delf 10.08.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Jolly A ty nie w Krakowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.08.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Delfiku- a powinnam tam być? Bodekku - daj koniecznie znać! Stasiek - nic nie otrzymałam! A TAK W OGOLE WITAJCIE!!! Mam już kawał dachu!!!!!!!! niestety brakuje sporo murłat ok. 26,2 mb! ale to nic jest piękny, brygada robi od 7.00 do 15.00, ale robią cudnie.... (tfu,tfu) kroją to drzewo jak masełko, docięcia dokładne! a na co powinnam jeszcze zwrócić uwagę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.08.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 witam środowo jolly - zwróć uwagę tylko na kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.08.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Cześć. Jak ja sobie radziłam z tą budową przed urlopem. Przez cztery tygodnie latałam jak szalona na budowę. Teraz staram się załatwić wszystko przez telefon tak jak przed urlopem i jakoś mi ciężko. Muszę się przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Witajcie!! Jolly pamiętam, że mąż pilnował, aby docięcia były robione na dachu nie na ziemi i sprawdzał czy zgadza się długość krokwi, które tworzą później okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.08.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ja odkąd zaczęliśmy budowę traktuję pracę tak: być na 8.00 do ok. 15.00 pozałatwiać w międzyczasie cosik, i rozmyślać kiedy w końcu na budowę!!!! Po urlopie musiałam się trochę przestawić, trawało to ok. 1,5 tygodnia, niestety czas w pracy w dalszym ciągu się dłuży... nie wiem kiedy to się skończy... daję Tobie tydzień i będzie jak dawniej, a nawet i lepiej, bo po urlopie załadowałaś akumulatory do pełna, coby do następnego styknęło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.08.2004 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Didi: docięcia robine na dachu a nie na ziemi nie sa regułą... u mnie cieśla wszystko robił na ziemi... i idealnie pasują.. jolly widziała.. wszystko pasuje do siebie idealnie jak w klockach lego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Maksiu ależ oczywiście, że nie są regułą, ale ja po prostu widziałam jak wyglądał dach docinany na ziemi okazało się, że już ściany były lekko przesunięte (co wyszło dopiero wtedy gdy dochodzono dlaczego krokwie były zbyt krótkie). Ja już na etapie fundamentów wiedziałam, że powiększono mi domek o około 5 cm na ścianie południowej, dlatego tego tak pilnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.08.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Witaj Didi, witaj Maksiu! docięcia robią sobie na specjalnym stole na dole i jak pisałam są idealne, niektóre części to nawet na a"la pióro - wpust!! na razie ładnie, a czy dach będzie ok? - nie wiem nie znam się, ale u Ciebie Maksiu tak się napatrzyłam, że mój chyba też będzie ładny!!! Koniecznie ocenisz zdjęcia jak wywołam i porównasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 11.08.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Witajcie U nas dach był robiony w grudniu i styczniu, tak więc warunki były nieciekawe. Skończyło się tak, że mamy dach o ok. 60 cm. dłuższy. Co bardzo nam sie podoba, bo mamy większe zadaszenie ganków i deszcz tak nie pada. Tylko co na to architekt?? Siedzę cicho Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Olka to ile masz tego okapu? ja mam 70cm i wszyscy mówią, że dużo, a TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.08.2004 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 U mnie jest 75 cm okapu.. i tez wydaje mi sie ze bardzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 11.08.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Okapu jest jakieś 1 m Dużo, dużo ale fajnie jest Muszę wkońcu wrzucić zdjęcia naszej budowy. Nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.08.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 czekający na mojego priva - proszę o cierpliwość --- Szukam sprawnej betoniarki. Nie musi być duża - do tynków wewnętrznych. Wypożyczę, ewentualnie odkupię (w zależności od warunków). Mile widziana pomoc w transporcie (okolice Goleniowa). Rozważę wszystkie oferty. Jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Stasiek - widziałam w Kontakcie oferty - dużo i ch betoniarkach. Poczytaj na sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.08.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Stasiek, a gdzie Ty się budujesz? można wiedzieć, gdzieś musisz być w pobliżu.... mam nosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 11.08.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Stasiek a byłeś w wypożyczalniach sprzętu?? Czy biorą dużo kasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.08.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Jolly No co ty! Toż twój Figo wylądował wczoraj w Balicach i dzisiaj dokop...znaczy będą sobie grać z Wisłą Kraków! Tak, tak Real Madryt u nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.08.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Stasiek, a gdzie Ty się budujesz? można wiedzieć, gdzieś musisz być w pobliżu.... mam nosa? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.08.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Stasiek a byłeś w wypożyczalniach sprzętu?? Czy biorą dużo kasy?? Fakt, opcja jeszcze nie sprawdzona, ale tam się trzeba sztywno trzymac terminów, a tu wymagana będzie pewna tolerancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts