Teska 09.09.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam wszystkich u mnie w poniedziałek montują przesełka i bramę.....i zaczynaja podjazdy we wtorek:) Nio i moze jeszce zdaze kupic w szkółce tuje i posadzic całe 140 sztuk .....a na wiosenke zostanie trawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Teska: to dokladnie tak jak moja Małgosia.. też zasuwa do kontaktów ile wlezie.. i tylko sie patrzy czy ktos nie patrze... i jak nikt nie patrzy to się bierze za "prosiaczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.09.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witajcie, w temacie dzieci, ja bardzo chętnie zawsze sie wypowiadam melduje, że u mnie też sie raczkuje, tylko z jedna nóżką bardziej Maksiu my też się wybieramy do Barzkowic, tylko nie wiem, w jaki dzień najlepiej tam pojechać; mój kolega tak to okreslił: w piątek wystawcy piją organizatorami, w sobotę jest Kongo, a w niedziele przyjeżdża Biskup.. no i kiedy jest czas dla normalnych ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 delf: my jedziemy w sobote... ludzi cala masa, trudno.. w niedziele wcale nie bedzie lepiej.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maksiu... a w tych barzkowicach to jest taniej ?? mysle o tujach?? bo ja jakor ronik dostaje zaproszonka....kiedys byłam, ale oprócz drzew owocowych i kiełbas nie było nic ciekawego...a i tansze toto nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.09.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 kumpel mówił, że jest baaardzo tanio, ale ja jadę pierwszy raz, może Maksiu ma jakieś dane, hmm? Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maksiu....no tak sie chwalisz swoją pociechą ......ale kiedy ja zobaczymy na zywo??????? cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ja znalazłam tansza szkółkę w Danowie....maja piękne roslinki, wszystkie ceny do negocjacji...i przywoza do domku:) czaje sie na magnolię....ale nie wiem...chodzi mi o liscie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 teska&delf: w barzkowica sa targi rolne... duuuuuze targi... a czy bedzie taniej czy drożej trudno mi powiedziec... zawsze sie można targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 teska: no coż.. jesli chodzi o małgosie to niektórzy już ją widzieli na zywo, np. Maggie... ale to niestety nie moja wina ze mieszkasz najdalej odemnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 09.09.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maksiu ty maupo wiekszosc mieszka daleko.....a sio Małgonie w autko....i prosze sie chwalic:) nio! a ze rolne to wiem bo ja jako rolnik dostaje zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Olka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 hmm..muszę przyznać ze większosc widać pracuje bo to sie robi w pracy??? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.09.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 również się meldujęno tak w pracy się pracuje zimno brrr pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 zimno???? Czupurek cos niedogrzana jesteś,czy cóś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 teska: no jak namowie age to moze sie kiedys zjawie.. ale ona niechetnie jezdzi z malgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maksiu Aga nie jezdziła wczesniej....łoj i z Małgonią nie???? ech bierz swoja młodsza kobitkę....niech poznaje swiat:) bo pozniej starych "ciotek" sie przestraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 teska: widac ten typ tak ma... pozatym i tak pozostaje zawsze tylko ewentualna niedziele.. tudziez inny okolicznosciowo wolny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ech.....to buziaczek dla Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts