jamles 14.08.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Łoj jak tu cicho!!! Tylko ja pracuję w sobotę?????? jeszcze ja, ale na drugim końcu IIIRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.08.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Jamles szkoda, że tak daleko, bo byśmy sobie kawkę wypili... dobra, dobra.... to brykam, mam jeszcze sporo do zrobienia, więc nie mogę przy kompie siedzieć.... do zobaczyska w poniedziałek!!! wpadnij Jamles w poniedziałek na kawkę do Szczecina, będzie pyszna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Jamles szkoda, że tak daleko, bo byśmy sobie kawkę wypili... dobra, dobra.... to brykam, mam jeszcze sporo do zrobienia, więc nie mogę przy kompie siedzieć.... do zobaczyska w poniedziałek!!! wpadnij Jamles w poniedziałek na kawkę do Szczecina, będzie pyszna!!! dobra ale dopiero po 22-iej, a u mnie teraz jakiś Anioł beczkę z wodą przewrócił, ale leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 witam poniedziałkowo! fundament prawie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witajcie! Jak po weekendzie? Opaleni? Bodekku! widzę, że idziesz do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.08.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 I ja przywlokłam się do pracy.... oj ciężko było, kiedy ja w końcu odpocznę... Pozdrawiam wszystkich spracowanych i zazdroszczę wszystkim, którzy są wypoczęci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 witajcie - pomału ale w słusznym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.08.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Byłam w sobotę u Józi S.!!!! No u niej już końcówka, niedługo pewnie parapet-ówka!!! Kolory ścian - rewelacja, w pokoju-studio-kolor (takiego jeszcze nie widziałam!) idealnie pasuje do nastroju kina... Oprócz tego łazienka ... niebieska z luksferkami, no pychotka... a wszystko to wybierała jej córa! ma gust dziewczę! NAPRAWDE JEJ ZAZDROSZCZE ETAPU I MIESZKANIA W TYM DOMU!!! (a ja kiedy ????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich w pochmurny poniedziałek Wczoraj miałam chwilkę relaksu no i się opalałam. A dzisiaj wyglądam jak RAK - oj piecze. A kafelki znowu nie dojechały Wszystko się przeciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.08.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Oj Olka, jak wczoraj dla relaksu lebiodę z tzw trawnika rwałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 S.P.Współczuję Ci, że tak ciężko pracowałaś. U mnie teraz trochę zastoju. Czekam aż kafelkarz zrobi łazienkę i dopiero później wkraczam do roboty. A przede wszystkim czekam na pieniądze żeby cokolwiek dalej popchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 witajcie ponownie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 jolly - widziałem bramę tylko dlaczego taka droga pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 słoneczko świeci a wy śpicie POBUDKA do pracy rodacy do przeczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.08.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Bodekku a jaka cena jest tam napisana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.08.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ale się gorąco robi i doszno. uffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.08.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 ło matko WITAM WSZYSTKICH GORĄCO właśnie wróciłam po urlopie aleście napisali: musiałam przeczytać bite 7 stron postów dla zasłużonych budowniczych i solenizantów spóźnione gratulki i życzenia a u mnie: ano jeszcze kicha blada tzn.: 1. jestem styrana do granic możliwości - jakieś meblowanki, docinanki, mycie, gruntowanie - jednym słowem koszmar 2. ręce zdarte do gołego, paznokci nie widać 3. nogi całe w zadrapaniach i siniolach jakbym się z kimś biła 3. blada jak ściana (bo słońce niestety we wewnątrz chałupy nie opalało) 4. no i do wprowadzenia został mi milimetr, więc od czwartku znowu na wolne i muszę dokończyć dzieła wprowadzam się niestety prawie w surowe, ale swoje: - czekam na kaskę, która się mocno spóźnia, oj spóźnia, więc i robota się wlecze - w gromadzie już nie chcę mieszkać i moja rodzina też już jest zmęczona - muszę odpocząć po kafelkarzu-artyście pie#@$%$#^ KAFELKARZ ZROBIŁ AUT. tzn. jak bodaj w ostatnią sobotę lipca nie wytrzymałam i zwaliłam z dopiero co zrobionej ściany kafle (tak były źle położone, że szkoda gadać!) to, okazało się rano w poniedziałek, że facio zabrał skoro świt zabawki i bez słowa uciekł, a ja zostałam z tym bajzlem tak więc nową ekipę na kafle to, wpuszczę nie wcześniej niż we wrześniu ale będę chociaż na miejscu patrzeć na ręce. Didi - nie strasz. o co chodzi z tym uszczelniaczem? życzę wszystkim miłego dnia i lecę czytać dalej forumowe posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.08.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Nie śpimy, tylko ( niektórzy) byli z dzieckiem u dentysty. Ostatnio to moje regularne wypady (2razy w tygodniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.08.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Cześć Czupurek miło Cię znowu czytać!!!Coś nie dojechałaś do mnie! To że byłam w realu jak dzwoniłaś, nie znaczy, że ja tam nocuję Uszczelniacz, to takie coś, co blokuje podsiąkanie wody pod płytkami na tarsie (a pewnie wiesz, że na tarasach często płytki odchodzą, bo woda wypycha). Tak więc kafelkarz, powiedział, że jeśli nie chcemy zbijać kafelek po 3 latach to powinniśmy tym smarowidłem posmarować, a wtedy uzyskijemy uszczelnienie i to coś ponoć lepiej wiąże z klejem.A jest to dokładnie Ceresit CL51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witam Czupurku po urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts