Gość Gosc123 11.08.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Stasiek - widziałam w Kontakcie oferty - dużo i ch betoniarkach. Poczytaj na sieci O, o! Co Jo(Ja)siowa rada, to rada - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.08.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Jaaaaaaacie Delfiku - masz rację... Bońku, Mój, Mój wylądował, niestety wolę sobie kanalizację położyć, niż wydać 500 za bilet i tak nie mam u niego szans... albo on u mnie... (bom szczęśliwa) ze Swojego mam więcej pożytku - dom mi buduje, robi cuda ze stali, a Figo tylko kopa i kopa... ale i tak jest super przystojny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.08.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 no to na mnie chyba juz czas. Papapapa do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 jolly nio jestem wieczorkiem mamy sporo pracy, od jutra muruja nam ogrodzenie, za tydzien drzwi za dwa przesła....a we wrzesniu wjezdza ogród... aha nie sadze juz chyba naokoło tuj, tylko dzis widziałam piękniaste strzeliste jałowce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 a tak wogóle To Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2004 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Witajcie czwartkowo.. ale fajnie.. jeszcze tylko jutro i urlop.. wreszcie nareszcie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 witajcie wszyscy cześć maksiu - zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ale ładnie graliśmy, kurczę a Mój Figo był niedysponowany chyba, ale to dobrze...Dzięki Boniu, że tylko 2:0 przegraliśmy!!!! Ale uważam, że ładnie grali, albo Królewscy nie byli w formie... Witam, witam, witam wszystkich w czwartek !!! Teska wróciła! - gratuluję ogrodzenia! pewnie będzie byczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 cześć jolly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Booooooooooooożeeeeeeeeeeee!!!! ok. 2 tygodnie temu brałam udział w ankiecie przeprowadzanej dla biura podróży przez pewną firmę, można było cosik wygrać! I DZISIAJ DZWONI BABKA I MOWI ZE WYGRAŁAM BON NA WCZASY DLA 4-OSOBOWEJ RODZINY ZA 7000 NA TENERYFIE!!!!!!!!!!w piątek o 15 mam odebrać nagrodę!!!! NIE WIERZE, byłam w wielu krajach ale jescze nie na Teneryfie! WIERZYC CZY NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - gratulacje ale dlaczego dopiero o 15?, jedź od razu i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 oj żeby nie zwariować, żeby nie zwariować.... Bodekku - jestem po odbiór umówiona dopiero jutro na 15, nie wiem dlaczego, prawdopodobnie dlatego, że wygranych osób jest więcej? Babka podała swoje nazwisko, nazwę firmy, dokładny adres i telefon... nie wpadam w panikę , po prostu pojadę jutro i się okaże - postaram się o tym nie myśleć!!! Ale gdyby to było faktycznie tak, to powiedz czy w tych czasach nie jest niebezpiecznie? Ostatni raz leciałam w 2002 do Egiptu, ale od tamtej pory lęk jest jeszcze większy!!! Lecieć czy nie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - wykorzystaj szansę! ja bym poleciał - gdybym mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2004 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Gdyby to był Egipt tez bym poleciał bez chwili zastanowienia... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 No a samolot, terroryści, przecież to niedaleko Hiszpanii no i Afryka Północna!!!! A przecież na Hiszpanię są zawzięci !!! Bodekku- powiedz czy gra warta świeczki, ryzyko przecież ogromne...a ja już widziałam sporo . .. . a boję się cholernie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - na to jest sposób lufa przed wejściem na pokład, następna na pokładzie i życie jest piękne bez paniki - to przecież samonapędzająca się maszyna; strach przed terrorystami powoduje, że godzimy się na coraz większe ograniczenia i nadzór państwa. leć - nie pękaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - wg mnie nie powinnas lecieć. Czasy niebezpieczne. Samoloty wredne. Masz tyle do zrobienia na miejscu. Dom, rodzina, praca. Poza tym okaże się, że bon za 7000 zł wystarczy na 2 osoby i musisz dorzucić drugie tyle. Powinnaś zostawić pieniądze na budowanie. Tak jest rozsądnie. PS. Ja tam mogę pojechać za Ciebie. Akurat rodzina czteroosobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.08.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich jolly Jak Ty masz fajnie. Ach .... Ja bym leciała - taka okazja - nawet gdybym miała dołożyć trochę kasy to bym leciała. Budowa nie zając nie ucieknie. Musisz się zrelaksować. A Teneryfa jest super miejscem na to. Jak ja Ci zaaazdroszczę Powinnaś grać w totolotka. Masz farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Słuchajcie i ochłońcie razem ze mną!!!!!!!!!! był u mnie dobry znajomy i opowiedziałam mu co mnie dzisiaj spotkało, a on że jego koledze jakaś firma też tak mówiła, pojechał na to spotkanie a tam mnóstwo ludzi i owszem można coś wygrać, ale oni najpierw zaprezentują swój produkt i zrobią z tych osób losowanie!!!! to tak jak te zaproszenia od Remes na pościel i kolacja za darmo! - pic na wodę - fotomontaż!!! No więc za namową Joasi Jasia zostaję i nie lecę, bo przecież dom, budowa !!!! A SZKODA BO SAMA MYSL O WYGRANEJ SPRAWIA ZE CZŁOWIEK MYSLI ZE MU WSZYSTKO DOBRZE IDZIE!!!!! nie wiem czy jechać jutro na tą 15? może szkoda czasu i faktycznie tak jest jak mówi kolega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2004 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly: ja bym poszedl z ciekawosci.. jak tylko zacznie cos śmierdzieć to w tył zwrot na pięcie i wychodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts