Paweł_ 19.08.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Jolly Z tym vatem to jest faktycznie ze co US to inaczej go interpretuje ale własnie w Muratorze aktualnym jest o tym artykuł i wszystko jest jasne.Ja handluje na 7% vacie bo jesli sprzedajesz usługę to materiał który zuzywasz do jej wykonania jest tez na 7% wiec musisz to odpowiednio potem cišgnšc ze stanu. Warszawka miała 2 etapy bo najpierw sprzedawali na 22% bo się upierali ze tak nie mozna a teraz już cała Bartycka jedzie na 7% pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 19.08.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Olka istnieją tanie schody tylko to zależy dla kogo tanie np. Marchewka ma takie np za 80 tyś i mówi ze to tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.08.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Didi, Słońce, a gdzie to trzeba zgłosić? jakieś dodatkowe koszty i formalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 WSTAWAC RANNE PTASZKI!!!! Pawel - owszem, ja też powołałam się na Muratora i US powiedział, że Murator nie jest wykładnią prawa!!! Pożyjemy zobaczymy, przecież później można zrobić korekty i nadwyżkę Vatu odzyskać, chociaż w przypadku mojej firmy na bramy US jasno się wyraził!!! Didi - a ja będę miała oczko w kształcie rogala, to jak obliczyć czy 30m2? Ktoś pisał o balustradach - za 1000? gdzie? i jakie wzory? jaka wielkość?, bo to baaaaaaaardzo tanioooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Widzisz Bodekku, jak zwykle jesteśmy sami!!! To kiedy przyjeżdża domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 cześć jolly już część leży na budowie dopiero dzisiaj rozpoczynają stawianie pierwszych ścian; pozostałe elementy powinny się pojawić na początku przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.08.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ja też jestem:D Jollly mam nadzieje ze nie będzie trzeba zadnych korekt robic:D ale ryzyko jest ale 15% jest tego chyba warte Bodekku to scianki rosną?? muszę to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.08.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam wszystkich. O oczkach wodnych trąbią w mediach od tygodnia - dzięki! Ponoć jak ma się "staw" to nie trzeba zgłaszać My jeszcze nie mamy - to nas nie dotyczy jak macie linka do schodów Marchewki - za 80 tys - to ja je muszę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.08.2004 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witaj grupo.. jak widać Praojciec obserwuje was.... zycze wszystkim milego weekendu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Paweł_ proponuję przyszły tydzień to już będzie coś widać Joasiu - twój namiar od wod-kan dziękuje za pozdrowienia ale w Szczecinie nie robi dostałem namiary na innego podobno istnieje ścisły podział terenów łowieckich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 witaj maksiu - jak tam wojna z zieleniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Oj, Pawel , Pawel, ryzyko nie warte gry!!! Masz utarg roczny netto 500.000 i jak US Cię zrewiduje i nakaże zwrot 15% to wypłać natychmiast 75.000!!!!!! Plus oczywiście odsetki od momentu sprzedania pierwszego produktu z obniżoną stawką - nie wiem czy to się tak opłaca, bo niby podatek zapłaciłbyś wcześniej ale byłoby to rozłożone w czasie i mniej obciążające, ale te odsetki .... Oczywiście kupujących to nieinteresuje i mają rację, to tylko producent lub sprzedawca będzie się bił z US a walka znając życie jest nierówna i koniec!!!! My wolimy nie ryzykować, bo z naszym utargiem chyba byśmy musieli się zwinąć z rynku lub przez kolejne lata mieć zablokowane konto i egzystencja marna .... Pozdrawiam i życzę wsio dobrego! Mam nadzieję, że gra warta świeczki! Bodekku więc w przyszłym tygodniu napiszesz jak do Ciebie dojechać!!! Maksiu - a co Ty tu robisz, miałeś odpoczywać na łonie natury, a Ty ciągasz kompa ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 jolly - nie ma sprawy dam znać jak nie będę się musiał wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.08.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Uff, w końcu udało mi się dostać do komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 cześć S.P. - taki tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Bodekku - czego wstydzić? co Ty taki tajemniczy? S.P. - witaj, bardziej łokciami w boki, od razu od kompa odchodzą.... i za szybko nie oddawaj, zostań z nami dłużej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 ja się nie wstydzę - ale od dwóch dni mi obiecują, że zaczną jak sam nie zobaczę to pewny nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.08.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Hej, ja też na posterunku! Bodekku- nakazuję Twoim wreszcie zacząć- czary mary- daj zanć czy zadziałało bo ostatnio cos kiepsku u mnie z czarowaniem. jolly- zgadzam się, że murator nie jest żadną wykladnią, podobnie jak telewizja w której wielokrotnie mówili o tym wyjściu ewakuacyjnym 7% Ale wyroki NSA to już raczej o czymś świadczą- murator powołuję się właśnie na nie! Wczoraj byłam u SP- gości ma a gości. Co rusz nowe autka podjeżdżają podziwiać jej domek i jej tempo. Teraz kolejne czary - kafelki, przybywajcie (hokus pokus). A w domku super, oby tak dalej!!No i najważniejsz- ma już trawę skoszoną własnokosiarkowo- ukryła ją skrzętnie za domkeim aby podziwiali ją tlyko niektórzy. Aha- a na jej mężusia czeka górka czarnoziemu (Joasiu) Joasia Jasia- a morze morze byście sobie zafundowali?? Morza może nie trzeba zgłaszać Z drugiej strony szkoda Waszego trawniczka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.08.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Bikosa czaruj dalej, bo ja chyba szału dostanę z tymi kafelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts