Gość Gosc123 07.08.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Delfiku, ale żadna ubezpieczalnia nie ubezpiecza od kradzieży domu, który jest w budowie... ... no chyba niezupełnie... ja mam ubezpieczenie w PZU od kradzieży i rabunku - budynek w budowie (ale zamknięty!)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Jolly jesli chodzi o Wartę to oddaję honor - miałaś rację Stasiek co oznacza zamknięty? Czy aby nie wstawiony alarm, drzwi docelowe i inne takie? Napisz coę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witajcie w poniedziałek! Warta mi ubezpieczy, ale muszę mieć stan zamknięty i częściowo z odbiorami, typu elektryk, hydraulik itd. wtedy od kradzieży to mi każda ubezpieczalnia ubezpieczy dom!!! Stasiek i to miałam na myśli, trzeba śledzić posty od początku!!! Joasia Jasia - a może ten ZIDANE to internetowy oszust i wysyłając Ci zdjęcia chce zniszczyć Twój komp!!! Ja ostatnio na pocztę dostaję naprawdę głupie listy z jakimiś kodami, zdjęciami, nie otwieram zdjęć ani nie wchodzę w kody, albo piszą, że mój post nie doszedł oczywiście po ang. ja wchodzę by sprawdzić który, a tu znowu jakieś kody i zdjęcia! Ostrzegam!!! Byłam w sobotę na pierwszej Wiesze (Wiecha) było suuuuppeerrr! Tak się rozluźniłam, że o kłopotach zapomniałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 witajcie poniedziałkowo ! moi wykonawcy dali "ciała to znaczy nie zalali w sobotę wieńca na fundamencie podobno ukradli zbrojenie i tego typu dyrdymały; pojadę po pieniążkach i szlus ale dwa dni w plecy pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 TO JAKAS PLAGA ZE ZŁODZIEJAMI!!! Bodekku może faktycznie ukradli? a może mieli inne plany... niech teraz nadrobią te 2 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności na forum. Przepraszam Cię Delf, ale w sobote miałam imieniny więc zero czasu na spojrzenie chociaż na forum. Dziś wybieramy się ok. 18 po rower dla córeczki, ale jutro to raczej będę cały dzień w domku, chyba, że mogłabyś wpaść dziś do mnie wcześniej, tak kole 15stej? Joasiuciekawa jestem, która z nas jeszcze otrzymała ten od ZIDANE pościk, bo ja go małam u siebie na skrzynce wieć albo facet rzeczywiście chce pomocy, albo szuka jakiegoś "mięsa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 jolly - a mnie się wydaje że było za ciepło i robić się nie chciało ale to teraz będzie ich zmartwienie cześć Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 W którym REAL-u pracuje ten przystojniak???? Boniu jaki ten Figo przystojny, to mój ulubieniec, jest kurczę naj naj naj..... szkoda, że właśnie on do mnie nie napisał!!! Didi - wszystkiego najlepszego, zdrówka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Bodekku, Jollyje się chyba powinnam czuć szczęściarą, bo albo mi nic z budowy nie ukradli, albo tylko tyle, że nawet nie zauważyłam, ale każdy worek przed i po zakończeniu prac codzień był liczony .......i się zgadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 faktycznie szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 No to jesteś szczęściarą, bo już masz koniec budowy i wszystko się zgadza, a my dopiero co zaczęliśmy i takie problemy!!! Moje kalkulacje szlag trafił!!! a miała być to najtańsza ale dobra budowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ja też w szoku jestem!!!!! Budowa bez kradzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.08.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam Was wszystkich po urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 SPwidać po uśmiechu, że urlop się udał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 09.08.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Cześć Wszystkim No i po urlopie Ale było fajnie Teraz to rutynka PRACA- DOM - DZIDZIA - BUDOWA - PRACA- DOM - DZIDZIA - BUDOWA - PRACA- DOM - DZIDZIA - BUDOWA - PRACA- DOM - DZIDZIA - BUDOWA - PRACA- DOM - DZIDZIA - BUDOWA - PRACA- DOM - DZIDZIA - BUDOWA .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.08.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Oj udał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 09.08.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Nie lubię poniedziałków Nie chce mi sie pracować Ja chcę do domu Gdzie Wy Wszyscy jesteście?? Pewnie się wylegujecie na leżaczkach z driniem przed swoimi pięknymi budowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 S.P. - witaj z powrotem Olka - my też pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.08.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 I ja! Ija! Ja też.. pracuję Didi spoko, ja kulturalna babka jestem bez zapowiedzi nie przychodzę..no chyba, żeby się zdarzyło Dzisiaj, to chyba nie dam rady, ale w tygodniu, daj znac, kiedy bedziesz wolna. Mi pasuje albo 9.30 rano, albo po 16 po południu. Przypomnijecie proszę, kto z was ma centralny odkurzacz? Właśnie walczę z tematem i nie wiem, czy kłaść samemu instalacje, czy dać się wykazać firmie, i jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 09.08.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Delf ja sie nie znam na odkurzaczach ale jak przejedziesz swojš uliczkš przez lubczynskš to podjedziesz do domu w zółtym kolorze (tam gdzier ten szkieletowiec sie buduje) z dwuspadowym dachem to mój dobry znajomy i ten temat dokladnie przerobil wiec moze ci cos podpowie. Pan Marian, mozesz się powołac na mnie powiedz ze Bryniu ci powiedzial ze on sie na tym zna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts