Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie NOWI I "STARZY", CI CO MIESZKAJA I CI CO MAJA ZAMIAR NIEDŁUGO ZAMIESZKAC!!!

Józia - ja zauważyłam i gratulacje! Myślałam, że tylko Józio u Ciebie ma ręce :lol: :wink: Nie no całą gębą jesteś Bobowa Budownicza!!

Powiedz Alince, że ściankę w łazience już mam - niestety bez wnęki - bo się nie da, mała, ale za to ta na dole będzie wielka i czadowa...

Kiedy nas odwiedzicie????? Babo wstrętna - obiecywałaś!!!! Obiecałaś, obiecałaś ....

U mnie na razie nudy na budowie, czekam na zakończenie dachu!!! Komin jeden stoi z klinkieru (to trzeba naprawdę umieć), drugi ma się dzisiaj robić, zostały jeszcze ścianki dwie na górze, na dole jedna i chudziaki, a po dachu wstawiamy okna, drzwi też już zamówione i dłubanina w środku!!!!!

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Józia - dzięki, pewnie twoja buda lepiej wykończona niż moja chata

a co chciał? a na kawkę wpaść :lol:

a tak serio pytał o termin skończenia prac (bo mi zostały termostaty i odpalenie) ale niestety w gazowni i papierologii się przedłużyło (zachciało mi się zmieniać trasę przyłącza) więc jeszcze ze 2 tyg. poczekam

Czupurek[/b]

ale masz rację - czujność, stała czujność. Chłopa na krótkiej smyczy.. :lol:

... a jak nie słucha, to do budy! :D

No właśnie, buda do różnych celów może się przydać! Józia-zdolniacho, gratulacje! A odbiór końcowy jest?

Witajcie wszyscy,

dzięki za ciepłe słowka, ale jaka tam ze mnie weteranka, od grudnia ledwie 300 postów! W porównaniu co do niektórych to Królik-Milczek 8)

W związku z tym że od 30 min. wraz z moją drugą połową jesteśmy szczęśliwymi nabywcami poważnego kawałka lasu wraz z łączką :lol: :lol: :lol: :lol:

a jesteśmy bezwzględnie ludzmi czynu i zamierzamy jutro rozpocząć grodzenie (ok. 250 mb) mam do was zapytanie. Czy znacie miejsce gdzie mozna nabyć w przystępnych cenach słupki ogrodzeniowe i siatkę leśną?

Józia

a co chciał? pytał o termin skończenia prac (bo mi zostały termostaty i odpalenie) ale niestety w gazowni i papierologii się przedłużyło (zachciało mi się zmieniać trasę przyłącza) więc jeszcze ze 2 tyg. poczekam

Kto ci podłączał? Bo jak do mnie przyszło dwóch takich :evil: do podłączenia, to okazało się, że połowa części do pieca jest niepotrzebna a dokupić trzeba za połowę ceny pieca.

Ile płaciłaś za podłączenie?

W związku z tym że od 30 min. wraz z moją drugą połową jesteśmy szczęśliwymi nabywcami poważnego kawałka lasu wraz z łączką :lol: :lol: :lol: :lol:

a jesteśmy bezwzględnie ludzmi czynu i zamierzamy jutro rozpocząć grodzenie (ok. 250 mb) mam do was zapytanie. Czy znacie miejsce gdzie mozna nabyć w przystępnych cenach słupki ogrodzeniowe i siatkę leśną?

Gosiuniu, gratulacje serdeczne! :D

Dawno Cię nie było!

A jakie słupki planujecie? My grodziliśmy zwykłymi nieokorowanymi z sosny - kupionymi w leśnictwie. A siatka była z PSB na Chopina. Ceny dokładnie nie pamiętam, bo to było jeszcze w marcu/kwietniu, ale była raczej do przyjęcia.