Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Jaaaaaaacie Delfiku - masz rację... Bońku, Mój, Mój wylądował, niestety wolę sobie kanalizację położyć, niż wydać 500 za bilet i tak nie mam u niego szans... albo on u mnie... (bom szczęśliwa) ze Swojego mam więcej pożytku - dom mi buduje, robi cuda ze stali, a Figo tylko kopa i kopa...

ale i tak jest super przystojny.... :oops: :wink:

Ale ładnie graliśmy, kurczę a Mój Figo był niedysponowany chyba, ale to dobrze...Dzięki Boniu, że tylko 2:0 przegraliśmy!!!! :D Ale uważam, że ładnie grali, albo Królewscy nie byli w formie...

Witam, witam, witam wszystkich w czwartek !!!

Teska wróciła! - gratuluję ogrodzenia! pewnie będzie byczy!!!

Booooooooooooożeeeeeeeeeeee!!!!

ok. 2 tygodnie temu brałam udział w ankiecie przeprowadzanej dla biura podróży przez pewną firmę, można było cosik wygrać!

I DZISIAJ DZWONI BABKA I MOWI ZE WYGRAŁAM BON NA WCZASY DLA 4-OSOBOWEJ RODZINY ZA 7000 NA TENERYFIE!!!!!!!!!!

w piątek o 15 mam odebrać nagrodę!!!!

NIE WIERZE, byłam w wielu krajach ale jescze nie na Teneryfie!

WIERZYC CZY NIE?

oj żeby nie zwariować, żeby nie zwariować....

Bodekku - jestem po odbiór umówiona dopiero jutro na 15, nie wiem dlaczego, prawdopodobnie dlatego, że wygranych osób jest więcej?

Babka podała swoje nazwisko, nazwę firmy, dokładny adres i telefon...

nie wpadam w panikę , po prostu pojadę jutro i się okaże - postaram się o tym nie myśleć!!!

Ale gdyby to było faktycznie tak, to powiedz czy w tych czasach nie jest niebezpiecznie? Ostatni raz leciałam w 2002 do Egiptu, ale od tamtej pory lęk jest jeszcze większy!!! Lecieć czy nie?????????

jolly - wg mnie nie powinnas lecieć. Czasy niebezpieczne. Samoloty wredne. Masz tyle do zrobienia na miejscu. Dom, rodzina, praca.

Poza tym okaże się, że bon za 7000 zł wystarczy na 2 osoby i musisz dorzucić drugie tyle. Powinnaś zostawić pieniądze na budowanie. Tak jest rozsądnie.

PS.

Ja tam mogę pojechać za Ciebie. Akurat rodzina czteroosobowa :)

Witam Wszystkich

jolly

Jak Ty masz fajnie.

Ach ....

Ja bym leciała - taka okazja - nawet gdybym miała dołożyć trochę kasy to bym leciała.

Budowa nie zając nie ucieknie.

Musisz się zrelaksować. A Teneryfa jest super miejscem na to.

Jak ja Ci zaaazdroszczę

:wink:

Powinnaś grać w totolotka. Masz farta :D

Słuchajcie i ochłońcie razem ze mną!!!!!!!!!!

był u mnie dobry znajomy i opowiedziałam mu co mnie dzisiaj spotkało, a on że jego koledze jakaś firma też tak mówiła, pojechał na to spotkanie a tam mnóstwo ludzi i owszem można coś wygrać, ale oni najpierw zaprezentują swój produkt i zrobią z tych osób losowanie!!!!

to tak jak te zaproszenia od Remes na pościel i kolacja za darmo! - pic na wodę - fotomontaż!!!

No więc za namową Joasi Jasia zostaję i nie lecę, bo przecież dom, budowa !!!! :cry:

A SZKODA BO SAMA MYSL O WYGRANEJ SPRAWIA ZE CZŁOWIEK MYSLI ZE MU WSZYSTKO DOBRZE IDZIE!!!!!

nie wiem czy jechać jutro na tą 15? może szkoda czasu i faktycznie tak jest jak mówi kolega...