Teska 01.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 hmmm mój łaskawie ubrał sweter a kutrke zapakował do plecaka....hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 01.09.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Nasz najmłodszy poszedł do przedszkola oczywiście w koszulce Boba Budowniczego Dobrze że nie chciał budowlanych spodni taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.09.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witam Wszystkich A moja córcia to do przedszkola pójdzie ale ... za 2 lata U mnie w łazience zaczynają wisieć kafelki Blisko coraz bliżej .... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 witajcie ponownie moja "mała" to juz piąta klasa -cholibka chłopaki przychodzą zazdrosny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.09.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 To ja o szkole z trochę innej strony. Moja Ala - 2 klasa gimnazjum stwierdziła, że powiększyła grono WSIURÓW (tak ponoć dzieci mówią o dojeżdżających). Ale na szczęście to jej nie martwi, bo - jak twierdzi - zawsze marzyła, żeby mieć domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.09.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 No to, mamy Józia równalatkimój "wsiór" nie chce być wożony - bo jak mówi nie będzie czatował pod szkołą i chce pks sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.09.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Czupurek, ty to masz dobrze. U mnie przed dowożeniem trzeba będzie się opędzać. Wieczorem też trzeba wyganiać, bo spałaby w środeczku między nami. Już ją straszymy, że jak będzie miała męża to tez będziemy włazić w środek między nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Nasza latorośl też już dojeżdża sama autobusem - co prawda tylko 4 przystanki, ale to dopiero III klasa. Tak mu się dziś śpieszyło spowrotem, że zapomniał odpisać planu lekcji i musiał obrócić jeszcze raz. Lolek - bidulek - po operacji podcięcia powiek wygląda jak frankenstein. Leżą takie zwłoki na kocyku i poszczekują czasem cichutko. Żal patrzeć. Czupurku, Loluś ma dwa lata, więc to taki trochę starszy psi kolega. A co do wywalania to pogoniłam kierownika budowy, natomiast wykonawca był super i to jeszcze za ok. 2/3 szczecińskich cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 01.09.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 witam klubowiczów teska: masz rację, trochę to trwało patrząc po dacie mojej rejestracji ale prawdą jest, że to forum było w 2002r w pewny stopniu przyczyną podjęcia decyzji o budowie ( i to mnie powinno usprawiedliwić) bodekku: jeżeli chodzi o kominy warto zajechać do Kobylanki do składów mat.bud. Jest tam przedstawiciel Schiedela, daje dość dobre upusty i pokazuje (za darmo) na budowie jak stawiać komin. Co do ceny za wykonastwo to też poszukuję informacji. pozostałym: dziękuję za miłe przyjęcie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.09.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Cze Wszystkim! Jak juz o dzieciach, to i mój poszedł do przedszkola i to do DRUGIEJ już grupy, do MISIÓW ! Czujecie, jaka nobilitacja! W zeszłym roku były jeno Kotki No a druga pociecha właśnie postękuje nadżarta, jak bąk na środku moj.. znaczy naszego łoża małżeńskiego... ech, temu, to dobrze. My z mężem czekamy w kolejce na łóżko, no chyba, żeby nam się fantazja jakaś przypałętała Didi u ciebie też nie było dzisiaj prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ibcbci 01.09.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witam Wszystkich Bardzo posze o namiary na dobrego inspektora nadzoru. Z gory dziekuje dobrym ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.09.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witam wszystkich- szczególnie maggie w klubie heter zwalniających keirowników. niech ja się tylko dorwę do kompa to opiszę szczegóły!! Joasia- napiszę Kominy schiedla- kupowałam w HMB na Świerczewskiej, ale dobrą cenę dał też Wodkan w Dobrej. Wykonawca nie policzył taniej za robocizną ale za to dołożył pare robót. Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 bikosa - dzięki a tak przy okazji - dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Witajcie! Delf właśnie dlatego wczoraj nie pisałam, bo nie było światła, a nie miałam naładowanych baterii w laptopie. Wiecie co! Są plusy tego, że autko na warsztacie - całe Dąbie wczoraj przeszłam, wszystkie sklepy zaliczyłam i zakupy się udały. IBCBCI (kurcze jak to zapamiętać? ) witaj w grupie i...wysyłam na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Didi - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.09.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Dzięki Bodekku za przywitanie poranne Czy to tylko my dyżurujemy na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 IBCCBI - witaj:) ufff zapamiętałam... Witam budowniczych i wykanczajacych ( domy i sie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 ja również witam szczególnie IBCCBI (trudne) Józia - z małolatem to, był falstart. cały tydzień ma na 8.00 więc będzie jeździć ze mną (niestety ja mam max na 7.30 więc przyjdzie mu koczować pod szkołą - dzisiaj był 7.15. ) Maggi - szkoda tego bolka, pewnie płacze bidulek. słuchajcie, a właśnie w radiu mówili, że od dziś cieplej będzie (życzę sobie by było tak do kwietnia - żadnych zim) a i przychodzi do mnie dziś fachman od anten tv, zobaczymy co wymózguje pozdrawiam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 czupurek jak to co???? bedziesz miała widok w szklanym oknie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 no dobra, przyznaję nie mogę wytrzymać więc się pochwalę naszym zwierzyńcem to nasza stara (8 lat) suka MINI . Takie pomieszanie jamnika z pinczerem (nic tylko kopie namiętnie, szczeka na wsio albo leży w łóżku pod kołderką http://foto.onet.pl/upload/48/68/_324069_n.jpg a oto sesja naszego nowego nabytku (8 tyg.) pies ROLF może dadzą coś do jedzenia? http://foto.onet.pl/upload/30/17/_324071_n.jpg rolf ze swoim panem http://foto.onet.pl/upload/6/85/_324074_n.jpg dobre te klapeczki http://foto.onet.pl/upload/27/41/_324073_n.jpg wreszcie można zrobić zdjęcie http://foto.onet.pl/upload/13/11/_324075_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts