Teska 07.09.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maksiu..... oj była instrukcja:( i co z tego.....wiesz jak to jest jak głowa technicznie scisnieta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 teska. przyznaj sie uczciwie ze wogole do instrukcji nie zajrzalas.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maksiu......zajrzałam...kurcze zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 I naprawde nic nie zrozumialas z tymi dzwonkami??? przeciez instrukcie sa pisane tak zeby wszyscy zrozumieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.09.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 teska - Maksiem się nie przejmuj Wiadomo - facet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Joasiu... jesli nawet moja mama sie mogla nauczyc programowac tv, z instrukcji to prosty wniosek ze instrukcje sa pisane prostym jezykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maksiu...... niestety ta instrukcja jest napisana krzywym jezykiem bo i telefon jest pękaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 teska: rozumiem :D pismo klinowe :D i tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 całe 150 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No to lecę do mojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 teska: to dobrze ze chociaz sa obrazki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 SP miłego wieczorku w chałupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maksiu..... obrazków niet hihihi wsio rozgryzłam.....nawet wsiowo koguty pieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No to faktyczne niedoróba skoro nie ma obrazków... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.09.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witajcie, matko, aleście napisali od niedzieli ... Niezła wierszówka by wyszła! S.P. - gratulacje! No to u Ciebie wino, facety i śpiew! Józia - też gratulacje! Ależ czajnik z Ciebie! Teska - na przyszłość mogę podesłać swojego syna. Skórkowaniec rozgryza taki sprzęt zwykle w 5 minut. A u mnie dzrwi zamontowane i niniejszym ogłaszam zamknięcie stanu surowego i zasadniczego frontu robót na rok bieżący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 07.09.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Teska, a czytasz instrukcje po polsku czy angielsku. Wersja polska jest czasami o zupełnie innym urządzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 07.09.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Czy ktoś załatwiał kiedyś reklamacje w M&S-ach? Wzięliśmy potrójne okno balkonowe ze zintegrowaną roletą. A tu okazało się że wszystko uległo totalnej dezintegracji Roleta nie ma mocowania do nadpoża, a rama okna do rolety i wszystko się buja Trzeba coś wypić, może jak mnie zabuja nie będe tego widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 pozdrawiam wieczorowo strop nad parterem prawie skończony, ścianki kolankowe w trakcie może pod koniec tygodnia początek więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 07.09.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Nie wiem czy to juz znacie ale jakos tak w temacie jest wiec czemu by nie: Przychodzi żaba do baru w stroju roboczym. Uwalona cementem, wapnem, farbą Podchodzi do baru: Piwko proszę. Wali całe piwo, wyciera żabie usta i wychodzi. Facet obserwuje ją i se myśli: Kurde świetny materiał dla mojego kumpla,dyrektora cyrku Następnym razem czekają obydwaj. Przychodzi żaba do baru W stroju roboczym. Uwalona cementem, wapnem, farbą Wali piwko Dyrektor ją woła i proponuje pracę w cyrku... Żaba: Cyrk to taki namiot z materiału? Dyrektor: tak, tak !! Żaba: I tam są drewniane ławki? D: Tak !! Żaba: Konstrukcja metalowa? D:Tak!! Żaba: No to po jaką cholerę Wam murarz?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 pozdrawiam środkowo Leszek T. - dzięki i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts