bodekku 09.09.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 witaj Maggie zawsze mnie korciło aby zapytać Maggie czy to skrót od tej przyprawy do zup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 maggie; a wybierasz sie na weekend na dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.09.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 grapusek: Jaki ładny domek! naprawdę mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 09.09.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maggie Stokrotne dzięki że zauważyłaśi że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.09.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 witaj Maggie zawsze mnie korciło aby zapytać Maggie czy to skrót od tej przyprawy do zup ha, ha, nie ma to jak trochę pikanterii co? raczej - jak większość - od imienia maksiu: Jak pies się będzie jutro nadawał do transportu po zdjęciu szwów to jadę na działkę. Czyżby praojciec zaszczycił moje skromne progi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 09.09.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Chyba nastrzelam troche zdjęć i zrobię małą galeryjkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maggie: napewno nie w ten weekend.. w sobote barzkowice a w niedziele brak samochodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 grapusek: zrob galerie.. chetnie obejrze, bo sadzac po miniaturce to was domek tworzy fajną bryłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maggie bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 maksiu - a nie masz u siebie trochę miejsca? może tez kilka fotek udostępnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.09.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 bodku, ja się nie obraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Maggie - cieszę się niezmiernie ale to tzw. głupawka przed wyjazdem na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.09.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Z tym gazem to jest tak:Wydaliśmy 2500 od lipca do czerwca - czyli 12 miesięcy jak nic za dwieście parę złotych. Do tego 2 metry drewna -w celach widowiskowych a nie grzewczych. Pierwszy rok eksploatacji domu - czyli mokry etc... Nie ma co pękać. W bloku płaciłam 170 zł za samą ciepłą wodę i jeszcze ogrzewanie - było drożej -a metraż 47 m2. Doświadczona (przez życie) Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 09.09.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Wiedziałem Joasiu że na Ciebie można liczyć. Dzięki.Ale czy używacie już całego domu? Maksiu - gdzie Twoim zdaniem najlepiej umieścić zdjęcia (na jakim serwerze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 09.09.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ze względów formalnych od jutra zmieniam nickapoznacie mnie- chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.09.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 jeszcze Grapusek domek fajniuchny! Od razu zauważyłam! Ja powrzucałam swoje zdjęcia do Onet Albumu - w miare to proste, a zauważyłam, że dużo forumowiczów skorzystało z tego sposobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 bodek: znajdzie sie miejscegrapusek: wiekszosc ludzi zaklada fotoalbum na onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.09.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 ...co sadzicie o dzialce ustawionej polnoc poludnie z laskiem na polnocy a droga dojazdowa na poludniu. My mamy niemal identyczny układ (ale las mam od południa). Ponieważ mamy wąską działkę dom postawiłem ukośnie do drogi, wejście od północnego wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.09.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 doki ...jestem zadowolona poniewaz w najgorsze upały moge sobie spokojnie siedziec na tarasie a nie smazyc tyłek (...) po stronie południowej w ukropy nie idzie wysiedziec...kumpelka ma tak taras...i co?? siedzimy z krzyesełkami przy drzwiach wejsciowych... Zgadzam się, teoria mówi odwrotnie, ale w praktyce wychodzi jak Teska mówi... u mnie jeszcze tak wyszło, że taras mam blisko sąsiada... no to samo się rozumie i teraz z kawką wędrujemy w pole... no, na razie i tak nasłonecznione, ale to się za czas jakiś zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.09.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 myslec o piwnicy czy nie? jak to wyglada od strony kosztow teren wydaje byc sie suchy czytalem o tym jedni sa za piwnica drudzy nie Ja jestem za i zrobiłem... i nie żałuję, rzekłbym, że zadowolony jestem nawet . Ogólnie rzecz biorąc, jeśli chodzi o koszty, to chyba porównywalne z postawieniem małego domku gospodarczego z garażem... ale piwnica ma jednak wiele zalet. Możesz zrobić kotłownię, trzymać zaprawy, wszystkie rury (a przynajmniej te, które można) puszczasz w piwnicy, a nie gdzieś w posadzce, podczas budowy - świetny schron, piwo zimne (póki nie masz lodówki ) A i wszystkie podręczne graty - blisko. Tak czy inaczej, nawet jeśli masz suchy grunt (a mocno przepuszczalny?), to i tak warto dobrze zabezpieczyć, niestety to kosztuje, a nigdy nie wiadomo jak będzie potem... ale od tego są hydro-geolodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts