maksiu 04.06.2003 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Teska: do Twojej Irmusi zaglądam dwa razy dziennie.. Ivette: powodzenia z betonem, nie zapomnij ostro go polewac... choć jutro trochę natura Ci pomoże pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 cos chyba bedzie z pogodą...bo mnie zaczyna głowa boleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 WITAM naszą sympatyczną grupkę...Trzymajcie za mnie łapki wszystkie możliwe w koncu rozliczę z zaległej kaski faceta z hurtowni...w koncu dał sie złapać..co nie znaczy ze bedzie łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.06.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Witam z rana. Teska trzymamy za Ciebie kciuki. Oczywiście, że co wieczór oglądamy Irmusię, powiem więcej już mam na papierze meble poustawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.06.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Witajcie porannie. Teska - jestem w takim nastroju, że jak gdzieś trzeba pojechać i opieprzyć - to proszę - ja! ja! pojadę...S.P. - dostałaś namiar na górali? bo mi się wszystko krzaczy.Ale w nocy lało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 05.06.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 wiam! równiez i chumor tez mam taki do opieprzania, Teska jedziemy opieprzać, daj adres i zdjęcie goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Cześć Dziewczynki i Chłopcy! Ja mam z rana wspaniały nastró. bo u mnie betonik na ławy wylany i wygląda jak tralala. Dzisiaj rano i wieczorem mój kochany mężulek będzie go polewał wodą ze szlaucha. Deszczu w nocy w ogóle nie słyszałam i myślałam, że w ogóle nie padało. Do usłyszenia!. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.06.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Teska Maksiu ja - kto jeszcze w klubie wredot porannych? Ivette - lało w prognozie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2003 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Nie wiem czy dziś coś wisi w powietrzu, ale właśnie wróciłem z budowy i jestem lekko wkurzony, dzis pierwszy raz widziałem swoich robotników pijących piwo na budowie... napuściłem na nich kierownika, zobaczymy jaki będzie efekt zadymy, powiedziałem im że nie życze sobie piwa, ani niczego mocniejszego na budowie, co prawda zostało do końca ich pracy jakies 2 tygodnie, ale jak mnie bardziej zdenerwują to wylecą z dnia na dzień i nie ma zmiłuj się.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 ech....jako tako poszło z facetem z hurtowni, sam sie wkopał, z\bo zagadał,ze mu za worek fugi nie zapłaciłam, a ja no pokaz Pan...patrze a tu ze zabrał odemnie 160 dachówek...hihihi wiec juz wisi wiecej...ale niby jest ok...wział jeszcze reszte gasiorów szt 7 i 60 dachówek które mi zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.06.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Jesuuu, chyba będę konać od tego upału. Mam już zupełny mętlik w głowie i zdecydowanie nie pracuję dzisiaj już dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 straszny gorąc.....az nie chce sie juz nigdzie wychodzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2003 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 No widzicie, a ja jeszcze raz musze jechac na budowę sprawdzić moich budowlańców po ich porannych przygodachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 ech....gorąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.06.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Phi, to ma być burza?? zaledwie parę kropel... a dzisiaj choinek nie podlałam. Teska - kupiłas zabawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2003 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 popadało ...byle jak, ale chociaż dzisiaj mozna pooddychać... Joasiu, dzisiaj kupię....bo do sklepu wybrałam sie ze stówką w kieszeni...a jeszcze musiałam zrobic zakupy Witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2003 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witajcie z rana.. moze i u was popadalo, ale do mnie nie doszlo.. jak bylo duszno, tak jest dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Maksiu...popadało też byle jak..ale jest chłodniej...wychodzi własnie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.06.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Cosik mi się zdaje, że tego deszczyku upragnionego nie będzie ale jest chociaż chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 hihih...robi sie znowu ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts