Gosetka 10.12.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 w okolicy Warszewa po 50 zl/m2 są działki do wzięcia, ale chyba tak od razu nie można sie pobudować.A pan Jasiu miał prawo podczas kupowania działki wejrzeć w plany i studium i tam ta obwodnica jest od dawna.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.12.2002 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 [ Ta wiadomość była edytowana przez: Linka dnia 2003-04-09 15:27 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 11.12.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Ten środek umożliwia chemiczne związanie betonu. Przez pierwsze 72 godziny od wylania beton wiąże chemicznie - na tym etapie nabywa on swych właściwości - potem już tylko schnie. Nie chodzi więc o to żeby wylać posadzki - to jest do zrobienia.Chodzi o to, że w posadzkach zostanie około metra sześciennego wody do odparowania. Wprowadzając się zaraz po wylaniu posadzek, zimą do niedogrzanego domu musicie się liczyć z dużą wilgotnością. No ale jak już musicie....Ja bym skupił się (wykończył) na jednym pomieszczeniu (np saloon)+łazienka, a reszta ogrzewana niech schnie. Warunki spartańskie ale przy odrobinie optymizmu może być nawet wesoło. Oczywiście na podłogi albo kafle albo byle jaka tymczasowa wykładzina (w komforcie była "remontowa" po 5 zł za metr). Jakikolwiek parkiet/panele wypaczy się na 100% Do Gosetka: sęk w tym, że tych różnych planów, urzędów i kwitów są dziesiątki, w przeróżnych miejscach. A pozatym, kto by przypuszczał, że w takiej ładnej okolicy jakiś cymbał wymyśli szose. No, jak już pisałem mam nadzieje, że dzięki tradycynej urzędniczej indolencji nic z tego nie wyjdzie. PS. Nie jestem "pan" - my tu sami swoi ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 11.12.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 [ Ta wiadomość była edytowana przez: mar35 dnia 2003-04-10 08:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 12.12.2002 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Gosetka! Jeżeli to możliwe daj znać w której części okolic Warszewa i jakie powierzchnie! Cena podejrzanie niska może recesyjna? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 13.12.2002 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Wydaje mi sie ze nie ma co podniecac sie cena 50 zl za metr.Na pewno jest to dzialka rolna, a takie sa ceny rolnych w okolicach Szczecina. Ogloszen jest pelno w internecie i prasie.I zawsze pisza- uzbrojenie ,,lada dzien" albo za plotem.Chociaz zdarzaja sie pewnie okazje......Pozdrowionka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 13.12.2002 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 WitamSpecjalnie podniecony to ja nie jestem ale mam znajomych na Warszewie i ta cena wydaje mi się podejrzanie niska (wręcz niemożliwie niska), więc zastanawiam się gdzie to może być? (nie wnikając w szczegóły techniczne typu uzbrojenie i rodzaj działki) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 17.12.2002 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Czyzby te kilka platkow sniegu zasypalo wasze komputery?Ach Szczecin spi.A ja mam kilka slow.Jestem na forum od niedawna, a juz czas mi sie zegnac (na jakis czas- przynajmniej mam taka nadzieje). czas konczyc urlopik i do pracy. A tam gdzie pracuje nie ma internetu. Mam nadzieje poczytac o waszych postepach w budowaniu po powrocie- bedzie to wiosna wiec pewnie ruszycie ostro z budowaniem lub wykonczeniowka!! Wiec zycze wam spokojnych swiat oraz wielkich postepow na budowach w przyszlym roku!!!!!! Zbierajcie sily na wiosne, a tym ktorzy wciaz buduja podczas zimy zycze wytrwalosci i pogody (dobrej)!!!Mam nadzieje ze w przyszlym roku juz nie bede biernym czytaczem forum lecz rozpoczne (podobnie jak wy)realizacje mych marzen!Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 18.12.2002 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Czesc Wszystkim, Bede budowal "Odysa" na Warszewie. Mialem pewne problemy ze zbrojeniem ale wszystko jest na dobrej drodze i mysle ze w przyszlym roku zdaze uzbroic i postawic stan surowy zamkniety. Ktos mowil o cenach, wiec metr uzbrojonej kosztuje w granicach 120 zl, natomiast nieuzbrojone od 60 zl w zwyz. To prawda ze niewiele dzialek sie ostatnio zbroilo ale w przyszlym roku ruszy pewnie z budowa kilkuset inwestorow, najwiecej od Zagorskiego, Kredowej i Zaborzanskiej choc i w strone Osowa zaczyna sie sprzedawac coraz wiecej ziemi. Warszewo to super okolica, cisza zielen i spokoj (po mojej dzialce wciaz biegaja dziki i sarny) a zarazem blisko do miasta, dojazd z dwoch stron... . Pozdrawiam wszystkich Szczecinian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2002 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 HoMarWitaj..nie odzywałam sie bo przez 3 tyg nie miałam netu...z hektarem przeliczeniowym...masz za mało..ale podpowiem dokładnie powiedza Tobie w Krusie Na krolowej Korony Polskiej podobno jest Krus.....zadzwon i powiedz ze chcesz kupic grunt rolny...powiedz klase i powierzchnie..a one same przelicza czy wystarczy zeby byc rolnikiem..Zycze Miłych spokojnych Swiąt...teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU DLA ZIOMKÓW TESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 01.01.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Wszystkiego najlepszego Piękna pogoda dzisiaj była. Za 2-3 miesiące początek sezonu budowlanego. Już się nie mogę doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 02.01.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam w Nowym Roku!!!!! Postanowiłam umiejscowić choć na chwilę grupę szczecińską na pierwszym miejscu....może szczeciniacy się obudzą? Pozdrawiam wszystkich:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewunia1719499073 03.01.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Witam. Nareszcie odnalazłam grupę szczecińską na forum. Ja buduję w Dąbiu na Szybowcowej. Mój projekt to typowy "ALFA" z pracowni projektowej z Białegostoku. Roboty rozpoczęte w kwietniu 2001r. Obecnie stan zamknięty z rozprowadzeniem wszystkich instalacji, tynkami wewnętrznymi, podłożami i ocieplonym poddaszem (bez płyty g-k). Teraz z uwagi na temperatury na budowie przerwa. Czekamy na ciepełko. Pozdrawiam całą "rodzinkę" budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.01.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 czesc..EwuniaMam pytanko...jak ekipa z tynkami wewnetrznymi?? ja poszukuję..a jesli chodzi o instalacje wew?? napisz cos .ja buduje w okolicach dołuj..a mieszkam na prawobrzezu na bukowym..Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.01.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Linka ...a Ty gdzie budujesz??Szczeciniacy śpią...ale moze kobiety przejmą inicjatywę...???Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 06.01.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Ooo!!! Zaczyna mi się podobać To ja mam cztery pytanka: 1. Czy możecie polecić jakąś firmę/ekipę do instalacji ogrzewania (kotłownia, podłogówka, grzejniki) ? 2. Czy możecie polecić jakąś firmę/ekipę do wylewek ? 3. Czy możecie polecić jakąś firmę/ekipę do tynków (wew.i zew.) ? Potrzebni będą w maju/czerwcu... ...i gdzie w Szczecinie kupić okna ? Sam mogę polecić dobą ekipę do stanu surowego (będą wolni od maja/czerwca) i solidnego wykonawcę przyłącza wodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.01.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 [ Ta wiadomość była edytowana przez: Linka dnia 2003-04-09 15:26 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.01.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 "...i gdzie w Szczecinie kupić okna ?" JASIU, zazwyczaj w sklepie:smile:Mój mąż kupował poprzez firmę Format na Przestrzennej (pcv z okuciami Veka, szyba P2, antywłamaniowe,taniej o 2 tys niż gdziekolwiek indziej)Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewunia1719499073 06.01.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Witaj Teska. Jakie tynki wewnętrzne Cię interesują, ja robiłam cem-wap. Zewnętrznych jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts