Paweł_ 06.08.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Hej witam przedweekendowo Kafle kwasami traktowac Joasia Jasia to ich naturalny wzorek nie był wystarczjacy zeby tam jeszcze jakies dodatkowe wycierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.08.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 WITAM NIESTETY W SMUTNY - CZARNY PIATEK!!! znowu mnie okradli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.08.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Jolly strasznie mi przykro... nie myślałaś o ubezpieczeniu budowy? J asie będę ubezpieczała i za cały rok zapłacę (za dom w moim stanie, a więc trochę droższy niż twój, bo mam już dachówki i okna) 351 zł. To chyba dobra oferta? Jak chcesz dam ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.08.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Delfiku, ale żadna ubezpieczalnia nie ubezpiecza od kradzieży domu, który jest w budowie, ja ubezpieczyłam dom od zdarzeń losowych w Warcie i płacę za rok 201,- od 220.000 wartości domu!!! sprawdź w swojej polisie... ja zawsze jestem przezorna, niestety ani w pzu ani nigdzie nie chcieli mi w takim stanie ubezpieczyć, owszem zrobią to ale przynajmniej muszę mieć odbiory wszystkich instalacji no i oczywiście wszystko prawie gotowe na wprowadzenie się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2004 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jolly: współczuje... może spróbować z jakims psem, albo czyms takim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.08.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Jolly No właśnie ja ubezpieczam "dom w budowie" - taka specjalna oferta, robi się wycene tego co jest (ty szacujesz) i materiałow składowanych wewnątz. Też w Warcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.08.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Jolly mam w domu warunki od babki z Warty, prześlę ci co tam jest, bo teraz nie znam szczegółów, a muszę uciekać. Sprawdzę, jak to jest z kradzieżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.08.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Delfiku albo Agent wprowadził Cię w błąd, albo nie przeczytałaś w warunkach umowy, właśnie rozmawiałam z Panią Kasią z Rydla z Warty , na 200% żadna ubezpieczalnia nie ubezpiecza od kradzieży domu w budowie, materiał Twój zgromadzony jest od zdarzeń losowych a nie od kradzieży... Sprawdź w polisie i daj znać, bo jestem ciekawa lub zadzwoń do agenta Warty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jolly - współczuję a może wynająć jakiegoś emeryta cierpiącego na bezsenność zawsze to ktoś się po terenie szwenda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Słuchajcie - dziwny list dostałam na skrzynkę forumową. Ludzik sie nazywa ZIDANE. Nie napisał żadnego postu na forum. Chyba adresy ściąga - albo podeśle swoją fotkę nago w czerwonych skarpetkach przy lodówce " Cześć ! chcialbym zrobic generlny remoncik w moim pokoju przy pozostawieniu nie ktorych moich dotychczasowych mebli .. czyli łózko , szafa, biorko. Chcę pomalować pokoj , zmienic firanke , zaslony , kupic nowe krzeslo do biorka na komputer , przerobic drzwi wejsciowe i dokupic rzeczy dekoracyjne na moj pokój. Nie rospisując sie chce wszystko zmienic w moim pokoju oprocz lózka , moich mebli i biorka. Tylko nie mam pojecia jak to zrobic: nie znam sie na tym wogole a zalezy mi na dobrym wygladzie mojego pokoju. Dlatego zaczolem buszowac po internecie i znalazlem tą stronke. Jesli wyslalbym Ci zdjecia z obecnym wygladem mojego pokoju ... czy pomoglabysmi , doradzajac co moge z moim pokojem fajnego zrobic .. Pozdrawiam !!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Joasiu - znaczy guru jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Ha ha ha! szczególnie w dekoracjach - ostatnia noga Nie to co Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 ale jednak kogoś zainteresowałaś a może to ten piłkarz popularność nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2004 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 ooo Matko GURUjąca... meble przestawiająca... może facet jest poprostu twoim fanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 maksiu - popieram otwieramy 162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Bodekku - sądząc po ortografii to pewnie piłkarz Ale może to Figo - po mistrzostwach: http://www.naszdom.erb.pl/pic/Figo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Joasiu - zdjątko bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 odmeldowuje się do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.08.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Didi spróbujemy jeszcze raz sie umówić? Będziesz jutro w domciu? Daj znać w jakich godzinach. Jak sie otwierają wasze drzwi : do środka, czy na zewnątrz? Zamawiałam dzisiaj swoje i pan mnie zabil tym pytaniem - no i zamowilam, ale czy ja wiem, czy dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 07.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Hej w sobote, kto ma wolne bo ja nie Delf drzwi zazwyczaj powinny otwierac sie tak jak w projekcie, jak masz duzy wiatrolap to lepiej jak sa do srodka bo sš bezpeiczniejsze(zawiasy wewnštrz) i mniej narazaone na wplyw warunków atmosferycznych poza tym we wnękach troszke ładniej wyglšdajš. A na zewnštrz trudniej je zabezpeiczyc przez to z reguły powinny byc droższe chyba ze producent na to nie zwraca uwagi. No i zasada goscinnoci gocia zapraszasz do srodka a nie odstraszasz drzwiami na zewnštrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts