Olka 12.08.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ufff Chyba mi sie w końcu udało z tymi zdjęciami Dzięki delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.08.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Maksiu w nocy lac moze.....ale w dzien...ech musi byc pow 30 st...w koncu to lato, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.08.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Witam po dłuższej przerwie. Delf- co do dworku- jam myślała, że mi bliżej do Zosi niż do Telimeny Pozdrawiam wszystkich nowych- szczególnie mamę małoletniej (podonie jak mój Antoś). Szybkie wieści z frontu robót- jutro wiecha zawiśnie ale nie będzie świętownia bo niestety nie ma do tego nastroju. od poniedziałku lecą dachówki. Gratuluje boedekku i jolly szybkich postępów na budowach. szczególnie gratuluję speedowania SP- no Ty to idziesz nie jak burza tylko jakiś tajfun/huragan (na ogól maja imiona żeńskie ) Teska- czy będzie szaraf na otwarcie ogrodzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.08.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 witajcie wszyscy! uważajcie na dzisiejszą datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2004 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 bodek: przestań szerzyc zabobony, jak bedziesz tak mocno wierzyl ze piatek 13 jest zlym dzien to napewno sam sobie zrobisz jakąś krzywde.. to tzn. samospełniająca się przepowiednia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Teska, Marek korespondencyjnie obmyśla projekt podjazdu do tego dziadowskiego garażu. Chyba we wrześniu będzie robił ten facet, co pozostałe rzeczy murowe. On ma ekipę brukarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.08.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 A datą się nie przejmować. Najważniejsze, że piątek i znów wolne. Dla Maksia to chyba nawet na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2004 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Sylwia: na 3 tygodnie a moze i dlużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.08.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 maksiu - to nie zabobony rano wlazłem w kałużę tzn. pech już się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2004 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 bodek: trzeba patrzec pod nogi to nie wleziesz w kaluze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.08.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 maksiu - patrzyłem w chmury kiedy skończy padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.08.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Witajcie wszyscy !!!! Bikosa wróciła i Teska! Super!!! Jeszcze tylko Czupurka co ni ma... Bodekku, to w takim razie za 2 tygodnie przyjeżdżam!!!! Maksiu - ależ ja Ci zazdroszczę! A u mnie? Dzisiaj dachowcy ze względu na pogodę chyba nie przyjadą, może popołudniu! Ale mówię Wam 3 dni i mam prawie całą konstrukcję na dachu!!! Gdyby pogoda dopisała, to szef-dachowiec mówi, że we wtorek kończą!!!! Ach te lukarny jakie piękne! Sliczny jest ten mój dach!!! Cieszę się jak dzieciak... Zyczę wszystkim takiego szczęśliwego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.08.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 jolly - ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2004 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Jolly: super. ze dach wyglada slicznie bodek: patrz raczej pod nogi niż w gore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.08.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 dobrze praojcze - poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2004 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Oki bodek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.08.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Jak tu nie wierzyć w 13go piątek Tyle było słonecznych dni, a pan kafelkarz powiedział, że piątek sobota położy płytki na tarasie, a teraz co? Zmiaana pooogooody!! Przecież mnie trafi zaraz. W przyszły piątek 10rocznica ślubu a tu taras nie wykończony Ratuuuuuunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.08.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Didi- nie martw się, do piątku jeszcze daleko, a zapowiadają upały, jakich jeszcze nie było... a swoją drogą: Gratulacje dla Was obojga!!! Tyle lat, chyba szybko zleciało!? Obyście mogli takich rocznic świętować jak najwięcej!!! Normalnie to bym tu wkleiła jakieś super zdjęcie, ale jestem z kompa trochę cichociemna, ale wyobraź sobie, że na waszą cześć odpalam szampana i częstuję kawiorkiem, i dużo dużo kwiatów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2004 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Jolly: np. taki szampan?http://www.wodnik.leba.pl/images/szampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 13.08.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Witam wszystkich mój pech dał dzisiaj znać o sobie - miałam niby świetnego wykonawcę płotu - piszę miałam. Po kilku uwagach że płot jest trochę krzywy i że za długo już to wszystko trwa dzisiaj oznajmił że ma dosyć budowania Oczywiście byłam taka głupia i dałam mu większośc kasy - bo niby to chora matka, brak kasy na materiały itp. kity -teraz już wiem że nie mogę wierzyć ludziom. J utro ma się zjawić i pogadać- ciekawe o czym? Jestem załamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts