bodekku 08.09.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 coś dla rozrywki Pewna para w średnim wieku z pólnocnej częsci USA zatęsknila w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowalła się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż mial dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylil się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która własnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazl ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu Wiem, ze jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłćc maila do najbliższych. Własnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 bodek: niezle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 mnie sie też podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.09.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jak dobrze znów być w pracy i niczegp nie musieć sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 S.P. - napisz pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam w dniu Bitwy z Anglią Dawno się nie odzywałem ale jakoś nawał prac, Jolly już dzwonie Byłem w poniedzialek w Grodzisku w fabryce parkietów i wiecie ze z odpadów robią brykiet energetyczny o kaloryczności 3 klasy węgla, tylko cała produkcja idzie na export , zainwestowali w maszyne do tego i zwróciła sie w pół roku a dodatkowo nie płaca za odpady. Pod fabryką auta na slowackich i czeskich blachah więc jak widać tam budownictwo pełną parą idzie. Widać ze w tym kraju są inni mądrzy ludzie, Nie tylko ze szczecinskiej Grupy Bodekku dobre pozdrawiam wskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 bodek: wrazenia ze sprzątania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 nie maksiu - wrażenia z pierwszych dni w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 witam wszystkich środkowo Magie - gratulki wielkie. czyli na rok przyszły cd? rozrywka:Masz malo czasu na zredagowanie ogloszenia prasowego?Nie przejmuj sie.Autorzy ponizszych tez sie nie przejmowali.1. Zaginal maly pudelek. Jak czlonek rodziny. Wysterylizowany. Nagroda.2. Wykwintna i nie droga restauracja. Dania smaczne, apetyczne, fachowe kelnerki.3. Specjalnosc dnia: Indyk 15 zl; Wolowina 12 zl; Dzieci 10 zl.4. My nie drzemy Twoich ubran w pralce. My robimy to recznie!5. Na sprzedaz pies, je wszystko, lubi dzieci.6. Do sprzedania antyczne biurko dla kobiety z grubymi nogami i duzymi szufladami.7. Ponczochy Sheer. Zaprojektowane do pieknych sukienek, tak doskonale, ze wiekszosc kobiet nie zaklada juz nic innego.8. Mezczyzna szuka pracy, uczciwy i niewybredny. Wezmie wszystko.9. Tanio i duzy wybór. Po co masz jechac daleko i dac sie oszukac? Przyjedz do nas!10. Zatrudnie mezczyzne do byka, który nie pali i nie pije.11. Przyholujemy tanio Twoje auto. Skorzystaj, a nigdzie indziej juz nie pojedziesz.12. Wdowa z dziecmi w wieku szkolnym zatrudni kogos do prac domowych i pomocy w rozwoju rodziny.13. Zatrudnimy handlowca w fabryce dynamitu z zamilowaniem do dalekich podrózy.14. Astra '97, pierwsza wlascicielka po wypadku, przód w dobrym stanie, tel ...... pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Pawel - dzwoń!!!! Maksiu - szukaj i jak znajdziesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Oj wybaczcie nie przywitałam się: Witajcie wszyscy !!! Uważajcie już na zimne popołudnia, ja i mój synek już jesteśmy przeziębieni... Bodekku - wizyta przez chorobę się przesunie... Czupurek - ubawiłam się GRATULKI DLA WSZYSTKICH KTORZY JUZ MIESZKAJA W SWOICH WYMARZONYCH DOMKACH!!!! Józia - dryndnij do mnie i powiedz jak tam podmurówka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Maggie ciągle mnie zaskakujesz co to znaczy: "czajnik"? Jutro jadę na konferencję w nagrodę za dobrą pracę Wracam w sobotę. No to mam swój relaksik. Pozdrawiam brać budującą i już mieszkającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 08.09.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam Wasze typy na Angoli??? Będzie tak czy tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Grapusek ja załatwiałam reklamacje w M&S - solidna firma, nie podwija ogonka i idzie na układy:) aha wszystko w formie pisemnej i pilnuj terminów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 a tak wogóle to witam wszystkich:) S.P kupiłam klinkierek na schody wejsciowe w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam wszystkich! To już środa? Jak ten czas szybko leci! S.P. wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.09.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Dziękuję wszystkim za gratulacje, nie będę wymieniać z osobna, bo nie chciałabym pominąć kogoś. A mieszka się cudownie, tylko sporo metrów jest do przejścia ale powolutku się przyzwyczajam i staram zapamiętać gdzie co leży. Nasuwa mi się przemyślenie, że dobrze że nie mam piętra, to by było dopiero latanie po schodach. . Kocham swój domek, z resztą kochałam go juz wtedy gdy kupiłam projekt i wtedy juz widziałam jaki będzie i wiedziałam że będzie wspaniały, bo mój wytęskniony. Pracy jest sporo w nowym domu o tym wiedza wszyscy, którzy juz mieszkają, ale to jest arcy przyjemne zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.09.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Przy okazji gratuluję wszystkim ich postępów na budowie. Bodek, ty to też masz niezłe tempo. No ale nie ma co się dziwic teraz huragany nosza naprzemiennie imiona męskie i żeńskie. . Maggi super, trzymam kciuki za ciąg dalszy. Bikosa dzisiaj jadę podpatrzyć twoje okna i zabiore ci jednego pana do wyregulowania moich okienek. a tak wogóle to świat jest fajny. Zwłaszcza, że wymienia mi uszkodzoną w transporcie pralkę i drzwi od lodówki. I to wszystko są szczegóły w oceanie szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 S.P. wiesz mi po przeprowadzce z 48mkw wydawało sie, że w całym domu jest echo.......Teraz już to uczucie zniknęło....ale było dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts