bodekku 03.09.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 a w szkole faktycznie dramat dopiero sie dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.09.2004 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Witajcie...faktycznie chory kraj... szkoda dzieci w tym wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 bodekku kaska nalezy sie wiekszosci " wsiokom" Maksiu- ło matko!!!!! zyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 hmm...skrzynkę na listy "uzywaną" 2 miesiace sprzedam.....za całe 50 zł...... kto kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.09.2004 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Teska.. sam sie dziwie... po intensywnym urlopie na dzialce jeszcze jakos zyje i od poniedzialku wracam do pracy w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 MAKSIU Hmm..a cio tak cięzko pracowałes na urlopie???? Witam w sobotę.....słoneczko piękniascie swieci...i okna sie myją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 PROŚBA pilnie poszukuje ekipki ( wiadomo dobrej i tanszej) do zrobienia podbitki na Warszewie. Czy ktoś ma jakies namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.09.2004 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 teska; poczytaj dziennik albo zajrzyj na moja stronke to sie dowiesz :D , wkrotce uzupelnie wpisy z ostatniego tygodnia urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.09.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Witajcie łykendowo, Ale słoneczko dzisiaj! Chyba prawie wszyscy w plenerach, dobrze, że choć starszyzna czuwa! Wreszcie dotarły drzwi wejściowe do mojego garażodomku. "Porta" ma naprawdę nieżyciowe terminy - ponad 4 tygodnie! A że ekipa dawno się już zwinęła, to mój małżonek sam będzie walczył z osadzeniem. Hmmm, dobrze, że chociaż ościeżnica już jest. A ja siedzę w domku, klepię zaległe robótki i niańczę psa po liftingu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Maksiu czytałam Twój dziennik.....no nie mów mi,ze taki "potęzyny" chłop:) zmęczył sie kładzeniem, szpachlowaniem scian:) cio???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 to niedzielnie witam budowlane " duchy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2004 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 No coż jesli spłycasz caly moj urlop tylko do szpachlowania to faktycznie szpachlowaniem sie nie zmęczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 hmmm...bez k.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.09.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Miłej niedzielnej nocki!! SP- melduj jak wrażenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Puk, puk,dzień dobry wszystkim.Zapowiada się piękny dzień.Kto był na grzybach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 dzień dobry ja nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.09.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ja też witam was wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witam poniedziałkowo:) Józiu a co są grzybki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 PROŚBA ponawiam: czy ktos ma namiarek na ekipę ( tanią i dobra ) która robi podbitkę...pls! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 też się melduję po łikendzie Józia - doszły słuchy, że masz pięęęęęęęęęknie, a zdjęcia gdzie gadzino? Paweł - współczuję, wracaj szybko do zdrowia. a co do psinki - to, w pt. stanęły mu oba uszka (bez pomocy prądu - Jasiu ) ale w sobotę klapły oba , a w niedzielę stanęło jedno mówili mi że gdyby były problemy z tymi uszami, to weterynarz cosik robi i stoją no i nie chce żryć prawie wcale, a taki chudziutki pogoda się nam trafiła superowa, nawet próbowałam się wreszcie poopalać, ale nie mam cierpliwości i wolałam latać z impregnatem na wysokościach. życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts