czupurek 31.08.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 maupa jedna melduje poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 31.08.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Cześć Pozdrowienia we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Delf, jaki piękny ten twój stan (surowy zamknięty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 31.08.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Szanowni klubowicze. Dość długo śledzę Wasze losy na forum i jestem pelen podziwu zapału, który Was nigdy nie opuszcza. Sam również jestem tym szczęśliwcem/nieszczęśliwcem (niepotrzebne skreślić), który próbuje się wybudować w Dobrej w tych niedobrych dla inwestorów czasach. Ale do rzeczy: czy możecie mi podpowiedzieć jakie są stawki i jak rozliczana jest robocizna za postawienie komina Schiedela ? Czy rozlicza się to za postawienie metra bieżącego czy też za roboczogodzinę ? Szczególnie liczę na bikosę bo ma (jak wyczytałem) świeże doświadczenie w tej materii. Tak swoją drogą domek bikosy napradę bardzo ładny, widzę go średnio dwa razy w tygodniu w czasie rodzinnych spacerów mających na celu zebranie sił do dalszej walki z PANAMI wykonawcami.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 S.P. - trzymamy kciuki tylko wszystkiego nie potłucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 czupurek - ta informacja o Tamie top od mojego wykonawcy prawdopodobnie jest rozsądnie tanio; jak coś się dowiesz to rzuć info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 teraz mi sie przypomniało muszę postawić komin do kominka - tylko najlepiej systemowy ??? czy wiecie gdzie można kupić, dlaczego tak drogo i ile za postawienie please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 MARKO58 - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.08.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Nio. Zaliczam. Bikosa mój stan jest wyjątkowo błogi, dom, jak dom, ale "mżonek" (czyli pływający mąż ) wziął i wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Marko58 oj Ty jak szpieg:):) dopiero teraz sie ujawniasz???? witaj w gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.08.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witaj grupo! Marko58: czasy dla inwestorów (i nie tylko) może nie najlepsze, ale fakt, że się budujemy dowodzi, że pozytywne myślenie mimo wszystko nas nie opuszcza. Niech więc optymizm zwycięży! Powodzenia! S.P. : zaocznie - gratulacje serdeczniaste, mam nadzieję, że po przeprowadzce nas nie opuścisz! Czupurek: Już po przenosinach? Gratuluję! Teraz jesteś przynajmniej już u siebie, a na ostatnie szlify - wytrwałości! To kiedy idziemy razem na spacer z psiurami? Józia i delf: Pięknie, pięknie! Ale postępy! bodekku: Nie poddawaj się, walcz dalej! Bikosa: Witaj, ja też pogoniłam kierownika budowy. Stwierdził, że nie jest w stanie sprostać moim wygórowanym oczekiwaniom, kiedy zażyczyłam sobie, aby łaskawie odebrał roboty podlegające zakryciu (zbrojenie, wieniec itp.). . Didi: Święte słowa o tych wakacjach! Ja też już gonię w piętkę przy mojej dwójce. Michał już od jutra - na szczęście - zagospodarowany, ale z Werką problem - niania nam się wykruszyła i szukam alternatywy. Może spróbuję z przedszkolem. Póki co - problem z miejscami, a podobno mamy niż demograficzny? Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.09.2004 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Dzień dobry w środku tygodnia, witaj Maggie, dawno cię nie było, pracowałaś czy odpoczywałaś? Czy ta robota nigdy się nie skończy? Końca nie widać Odpoczęłabym z dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.09.2004 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 witaj szkoło o jestem pierwsza na forum. no tak jeden automobil, młody na 9-tą to, ociec robi za drivera, a mać skoro świt przy klawirkach. nie no pogoda pod psem, normalnie się wczoraj nudziłam. We wnętrzach przestój, na dworze błotko i nawet tv nie mam, a na kompie dostępne filmy typu terminator. Maggie - ale ty to, jesteś wymagająca, no nie wiem. Powiadasz ostatnie szlify? ale nie jest źle mogło być gorzej. No pewnie że idziem na spacer, u mnie całkiem fajne łąki są, tylko zabierz kaloszki. a nasz nowy pies nadal fajny i drugie ucho mu stanęło. pozdrawiam wszystkich gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 witajcie środkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 witam wszystkich:) to juz po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.09.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witajcie! Hura! Dziecko w przedszkolu (choć jest mała doza niepewności, bo to przecież nowe przedszkole). Teraz będzie trzeba porobić powakacyjne porządki Marko58 - witaj Grapuskowa dzięki za zaproszenie, tylko nie wiem, czy mój małżonek wspominał, że ja jestem teraz uziemiona, bo sprzęgło mi wczoraj siadło?! Ale jak tylko autko będzie na chodzie to przyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.09.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Qrcze! Oczywiście sprzęgło siadło w samochodzie a nie u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witajcie wrześniowo, Józia: wróciłam z "wakacji pod betoniarką" . czupurek: czemu jestem wymagająca? . A pewnie pocieszny musi być ten Twój maluch! A nasz Lolek idzie dziś do weteryniorza, bo biedak ma podwinięte powieki i trzeba mu je podciąć. No to będę dziś pewnie za psią pielęgniarkę! Didi: Ponoć przedszkole, to najspokojniejszy okres dla rodziców - dziecko w miarę samodzielne, na pól dnia "zagospodarowane" i nie ma jeszcze szkolnych problemów. Wesołego porządkowania! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 I jeszcze mała dykteryjka, ze specjalną dedykacją dla maksia: Żona wysyła męża, informatyka - programistę, do sklepu: - Kup parówki, jak beda jajka to kup 10. Mąż w sklepie: - Są jajka ? - Są - To poproszę 10 parówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.09.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Maggie - "wymagająca" - bo czepiasz się biednych wykonawców i ich wywalasz w pełni sezonu a bolek to, w jakim wieku? Didi - a było tak mocno pedałować? a moja latorośl poleciała do szkoły w samej ponoć koszuli, bo mu było obciach założyć jakiś sweter bądź kurtkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts