czupurek 30.08.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 o i chciałam zapytaćpotrzebuję na tymczas jakiegoś gruzu budowlanego bo, się utopię w tej gliniemoże jakieś namiary, sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.08.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Czupurek - daj ogloszenie do kontaktu za 2 zlote - przyjmę gruz budowlany - zobaczysz że będziesz miała działkę zagruzowaną. Przywiozą Ci za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Joasia dzięki za pomoc, ale mnie jednocześnie wystraszyłaś że hej, bo co będzie jak mnie zasypią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 dziewczyny !!!!!! a podobno taki gruz z recyklingu jest dostępny gdzieś na Tamie Pomorzańskiej też będę potrzebował bo po tych deszczykach do domu nie dojadę każda podpowiedź dopuszczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.08.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich Na początek wiadomości z frontu- kominy rozebrane i częściowo wybudowane od nowa Brakujący element więźby przybity na miejsce. Kładzie się dachówka No i niestety pożegnałam się z kierownikiem- w tym tygodniu przekazanie dziennika W wolnej chwili skrobnę coś w dzienniku ale niesamowicie sie rozczarowałam W `zeszłym tygodniu nawiedziłam Teskę- ależ jej ludziska nie dają żyć Nawet Antoś się przypałętał A jak się darł Józia- gartulacje. SP- trzymaj się!! Dzisiaj widziałam Twe autko u p. Abramka A może potrzebujesz jakiejś pomocy?? Magi- a więc wróciłaś z wygnania marzeń Czupurek, Bodekku- czy mamy się złożyć na kalosze?? Maksiu- dośc tych wczasów, wracaj szybciutko. Pozdrawiam raz jeszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.08.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 witajcie wszyscy:):) Bikosiu - Antos to moze zawsze krzyczec....a cio... Joasiu - hmm parapety to macie dawno? u mnie płocik w połowie wrzesnia sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 witajcie wtorkowo! bikosa - kalosze kupię sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.08.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Obraziłam się -Bikosa do mnie ani słowa nie napisała... Nic nie wiem o kominach... Parapet w zalunie mam od 4 dni Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 No dobra, ja też sie obrażam, dałam wam cały dzień i nic. NIKT nie zauważył NOWYCH zdjęć. Są zdjęcia, a gratulacji nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Joasiu - nie denerwuj się bo ci owieczka ucieknie delf - pikne zdjęcia ale mnie jeszcze trochę trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Delf ładne fotki..... Joasiu...hmm a wydawało by sie ze masz od dawna:) Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 No chałupa już prawie cała spakowana. Od jutra biorę wolne. Przyjadę do pracy we wtorek z nowego domu. Pełen rozstrój żołądka i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.08.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Delf, no ładne zdjęcia. Fajnie jak chałupka rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 witam wsiech Bikosa - A ja już mam kalosze, a cio! Bodekku - sprawdzę tą tamę bo, naprawdę mam dość tego błota Delf - jeszcze nic nie oglądałam, nie czytałam, ale nadrobię no i jak to, na budowie, pupa blada: - niby elektryka zrobiona a, wywaliło mi jedną fazę i nie chce zaskoczyć (elektrycy w drodze) - montowałam wczoraj (no nie ja tylko majstry i sąsiady) antenę na dach (niby taka dobra, droga) i cio? ano nicio, zero jakiegoś ruchu w tv, no i muszę wezwać fachowca (zapłącić ) od anten. może ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.08.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witajcie - potrzebna ekipa od tynków maszynowych. Czy Sobolewski jest dostępny? i czy nie "opadł" jakościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Joasiu.......tynkarza ci potrzeba:):)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 SP jejku....to juz sie przeprowadzasz????? od ostatniej naszej wizyty to idziesz chyba jak burza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Joasia - Mariusz coś ostatnio wspominał o Sobolu, ale jakoś niechce darmo sprzedać swoich info. ale ty nie tynkujesz od nowa chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.08.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Maupy jedne - znajomy dobry potrzebuje tynkarzy Dajcie namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.08.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 a ja widziałam dachówkę u Bikosy. Kładzie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts