Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie Defl - powinni coś takiego na pilota zrobić, nie?

Paweł

widziałam Twoją działeczkę i budowę sąsiadów też. Tak buduje sie bardzo dużo w okolicach Zielonej. Wiem, że do tego potrzebne jest specjalne ocieplenie (od wewnątrz też), żeby pleśń nie wchodziła. Ale...ja bym się bała na naszych terenech taki domek stawiać

delf - mam rozumieć że to czarne to BMW :D

blisko, blisko....to daewoo :D :D , ale duuuże :D

Maksiu tylko, żeby ci córeczki nie wywiało, a co gorsza nie zawiało!

Z dziećmi, to właśnie ten problem, że szyb luzacko pootwierać nie można; tutaj sprawdza się właśnie klima

Boniu, Bodekku nie znam się, wiem jedno , u nas na wsi gościu ma drewniany domek, byłam w środku, bo się zaprzyjaźniliśmy, widok był wspaniały, ileż uroku ma taki dom, niby mebli miał w nim niewiele - nieważne taki dom daje klimat i przytulność.

W sekrecie Ci powiem, że też chciałam domek drewniany, nawet przeglądałam, ale Mój jest konserwatywny i nie udało mi się go przekonać, że domek drewniany jest super... Trochę też nastraszył mnie owy wyżej opisywany kolega, że w Polsce nie ma dobrego drzewa - niestety i aby dom stał wieki musiałabym go zamawiać z zagranicy...

powiedz czy to prawda? i jakie wg Ciebie są wady i zalety takiego domku?