 delf - mam rozumieć że to czarne to BMW jolly - ja też nie mam - ale otwieram okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 No właśnie Defl - powinni coś takiego na pilota zrobić, nie? Pawełwidziałam Twoją działeczkę i budowę sąsiadów też. Tak buduje sie bardzo dużo w okolicach Zielonej. Wiem, że do tego potrzebne jest specjalne ocieplenie (od wewnątrz też), żeby pleśń nie wchodziła. Ale...ja bym się bała na naszych terenech taki domek stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 U mnie tez w autku klimy nie ma.. ale zawsze mozna otworzyc okno i wlaczyc dmuchawe z zimnym powietrzem... czasam to az chce mnie wydmuchac z samochodu, wiec nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 maksiu - popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Maksiu ale zapinasz się pasami? bo było by szkoda, jakby Cię wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Didi: zawsze sie zapinam... nawet ostatnio sie zlapalem na tym ze zapialem pasy zeby wjechac samochodem do garazu (jakies 5 metrow do przejechania) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 To sie bardzo cieszę i widzę, że nie jestem sama z tym zapinaniem pasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 delf - mam rozumieć że to czarne to BMW blisko, blisko....to daewoo , ale duuuże Maksiu tylko, żeby ci córeczki nie wywiało, a co gorsza nie zawiało! Z dziećmi, to właśnie ten problem, że szyb luzacko pootwierać nie można; tutaj sprawdza się właśnie klima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.08.2004 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Delf: jak jadę z dziewczynami to mam inne metody chlodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.08.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witam w czwartkowy poranek - bardzo lubię czwartek!!! a ja wystawiam "zimny łokieć".... (hihihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 dołączam sie do czwartkowych pozdrowień reszta pewnie jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.08.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witaj Bodekku, jak tam ścianki zaizolowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 wczoraj wieczorem się izolowały (same ) dzisiaj od rana kontynuacja w poniedziałek przyjeżdża strop pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.08.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 No a kiedy przyjedzie konstrukcja całego domu? (no bo na co położysz strop?) hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 jolly - podłoga nie jest na gruncie tylko zawieszona - strop drewniany dlatego najpierw przyjeżdża strop a potem reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.08.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Boniu, Bodekku nie znam się, wiem jedno , u nas na wsi gościu ma drewniany domek, byłam w środku, bo się zaprzyjaźniliśmy, widok był wspaniały, ileż uroku ma taki dom, niby mebli miał w nim niewiele - nieważne taki dom daje klimat i przytulność. W sekrecie Ci powiem, że też chciałam domek drewniany, nawet przeglądałam, ale Mój jest konserwatywny i nie udało mi się go przekonać, że domek drewniany jest super... Trochę też nastraszył mnie owy wyżej opisywany kolega, że w Polsce nie ma dobrego drzewa - niestety i aby dom stał wieki musiałabym go zamawiać z zagranicy...powiedz czy to prawda? i jakie wg Ciebie są wady i zalety takiego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts