jolly 14.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witajcie NOWI I "STARZY", CI CO MIESZKAJA I CI CO MAJA ZAMIAR NIEDŁUGO ZAMIESZKAC!!! Józia - ja zauważyłam i gratulacje! Myślałam, że tylko Józio u Ciebie ma ręce Nie no całą gębą jesteś Bobowa Budownicza!! Powiedz Alince, że ściankę w łazience już mam - niestety bez wnęki - bo się nie da, mała, ale za to ta na dole będzie wielka i czadowa... Kiedy nas odwiedzicie????? Babo wstrętna - obiecywałaś!!!! Obiecałaś, obiecałaś .... U mnie na razie nudy na budowie, czekam na zakończenie dachu!!! Komin jeden stoi z klinkieru (to trzeba naprawdę umieć), drugi ma się dzisiaj robić, zostały jeszcze ścianki dwie na górze, na dole jedna i chudziaki, a po dachu wstawiamy okna, drzwi też już zamówione i dłubanina w środku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - gratulacje za zdolności i wyrazy współczucia dla pśów twych, że będą musiały mieszkać w budzie. ty to, jesteś. Maksiu - to, tylko chciał trochę zerwać, a nie tak zaraz wyrywać z korzeniami i do siebie na działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - gratulacje za zdolności i wyrazy współczucia dla pśów twych, że będą musiały mieszkać w budzie. Czupurek, jak byś zobaczyła tą budę, to sama byś chciała w niej zamieszkać Jolly, myślę o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czupurek, co chciał pan od kotłowni? Aż mnie skręca z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia, wiesz my babki nie zawsze chwalimy, bo człowiek na codzień tymi niby męskimi sprawami zawalony, ale i tak jesteś super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia, wiesz my babki nie zawsze chwalimy, bo człowiek na codzień tymi niby męskimi sprawami zawalony, ale i tak jesteś super. Dzięki.. ty moja podporo duchowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - dzięki za myślenie o mnie!, a może byś chciała pomyśleć za mnie...Przychodzi czas, kiedy naprawdę mam wszystkiego dość....No to kiedy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Jollyprawie napewno w sobotę po południu, albo teraz do czwartku po południu, bo Józek ma popołudniówki (przyjechałabym tylko z Alą). To jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - dzięki, pewnie twoja buda lepiej wykończona niż moja chata a co chciał? a na kawkę wpaść a tak serio pytał o termin skończenia prac (bo mi zostały termostaty i odpalenie) ale niestety w gazowni i papierologii się przedłużyło (zachciało mi się zmieniać trasę przyłącza) więc jeszcze ze 2 tyg. poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.09.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 O ty wstrętna babo, chłopa przede mną chowasz!!!!!! Nie bój się nie zbałamucę Ci go, bo ostatnio mam przesilenie i nie mogę.... Daj znać, mi pasuje i do czwartku i w sobotę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Jolly - niezły z ciebie numer: "nie zbałamucę bo mam przesilenie..." uha, ha a, jakbyś nie miała? Józia - ja ci dobrze radzę ty się pilnuj z tą Jolly bo, jak jej przejdzie przesilenie to, ty dostaniesz zasinienie (ze złości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 o właśnie przypomniał mi się kawał z przed lat: - Zygfryda! ty se sosiadko kup firanki bo, widać jak cie twoj chop dupcy! - a ty se kup nowe bryle bo, to nie moj chop ino was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Jolly, pogadam w domu i jutro ci powiem. A o Józia się nie boję, bo chłopina narobiony taki, że nie ma siły nawet myśleć o głupotach. Czupurek ale masz rację - czujność, stała czujność. Chłopa na krótkiej smyczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.09.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czupurek[/b] ale masz rację - czujność, stała czujność. Chłopa na krótkiej smyczy.. ... a jak nie słucha, to do budy! No właśnie, buda do różnych celów może się przydać! Józia-zdolniacho, gratulacje! A odbiór końcowy jest? Witajcie wszyscy, dzięki za ciepłe słowka, ale jaka tam ze mnie weteranka, od grudnia ledwie 300 postów! W porównaniu co do niektórych to Królik-Milczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.09.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 puk, puk, otwieram! czupurek: dobre o tych firankach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 14.09.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 W związku z tym że od 30 min. wraz z moją drugą połową jesteśmy szczęśliwymi nabywcami poważnego kawałka lasu wraz z łączką a jesteśmy bezwzględnie ludzmi czynu i zamierzamy jutro rozpocząć grodzenie (ok. 250 mb) mam do was zapytanie. Czy znacie miejsce gdzie mozna nabyć w przystępnych cenach słupki ogrodzeniowe i siatkę leśną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia a co chciał? pytał o termin skończenia prac (bo mi zostały termostaty i odpalenie) ale niestety w gazowni i papierologii się przedłużyło (zachciało mi się zmieniać trasę przyłącza) więc jeszcze ze 2 tyg. poczekam Kto ci podłączał? Bo jak do mnie przyszło dwóch takich do podłączenia, to okazało się, że połowa części do pieca jest niepotrzebna a dokupić trzeba za połowę ceny pieca. Ile płaciłaś za podłączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Maggie, z odbiorem końcowym jest kłopot, bo dużo załatwiania. Ale.. geodetę mam już z głowy i załatwiam dalej Dostałam wiadomość z domu, że Józio kończy budę. Mam nadzieję, że nie dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.09.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 W związku z tym że od 30 min. wraz z moją drugą połową jesteśmy szczęśliwymi nabywcami poważnego kawałka lasu wraz z łączką a jesteśmy bezwzględnie ludzmi czynu i zamierzamy jutro rozpocząć grodzenie (ok. 250 mb) mam do was zapytanie. Czy znacie miejsce gdzie mozna nabyć w przystępnych cenach słupki ogrodzeniowe i siatkę leśną? Gosiuniu, gratulacje serdeczne! Dawno Cię nie było! A jakie słupki planujecie? My grodziliśmy zwykłymi nieokorowanymi z sosny - kupionymi w leśnictwie. A siatka była z PSB na Chopina. Ceny dokładnie nie pamiętam, bo to było jeszcze w marcu/kwietniu, ale była raczej do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Gosiunia,jak chcesz ogrodzić siatką leśną, to najlepiej na słupki weż sosnowe żerdki, jak do stemplowania stropu - kupisz w lasach na kubiki. Siatkę dostaniesz w składach budowlanych tylko upomnij się o rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts