Gość Gosc123 30.08.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Szukam tynkarza/ekipy do tynków wewnętrznych. Możecie kogoś polecić? Byle to nie było 20 zł/m2... Z góry dziękuję za kontakt(y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.08.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Szukam mieszkania do 50 m.kw. nowe budownictwo ?!tylko Szczecin po niemieckiej stronie. [podkreślenie - Stasiek] ???????????????????????????????????????? Mariusz, zlituj się... Już wkroczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 30.08.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Hej wszytskim Poniedzialek wkońcu ooo widze ze prawobrzeze górą ostatnio pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.08.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dzień dobry, coś niska frekfencja na forum. Większość chyba na urlopach. U mnie dalszy postęp - schody zrobione oprócz kosmetyki końcowej, meble w kuchni - koniec montażu dzisiaj W pracy nerwówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witajcie! Jeszcze dwa dni.....i szkoła....wreszcie odpocznę! Jak te dwa miesiące potrafią wykończyć rodzica!! Stasiek chyba masz wymagania nie realne, a może.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 30.08.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witajcie U mnie postępy, wszystko idzie do przodu. Stasiek Szukam tynkarza/ekipy do tynków wewnętrznych. Możecie kogoś polecić? Byle to nie było 20 zł/m2... mam dobrych ale cena w 2003 roku była 20,-/m2 z fakturą (bez faktury chyba 18,-) nie wiem jak teraz Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 30.08.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 WitamStasiek, wysłałem info na priva SP fajnie masz już przeprowadzkau nas stawiają się działówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Grapusku, dziękuję Olu, wyślij na priva - sprawdzę Didi, Ty niedowiarku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.08.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Stasiek lepiej rozczarować się pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.08.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dzień dobry, coś niska frekfencja na forum. Większość chyba na urlopach. U mnie dalszy postęp - schody zrobione oprócz kosmetyki końcowej, meble w kuchni - koniec montażu dzisiaj W pracy nerwówka Powiedziałam, że u mnie są schody i meble kuchenne. Dlaczego nikt mnie nie chwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 30.08.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józiu Gratulacje Może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józiu - oczywiście ze chwalimy ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.08.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dziękuję Olka i Bodekku, myślę o zdjęciach od dawna, ale - a to nie było lusta, a to fugi, a to bałagan - i odwlekło się - myślę, że w końcu coś z tym zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józia S. - myśl o zdjęciach czekamy niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 kto zamknął drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 witam wszystkich po małym bycie i niebycie kto zamawiał taką pogodę? deszczówki nie mogę skończyć, bo mam prawie metr wody w rowach! i anteny też nie mogę zamontować bo, ślisko na dachu! u mnie raczej tymczasowe spowolnienie. od kafelkarzy-partaczy prawie odpoczęłam, więc na wrzesień chyba już umówię nowych i pojedziem po podłogach. i wiecie co? tak jak Maggi, też nie próżnowałam w te wakacje i rodzinę powiększyłam mamy psiuńka ON-ka (owczarek niem) takie śliczniaste 8 tyg. maleństwo (zdjęcia wkrótce) pozdrawiam wszystkich cieplutko na resztę tego nie ciepłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Jeśli ktoś chce wiedzieć prawdę realy o TYNKACH SOBOLEWSKIEGO oraz POSADZKACH ZAJĄCA quote] ło matko a co ci ten tynkarz zrobił źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 witaj czupurku deszczu tez nie zamawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.08.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józia - nie ma zdjeć - nie ma gratulacji Mariusz - litości - to ja w Neimczech mieszkam?? S.P. - no to będzie się działo - nic nie znajdziesz przez miesiąc - zapamiętaj - korkociąg schowaj do torebki - będzie potrzebny pozdrowienia wielkie dla budowlanej braci Joaśka ta co ma już płot i jest pomalowany i parapet ma osadzony więc zrobi parapetówę (bo jeszcze nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Joasia - zazdraszczam ci mocno tego płota SP - gratulki, jeszcze 4 dni i kawałek i wielka feta będzie Józia - ty to, pędzisz kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts