Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Olka na Onecie jest taka zakładka Fotoalbum, logujesz sie, wstawiasz swoje zdjecvia, a potem jak piszesz wiadomosc, to wstawiasz te zdjecia piszac komnde, a jaka, to jest napisane w profilu w wyjasnieniach (tu na forum w profilu); ja tak zrobiłam i wyszło - zobacz w mojej stopce

Jolly szczerze wkurzają mnie te pseudo wygrane, ostatnio wyrzucilam do kosza Ridest Digest, chociaż podobno komputer wylosował właśnie mnie już prawie do finału, tylko (tutaj ledwo czytelny maczek w tekście na całą stronę - cierpliwość popłaca) musisz kupić jakiś świetny album, czy atlas.... Nie cierpię takiego igrania ludzkimi uczuciami i emocjami, wrrr, jak nie lubię.

Poza tym w życiu nie ma nic za darmo, ale....możesz iść, choćby żeby się utwierdzić, że tak właśnie jest - lub też nie. Nic cie to nie kosztuje, jak chcesz, to idź.

No to już nie musicie mi zazdrościć!!!!!!!! :evil:

Cwaniaczki, owszem wygrałam bon na pobyt w hotelu na Teneryfie, ale dojazd i wyżywienie we własnym zakresie!!!!!! :evil:

A to koszt około 5000 plus wyżywienie ok. 1000 PLN

Niech sobie wsadzą to gdzieś, może przed budową, ale nie w trakcie !!!!!!!

A szkoda, ale przecież podświadomie wiedziałam, że to nie takie proste, że jakiś bakcyl w tym jest, no nonononon i znalazłam!!!

NIKT NIE DAJE CZEGOS ZA DARMO, już ktoś to powiedział i to potwierdzam!!!

NO I WYLADOWAŁAM NA SWOJEJ BUDOWIE ....

Olka na Onecie jest taka zakładka Fotoalbum, logujesz sie, wstawiasz swoje zdjecvia, a potem jak piszesz wiadomosc, to wstawiasz te zdjecia piszac komnde, a jaka, to jest napisane w profilu w wyjasnieniach (tu na forum w profilu); ja tak zrobiłam i wyszło - zobacz w mojej stopce

Jolly szczerze wkurzają mnie te pseudo wygrane, ostatnio wyrzucilam do kosza Ridest Digest, chociaż podobno komputer wylosował właśnie mnie już prawie do finału, tylko (tutaj ledwo czytelny maczek w tekście na całą stronę - cierpliwość popłaca) musisz kupić jakiś świetny album, czy atlas.... Nie cierpię takiego igrania ludzkimi uczuciami i emocjami, wrrr, jak nie lubię.

Poza tym w życiu nie ma nic za darmo, ale....możesz iść, choćby żeby się utwierdzić, że tak właśnie jest - lub też nie. Nic cie to nie kosztuje, jak chcesz, to idź.

maksiu, Jolly, no mam fajnie bo koniec już wkrótce ale powiem wam, że jestem wykończona budową od strony organizacyjnej rzecz jasna. Mąż wspiera mnie, telefonicznie niestety, na duchu. Ale cieszę się jak przyjedzie i zobaczy naszą chatkę. Ja mu szykuję taką niespodziankę aby wrócił już do nowego domku.

SP widzę, że twój mąż to długodystansowiec, podziwiam cię, że dajesz radę. Mój to taki taxi - miesiąc tu - miesiąc tam, więc, TAKIEJ niespodzianki nie uda mi sie zrobić :wink: No i wszystko muszę uzgadniać albo jak kto woli mogę uzgadniać, bo to działa w obie strony, czasmai na plus, czasami na minus :wink:

Na razie przekonuję go do gwaizdek w salonie na suficie (pustaka nad salonem) i tak na odległość mam jakieś szanse, bo w domu, to pewnie nawet by nie chciał ze mną gadać o takich fanaberiach/pierdołach (niepotrezbne skreślić) :D :wink: