Gość 06.09.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam ponownie, muszę wzmóc aktywność na tym formum, a raczej się tak stanie bo jestem w trakcie kupowania działki. Proszę o pare dobrych rad. w stylu udac się do gminy po plan zagospodarowania bo jestem zielony co musze wiedziec druga sprawa co sadzicie o dzialce ustawionej polnoc poludnie z laskiem na polnocy a droga dojazdowa na poludniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witaj doki_szczecin! wszystko zależy jaki wybrałeś projekt i czy wjazd od południowej strony nie będzie ci kolidował z założeniem ogródka, tarasu itp. wynalazków. Jaka szeroka działka ??? Plan zagospodarowania (jeżeli jest) to najważniejsza rzecz, od razu się dowiesz czy ci nie wybudują wieżowca lub drogi szybkiego ruchu lub czy możesz na danej działce coś wybudować!!! gdzie planujesz kupno działki??? pozdrawiam i witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 odpowiem dzialka szeroka 30m dluga 40m projek nie wybrany ale docelowo ok 150- 180m dzialka w okolicy Kobylanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Doki... okolice Kobylanki... no to blisko mnie, ciekaw jestem jak tam teraz stoi ziemia... ile za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 maksiu - witaj dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 doki_szczecinsprawdź przede wszystkim plan zagospodarowania! a dom najlepiej ustawić blisko północnej granicy (to tylko moje zdanie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 ceny ok 40-50, ale tylko prad na dzialce no i najczesciej szczere pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bodek: witaj.. urlopowałem sie na budowie stąd nie było mnie widać na forum. doki: w którym miejscu konkretniej masz tą działeczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 doki_szczecin prąd to podstawa, ja buduję cały czas od sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 maksiu - mam rozumieć iż wypoczęty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bodek: jasne ze wypoczety... juz sie nie moge doczekać weekendu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 maksiu - rozumiem cię doskonale, teraz jadę na budowę do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 a dlaczego polnocnej bo ja mam wlasnie koncepcje jak najblizej poludniowej, bo i do drogi blisko i za domem bedzie duzo miejsca az do lasku a tak od strony polnocnej to przez cala dzialke do grazu droga. No to dlaczego od polnocnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 doki ja mam wjazd na działke od strony południowej...a taras od pólnocnej zadaszony jestem zadowolona poniewaz w najgorsze upały moge sobie spokojnie siedziec na tarasie a nie smazyc tyłek - za tarasem jest trawka jakby mi sie chciało smazyc ciałko:) po stronie południowej w ukropy nie idzie wysiedziec...kumpelka ma tak taras...i co?? siedzimy z krzyesełkami przy drzwiach wejsciowych... ale to tylko moje zdanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 no wlasnie tak samo rozumuje ale wyczytalem ze wiekszosc projektow robionych jest na droge dojazdowa od polnocy i wschodu nie wiem czemu a teraz temat super myslec o piwnicy czy nie? jak to wyglada od strony kosztow teren wydaje byc sie suchy czytalem o tym jedni sa za piwnica drudzy nie ale co sadzi o tym zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 witajcie doki - od północnej bo jestem ciepłolubny i lubię słoneczko mój projekt ma wjazd z zachodu piwnica - wg mnie za droga i niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Tez lubie ciepełko.. taras od poludnia.. wjazd na dzialke od północy...piwnicy klasycznej nie mam, tylko malutką pod schodami (zagłębienie od poziomu podłogi parteru o 70cm), taka mala spiżarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam was kochani już po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 S.P. - gratulacje - napisz pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Jest cudownie, ja padnięta ale szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts