Olka 20.08.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam Was Wszystkich Wreszcie piątek no i weekend jolly napisała Ktoś pisał o balustradach - za 1000? gdzie? i jakie wzory? jaka wielkość?, bo to baaaaaaaardzo tanioooooo!!! to ja napisałam Tak myśle: Kupię słupki za ok. 300,- do tego stolarz zrobi mi sztachetki z drewna co zostało z dachu, mężuś to pomaluje no i chyba styknie na to 1 tys. Lub inna opcja: Kupię metalowe rurki za 500,- i kupię coś w rodzaju plexi na ścianki. jolly ja sama nie wiem te schody i dodatki są tak cholernie drogie, że siedzę sama i wymyślam. w ciągu 2 tygodni mam zamiar skończyć te schody zrobię zdjęcie i pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.08.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Bikosa, ty mnie nie strasz. Zadzwoniłam do drzwi i szyba wzór poziomo mają wpisany. UFFFF. I co najważniejsze będą dopiero na 38 tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Hej, ja też na posterunku! Bodekku- nakazuję Twoim wreszcie zacząć- czary mary- daj zanć czy zadziałało bo ostatnio cos kiepsku u mnie z czarowaniem. jolly- zgadzam się, że murator nie jest żadną wykladnią, podobnie jak telewizja w której wielokrotnie mówili o tym wyjściu ewakuacyjnym 7% Ale wyroki NSA to już raczej o czymś świadczą- murator powołuję się właśnie na nie! Wczoraj byłam u SP- gości ma a gości. Co rusz nowe autka podjeżdżają podziwiać jej domek i jej tempo. Teraz kolejne czary - kafelki, przybywajcie (hokus pokus). A w domku super, oby tak dalej!!No i najważniejsz- ma już trawę skoszoną własnokosiarkowo- ukryła ją skrzętnie za domkeim aby podziwiali ją tlyko niektórzy. Aha- a na jej mężusia czeka górka czarnoziemu (Joasiu) Joasia Jasia- a morze morze byście sobie zafundowali?? Morza może nie trzeba zgłaszać Z drugiej strony szkoda Waszego trawniczka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 nie wiem jak antoś to zrobił ale wpstryknął mi jeszcze raz ten sam post. zdolniacha- jakis b.gates z niego wyrośnie cycuś SP dobrze, że sprawdziłaś ale przysięgam, że mi powiedział, że w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Olka- aaaaaa jeśli z resztek drewna i sztachetki, to starczy!!! a jeśli idzie o metalowe rurki i plexi - to nie wiem. My robiliśmy Józi S. balustrady na balkon też metalowe z wzorkiem, spytaj czy dla niej drogo!!!Na schody wyszłoby mniej materiału i na pewno taniej a i z poręczą i z zamocowaniem nie miałabyś problemu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.08.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Słuchajcie, zastrzelę dzisiaj hurtownika. Znów nie przyszły moje płytki, udałam się więc bezpośrednio do hipera i dowiedziałam się, że oni nie mają wcale takiego zamówienia. Boże, darmozjadów i matołów banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 jolly Na schody wyszłoby mniej materiału i na pewno taniej a i z poręczą i z zamocowaniem nie miałabyś problemu!!! tzn. że zajmujesz się robieniem takich rzeczy ?? Czy dobrze zrozumiałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 S.P. Mam ten sam problem. Kafle i reszta łazienki jedzie do mnie już 2 tygodnie ZAŁAMA !!!!!!!!!! A tu jesień się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 bikosa - dzięki za czary jak sam sprawdzę to się odezwę (chyba że wcześniej mnie lub wykonawcę coś trafi) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.08.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ja się już chyba pokuję i idę strzelać. Mam nadzieję, że mnie nie aresztują i w poniedziałek znów się spotkamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 S.P. - no to do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 S.P. - a czy się będziesz kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Do poniedziałku Udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.08.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam grupkę:) a ja w koncu doczekałam sie drzwi.....sa piękniaste....4 sztuki mi zamontowali...a 3 zabrali spowrotem....ale to nie wina drzwi tylko pomiarów....za tydzien ma byc wszystko ok:) DIDI czy mogłabys podac namiarek na brukarzy???? pilnie potrzebuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.08.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 znowu postów brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Teska Cześć jeszcze wpadłam na minutkę, bo mnie zaciekawiło: Gdzie kupowałaś drzwi?? I jakie?? Możesz coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Olka - pisałam już o tym, Mój robi takie cudka ze stali, u mnie barierki na balkon, na schody, bramy samojezdne i furtki - będzie robił Arek. Zresztą zapytaj Józi S. ma od nas balustradę i bramę samojezdną z furtką!!! ręcznie robiona i dużo tańsza niż w firmach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.08.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Olka drzwi mam ładne wczoraj mi montowali...firmy....hmmm zapytaj SP nazwa mi krazy po głowie ale jak przypomne to napisze... Melduje drzwi sa bardzo porzadnie zrobione..... natomiast brama samojezdna dł 3,80 mam z ocynkiem i dwa razy malowana proszkowo w wersji lux ( grubsze prety i pare wygibusów)razem z automatyka to koszt 3500 zł... kowal jakoby chciał tak samo...ale bez automatyki....i za ocynk dodoatkowo trzeba było płacic , nie mówiac o malowaniu proszkowym...no i z cienszych pretów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Olka aha i brama wysokosc 145 cm, bede miała całe ogrodzonko na poczatku wrzesnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 21.08.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Witajcie !potrzebujemy namiarki na kogoś od regipsów,please!TESKA-na te drzwi jakbyś mogła to proszępozdrowionka dla wszystkich.Ładnie zrobili nam tynki-gipsowe można ogladać jak ktoś chce,19zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts