jolly 19.08.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Jeju jak ten tydzień leci - już czwartek!!!! cześć Wam wszystkim! w muratorze nie ma nic ciekawego! szkoda, bo tak się na niego napaliłam! Bodekku nie zdążyłam Cię potrzymać! co się stało? jakie niesnaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 jolly - spoko! przez telefon to wygląda zupełnie inaczej na miejscu okazało się że to burza w szklance wody ale i tak się spieniłem fundament skończony - zostały tylko tarasy i posadzka w garażu - dzisiaj mają rozpoczynać stawianie ścian pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Co to, nikt nie robił zabudowy wnęki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 S.P. - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.08.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Witam! S.P. ja mam zabudowę, a dokładniej mówiąc garderobę, jestem bardzo zadowolona. Wykonywali mi (jak zresztą wszystko tzn kuchnię, szafkę do łazienki i szafę w hollu) Kam Kuchnie z Iwaszkiewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 19.08.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Hej Grupo Wcišż czytam choć nie pisze Pilnie potrzebuje brukarza z ekipš, macie jakies namiary?? Serdeczna proba ile srednio biorš za ułozenie kostki i jaak cena ma się do konkretnego podłoża?? tzn przygotowanie i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.08.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Witaj Paweł! U mnie brukarze kładli 200mkw i za to wzięli 18zł za mkw oraz za położenie obrzeży, ale nie pamiętam ile, coś mi się kołacze 5zł za sztukę. W tym było wszystko: zagęszczenie podłoża, potem ubicie tego bruku, aha i jeszcze robili mi z na podjazd z podsybką betonową ( beton 7,5 zamawiany). Ewentualny numer mogę podać ale później, bo mąż ma go w kajecie - gdybyś był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Aha, było ich czterech, przyjeżdżali o 15stej, a robili, aż się kurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 19.08.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 DiDi Dzięki jak będziesz miała numer tel. to puść mi go na pocztę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 19.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Cześć Dzisiaj jestem @#$%%^ Wczoraj nawaliły mi 3 ekipy - nie przyszli. Muszę odreagować - idę dzisiaj zabalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.08.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Hej wszystki wkurzonym i mniej wkurzonym Mam serdeczną prośbę- czy wiecie może gdzie dają największe rabaty na bramy garażowe, i czy gdiekolwiek liczą bramę z montażem wszystko w 7% vacie?? Kolejne pytanko- czy możecie polecić ekipę do ocielpeń i tynkoania elewacji?? (u mnie dużo boni ) Sylwia, niestety moja zabudowa jest do bani więc nie polecam. Ola- nie baluj zbytnio- pamiętaj, że masz dziecko!! Aha- i jeszcze obiecałam koleżance spytać o domy z bali- czy ktoś ma jakieś doświadczenia lub znajomych budujących w tym systemie?? Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.08.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Bikosa co do bram - to nie wszyscy z montażem liczą 7%.My handlujemy bramami i wystosowaliśmy pismo do US właśnie zapytując jak powinniśmy liczyć, więc urząd jak to urząd ogólnikowo odesłał nas do przepisów, a znając US czekają, czekają i jak wejdą z kontrolą i okarze się, że trzeba z rocznego utargu odprowadzić tą różnicę, to uwierz wiele firm się z tego nie wykaraska. My stosujemy stawkę 22% i zaprzyjaźnione firmy z oknami i drzwiami też tak robią, bo nie chcą mieć problemów z US.Wiadomo inną interpretację mają przedsiębiorstwa i tą 7% stawką chcą uzyskać klientów, ale interpretacje US są z reguły inne, ale w zasadzie to nie Twój problem tylko firmy!!! Chcesz bramę uchylną czy segmentową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.08.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 dzięki za info. Pogadam z Kam meble, też robią mi kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.08.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Hej Jolly, wiem,m że macie dobre bramy ale dla mnie oferta cenowa nie do przejścia Ten 22% vat to strasznie dziwna sprawa- w telewizji w programach informacyjnych trąbią, że jeżeli usługa czyli montaż to 7% a US interpretują inaczej?? Jakiś nonsens- ale to nic noewgo. Sprawa Kluski niczego nikogo nie naucz7yła. W końcu ktoś wygra w sądzie w tym bussinesie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 witajcie ponownie wracam jak bumerang do pytania komin - za ile i dlaczego tak drogo tylko do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.08.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Uwaga!! Jeśli jesteście (np. Joasia) na etapie zagospodarowywania ogrodu, to informuję, że budowę oczka wodnego należy zgłosić jeśli jest do 30mkw, a jeśli powyżej to uzyskać pozwolenie na budowę!!! Ponoć już zaczynają się sypać kary w Szczecinie (po ok. 2000zł) Ja dziś zgłosiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 19.08.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 życie jest piękne Ten @##$$%% Urząd Skarbowy wreście oddał nam pieniądze. Dwa lata walki nie poszły na marne, a było o co walczyć (sumka dość spora) Ale jestem szczęśliwa. No to dzisiaj jednak ostro zabaluję. A w sobotę na zakupy. Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa Bikosa napisała Ola- nie baluj zbytnio- pamiętaj, że masz dziecko!! Oj pobaluję muszę odreagować, a dzidziunię dam do .... BABCI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Olka - gratulacje a teraz kolejne pytanie??? schody drewniane tanio ! zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 19.08.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 bodekku nie istnieją schody drewniane TANIE my robiliśmy sami - drewniane stopnie na metalowej podstawie. Koszt wyszedł bez balustrady ok. 1500,- na balustrade przewiduję ok. 1000,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Olka - pomarzyć nie można czasami coś się słyszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts