bodekku 13.09.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 maksiu - ok. podeślę ale może jednak zjesz kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 no to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.09.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Delf czy jeździsz czasami granatowym seicento? Kiedyś jeździłam złotym, ale to staaare czasy Teraz jedynie czarny Leganz A co widziałaś kogoś podobnego? Ja teraz często jestem na budowie, bo kładziemy z mżonkiem instalację alarmową - tymi ręcami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.09.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 No i niestety muszę was uraczyć ostrzeżeniem przed niesolidna ekipą. Myślałam, że to się trafia innym, a tu proszę klasyczne oszustwo - książkowo wręcz się daliśmy zrobić: Otóż zaczęło się od tego, że pan w hurtowni się pomylił i zamiast wełny do ocieplenia dachu 20 cm, sprzedał nam 15 cm. No cóż czasy były "przedmajowe", nerwówka okrutna i się zdarzyło. Trudno. No więc dokupiliśmy już po vatowskich cenach wełnę 5 cm i zleciliśmy ekipie położenie obu, nastepnie folia, profile i płyty GK. Miesiąc cały to robili, było sympatycznie, miło, porządnie zrobione, posprzątane i w ogóle "ą" i "ę". Spali na budowie, więc się pilnowała też budowa, a robili na tyle wolno, że zdążył wrócić mój mąż (na szczęście dla mnie ) i robotę odebrał, metry policzyliśmy, wyszło po 2 metry na naszą niekorzyść, ale zapłaciliśmy wedle ich liczenia, plus ekstra za schody strychowe i belki w oknie (konstrukcja okna-ściany) i jeszcze 100 ekstra za miłą współpracę. No i w piątek przyjeżdżamy, a tu wełna leży, bo się wysunęła spod dachu. Trudno, się zdarza, tylko czemu? Patrzymy, kombinujemy i nagle olśnienie - dali za mało ocieplenia!!! Zaklęliśmy na czym świat stoi, ale trudno, nad garażem powierzchnia nieduża, dorobi się. Wtedy mój mąż poszedł też zobaczyć dach włąsciwy nad domem i co? I te suk.... sku... i w ogóle nie położyli tej 5 cm wełny na całym dachu!!! A gdzie jest wobec tego dokupiona wełna nr 5? No zgadnijcie - tak, tak - ukradziona!!! Ech szkoda gadać 3 dni przezywalismy, że dalismy sie tak zrobić, nie sprawdzilismy wszytskiego przed zapłaceniem. Człowiek tak mądry innym radzi, a u siebie daje sie zrobić jak dziecko. Jednego tylko nie rozumiem, jak można na samym wstepie oszukać i okraść kogoś, a potem całe trzy tygodnie udawać głupa, usmiechać się, żartować udawać, że wszytsko jest OK. No i jaki to zysk był dla nich? Parę belek wełny 5cm? Przecież tam piła nasza stała i inne cenniejsze rzeczy, więc po co? Nie chciało sie robić? To po co kończyli to wszytsko, trzeba było dać noge na początku, a z reszta jak to robota połozyć dodatkowa wełnę? Nie rozumiem! A mieli robić u nas podbitke i już ich chciałam dalej polecać! Przecież maja rodziny i dzieci, czy oni nie myślą w ogóle????? Kmiot zawsze pozostanie kmiotem. Bezrobocie w Polsce nie ma!!!!! No i teraz najważniejsze: wystrzegajcie się Sylwestra Olbrachta z Nowogardu z bratem i pomocnikami I zawsze, zawsze sprawdzajcie dokładnie robotę przed zapłaceniem Cóż ja też o tym wiedziałąm, ale jednak trzeba mieć zaufanie do ludzi, ale wtedy też twardy tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.09.2004 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Delf- powalające!! Coz za krótkowzroczność (mówię/piszę o "fachowcach")!! No brak mi słów!! Maggie- gratulacje!! Ale z Ciebie weteranka Maksiu- Ty teraz jesteś 2 w 1?? Ojciec i matka w jednej osobie?? Teska, domyślam się, że masz już płotek?? Bodekku- rzeczywiście idziesz jak burza, niedługo mnie dogonisz (czego Ci życzę). Didi- Ty to masz marzenia!! gdybyś odczuwała nadal brak budowy to zapraszam do mnie a ja wprowadzę się do Ciebie JóziaS- rzeczywiście tajniaczka z Ciebie, ani się nie zorientowałam jak już zamieszkałaś Olka- pozdrowienia dla twej pociechy od mojej. Co do działeczek- w Dobrej niedaleko boiska są jeszcze działeczki w cenie jedyne 60pln/m w pełni uzbrojone. Był tam jakiś numerek ale może SP go zna, bo to blisko. Miłej nocki życzę i jeszcze milszego poranka. Jutro u mnie wiecha- kiełabsa i kaszaneczka kupione, trunki ogniste także. Nawte wzbogaciliśmy się o grilla. Hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Dzień dobry we wtorek, Bikosa - zamieszkałam i ...jest wspaniale na wsi. ale wczoraj dokonałam czegoś niebywałego - zrobiłam prawie sama ogromną budę dla psów. Dzisiaj tylko ocieplę i położę dach. Moje pieski też będą miały swój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2004 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witajciebikosa: 2w1??? no nie.. najchetniej bym sie pozbył i tego jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 witam wszystkich Józia - już dzwonię Maggie - gratulejszyn weteranko wczoraj byłam u się w takim niby lasku ale grzybów nima Teska - z chynowa ta zielenina? miłego dnia wszystkim życzę tak zapytam: nie wiecie gdzie rosną drzewa z forsą? pilnie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2004 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czupurek: jak już znajdziesz te drzewka, to pamietaj o koledze.. nie musisz zrywac dla mnie, sam to sobie zrobie, tylko daj cynk gdzie te drzewka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 witajcie - ja też jestem zainteresowany mogę nawet u siebie posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 bikosa - jaka burza ? toż to lekki zefirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam! Delf 1. O kur..cze 2. Dobrze, że nie pomachałam Grapusek melduję, że budowę widzieliśmy z mężem! Co prawda zaocznie, bo tylko z zewnątrz, ale.....pięknie i piękna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 no właśnie ja nie wiem, szukałam i szukałama może już po sezonie (owocowania)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam wszystkich budujących i już mieszkających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czupurek: jak już znajdziesz te drzewka, to pamietaj o koledze.. nie musisz zrywac dla mnie, sam to sobie zrobie, tylko daj cynk gdzie te drzewka :D I o koleżance. Też mogę sama wykopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czy nikt nie zauważył? Budę sama wykonałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witajcie po dlugiej nieobecnosci Czy ktos z Was moze polecic jakis dobrych specow - od roznych prac budowlanych. Takich , ktorzy chcieliby stala prace. Potrzebuje "zmontowac" dobra ekipe do pracy na roznych budowach w szczecinie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.09.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam Wszystkich Miłego dnia i mało pracy życzę pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.09.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia klap, klap, klap, klap brawooo, brawoo, braaaawoo! ZALICZONE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 NO WRESZCIE Dzięki Delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts