bodekku 05.08.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 wadą jest być może akustyka; jak się walnie pięścią w ścianę to może się popsuć , podłoga może skrzypieć - z drugiej strony jednak jeżeli wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuką to tego typu problemów nie powinno być Zalety to na pewno szybkość budowy (zobaczymy ) brak wielkiej wilgoci wewnątrz - wszystko sucha zabudowa - i ???????????? (się okaże ) Co do drewna - to przede wszystkim powinno być suszone komorowo i czterostronnie strugane! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.08.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witam, a wiecie, że jak z jednej strony jest "zimny łokieć", to z drugiej musi być obowiązkowo "miękki lewar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 delf - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.08.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witajcie Forumowicze Bodekku wytłumacz mi coś. Czy to drewno jest odpowiednio zabezpieczone? Nie będą Twojego domku zjadały korniki?? Pewnie głupie pytania zadaję, ale jestem pod wrażeniem Twojej budowy, bo przecież każdy buduje w sposób tradycyjny a Ty odważny....być może pionier wśród forumowiczów szczecińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.08.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Hej wszystkim w ten upał Delf Ja też zajrzalem na twojš budowę tak z wieczorka któregos dnia, no na takim etapie to chcialbym juz byc ale kiedys sie uda mam nadzieje. No ja troszke znajomych w tej oklicy mam i namawiam ich na forum ale jakos czasu im brakuje ale jak sie postaraja to wtedy Szczecin będzie koło Załomia a nie koło Dobrej Didi ja na taki domek mam strasznš ochotę bo jak wszedlem do srodka jak mój znajomy budował to tam był taki fajny klimat i strasznei mnie kreciło jak mu pomagalem te wszystkie drewinwka zbijac jade dzisiaj z wieczorka zobaczyc postepy bo mnie to kreci jak nic innego. Bodekku twojš budowę tez bym chętnie zobaczyl jak juz scianki ci zacznš stawiać. Moze dostane zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Delf Wlasnie zdalem pytanie mojemu koledze czy łączy zimny łokieć z miękim lewarem i powiedzial ze nie wolno trzymac ręki na lewraku bo tam są jakies amortyzatroki i jak się tryzma ręke to one nie dzialaja i przechodzą drgania na skrzynię z nadwozia i mozna miec problemy ze zmianą biegów. Qrde mam w firmie eksperta ciekawe czemu się motoryzacja nie zajął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.08.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ale jak sie postaraja to wtedy Szczecin będzie koło Załomia a nie koło Dobrej i tak trzymać! Paweł no i właśnie dlatego to ma być "miękki lewar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 witaj Didi myślę że nie całe drewn o konstrukcyjne jest suszone komorowo i czterostronnie strugane, co w praktyce oznacza, że wszystko co było w środku przeszło do historii a z zewnątrz po struganiu będzie gładkie jak ... (wiesz co) ja nie odważny - ja szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Pawel_ ścianki przyjadą w przyszłym tygodniuto zapraszam - dam znać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 bodekku trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Paweł_ - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 witajcie wszyscy bodekku nio jestes szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Teska - cześć coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.08.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 w każdym szalenstwie jest jakas metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Paweł_masz rację - to czasami skutkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 CZUPUREK pilnie kontakcik .....bo ja przez pomyłke wykasowałam numerek do cie:) bedziesz mniała nalocik z urzedu pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Dzień dobry! A wczoraj nas Teska nawiedziła z małżowinkiem I kafelkowaliśmy i fugowaliśmy. i byłam chemicznym Alim (z kwasem w ręku do zmywania fugi). I nie mam linii papilarnych Idę oskubać jakiś sejf. Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Joasiu - jak ci coś z tego sejfu zostanie to ja się szeroko uśmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 mam prosbe jak ktos ma numerek do czupurka niech przekreci i poprosi zeby zadzwoniła do mnie!!! ja wykasowałam jej numerek:( PILNE a tak wogóle to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts