JACEK DĄBROWSKI 12.09.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Witam wszystkich!Ja zaczynam swoja przygode z domem-jestem w trakcie wybierania dzialki i w zwiazku z tym mam prosbe:Szukam dzialki w granicach 600-800m najlepiej uzbrojonej w okolicach Szczecina(Dołuje,Mierzyn,Dobra itp).Gdyby ktos z Was cos słyszał o podobnej , bardzo prosze o sygnał.Jako lokalny patriota pozdrawiam grupe szczecinską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.09.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Nie ukrywam,że oczekuję żalu i wspomnienia po nas Niestety (albo na szczęście) przenosimy biuro do domu - a tam jeszcze internetu nie ma. W związku z tym będziemy odcięci od świata - i forum (od którego jesteśmy uzależnieni) o czym informuję jednak z wielkim żalem. Na modemie pojedziemy jakiś czas... ale to nie to samo. Piszę wiec ten list pożegnalny i broda mi się trzęsie. Do zobaczenia w realu i za jakiś czas w sieci. Joasia z Jasiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2004 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Joasiu: serce mi sie kraje odkąd przeczytałem twój pożegnalny list, co to teraz będzie? jak to forum bedzie wygladac bez pramatki czuwającej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.09.2004 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Dzień dobry, cześć i czołem już jestem. U mnie: 1. trawka posiana 2. polbruk położony 3. prawie ogrodzone, ale szkoda grodzić, bo koty nie będą miały jak przychodzić. 4. Józio już nie ma siły a jeszcze tyle do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2004 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 witam wszystkich poniedziałkowo starych i nowych u nas (dołuje przy zanie) ziemia nieuzbrojnona chadza po ok. 30 uzbrojona 60) Joasia Jasia i Jasiu - ale wrócicie szybko, prawda? Józia - ziemia, ogrodzonko? to, ty masz już full wypas oj Jolly - ja od 15-stej w pt do 7 w pon. nie bywam na forum, bo ni mam jeszcze w domciu neta (zaraz krętnę do cię jak nie jest za późno) pozdrówka pogoda na ten tydzień: dziś ok i w sobotę, pozostałe dni opady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 witajcie poniedziałkowo! Joasiu i Jasiu - zawsze zostają kawiarenki internetowe oczekujemy szybkiego powrotu Józia - to ty masz gotowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 bym zapomniał witam wszystkich "starych" i "nowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.09.2004 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 witajcie... no i pramatka nam uciekła... w plener, ku naturze... któż by tak nie chcial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 maksiu - musisz nas teraz otoczyć większą opieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Jacek Dąbrowski ja mieszkam w Koscinie koło Dołuj....sa działki blizej dołuj po 60 zł.. w koscienie akurat sprzedaje geodeta po 80 zł...uzbrojenie pełne a kanaliza miejska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 a tak wogóle to witam wszystkich kosteczka granitowa w trzec rozmiarach i kolorciach juz jedzie od jutra Panowie układają... Piękniaste przesełka sa w tym roku chyba zamierzam jeszce posadzic wkoło 140 tuj i obsypac je korą..nawiesc ziemi,trawke zostawiam na wiosenke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.09.2004 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 bodek: nic z tego... od otaczania opieką była joasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 maksiu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 otwierac!!!!!!!! znowu postów niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.09.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Oj jak to będzie przykro bez Joasi i Jasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.09.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Teska, ale ci fajnie z tym zagospodarowaniem wokół domu. Tak wogóle to chyba musimy się umówić. My już w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 no właśnie Teska, fajowo masz a skąd bierzesz i po ile te tuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witajcie, Ktoś pytał w zeszłym tygodniu o grzybki? Przywiozłam wczoraj dwa kosze! Joasiu wróć szybko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.09.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witam Wszystkich Powodzenia Joasiu Odnośnie ziemi na Warszewie "mojej dzielnicy" i Osowie są wolne działki - cena chyba jest troszkę wysoka dokładnie nie wiem ile. Ale jest bardzo ładnie i blisko do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts