Józia S. 06.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witam poniedziałkowo:) Józiu a co są grzybki???? Teska, właśnie chciałam wybadać, ale tu wszyscy zapracowani i relaksik leśny jak widać nie dla nich A ja się wybiorę w sobotę z moją 82-letnią babcią i może jutro z dziećmi (a Józio niech zasuwa - a co tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 też się melduję po łikendzie Józia - doszły słuchy, że masz pięęęęęęęęęknie, a zdjęcia gdzie gadzino? Na tych zdjęciach to zobaczyłabyś niezły burdelik. Jak w sobotę koleżanka złożyła mi niespodziewaną wizytę to czułam się tak średnio dumna z domku. Brak mebli spowodował, że siedzę nie tylko na walizkach, ale też na workach od śmieci (pakowałam w co się dało). Chyba, że mam zrobić zdjęcia samych sufitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józiu a Ty juz mieszkasz???? hihih nie martw sie tymi workami os smieci- ja tez w nie pakowałam....a niektóre to jeszcze sa nierozpakowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia - mogą być i sufity, choć twierdzą, że łazienkę i kuchnię masz tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia - mogą być i sufity, choć twierdzą, że łazienkę i kuchnię masz tip top Kłamią No niech będzie, zrobię parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.09.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam Dzisiaj się pochwalę Mam zrobioną łazienkę na 90% (tylko pomalować i zamontować bateryjki) Mam wstawione wszystkie drzwi Mam kupione podłogi A kuchnia wjeżdża za 2 tygodnie Ach życie jest cudowne ...... A na grzybki to musze wysłać męża bo są mi bardzo potrzebne Przeciez w tym roku robię wigilię u NAS w nowym domku. A przy okazji ochrzczę wkońcu mojego małego czorta Jak wyjdą grzybki dajcie koniecznie znać Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 06.09.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy do ogrodzenia (podmurówka, ogrodzenie z kształtek betonowych), deszczówki, drenażu oraz wykończenia poddasza.Namiary proszę na priv wraz z cenami jakie placiliscie. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.09.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia - jak ja Cię lutnę!!!!!!! Czy to kokieteria? Bo już więcej nie przyjadę, a jak przyjadę to będę kłamać, że masz brzydko!!!! Ty małpo jedna, inni mają dach nie skończony, komin spier....., nie mają nic, a Ty mieszkasz już w super domu i jeszcze narzekasz, że brzydko , ja Ci dam, tylko przyjedź do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Hej, piękna pogoda i nastrój- przynajmniej jak narazie super Zobaczę jak po dzisiejszej wizycie na budowie Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witambikosa: czytałem cały twój dziennik i powiem ...... super ! ale czy możesz uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć jaka jest stawka za robociznę przy postawieniu komina schiedla ? jak nie odpowiesz to zmienię trasę spacerów i nie bedę podziwiał twojego dworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.09.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Marko58- no nie wygłupiaj się- podziwiaj, bez tego moja budowa nie ma sensu !! Serio nie mogę powiedzieć nic bliższego nt. stawki za schiedla. Nie wiem ile dokładnie wynosiła robocizna za same kominy. Wykonawca nie chciał spuścić z ceny tylko obiecał postawić mi ścianki działowe na dole gratis i parę drobiazgów też . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 ...czy nie ma nikt namiarów na ekipke od podbitki???? Bikosiu...bedzie juz ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Teska - podbitkę robili mi ci od Klaudii z Pucic. Ale chyba są nieuchwytni. Tzn wyjechani. Mam drewno kominkowe po 95 za metr. Dąb. Buk jest po 90. Śliczne i suche i mniam. Jasiu złamał siekierę z jakiegoś super trwałego włókna - nie pomogło na twardego dęba z sękiem Pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia ...przyjedź do mnie... Jolly, wycięłam trochę i zostawiłam to co chciałam Dzięki za zaproszenie - skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bikosa - dzięki za odpowiedż, będę dalej podziwiał i szukał odpowiedzi na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bikosa - dzięki za odpowiedż, będę dalej podziwiał i szukał odpowiedzi na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 poszło podwójnie ale to wina psa, siedział na kolanach i walnął ogonem w enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.09.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 MARKO58 - niezłe te psy - mój ogonem rysuje błotnik, Twój klepie ogonem na klawiaturze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 czupurek - dzięki, będę uruchamiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 do pytania o komin systemowy tez sie podłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts