bodekku 14.09.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 mariusz r - popieram uważaj na dachy i kominy do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.09.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam powtórnie na forum pod nowym nickiem. Mimo wielu próśb, moderator nie zmienił mi go trudno. I tak nikt nie zauważył jak puknęła mi 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.09.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Gosiunia gratuluje wyboru właściwego brzegu odry Sowno to dość blisko nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.09.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Didi - Dziękujemy Proponuje byśmy zgadali się to obejrzycie od środka ale musimy troche posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mota12 14.09.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Hej! Mam możliwość kupienia działki w mierzynie za światłami skręcając na Stobno 48 zł za metr - Mam pytanie czy ktoś z Was może się orientuje co to za teren (czy np nie podmokły ) i zcy jest tam możliwość podłoczęnia do kanalizy miejskiej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.09.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Not o my jesteśmy po spóźnionej wiesze- na pewno sie nie rozeschnie, co najwyżej zgnije Gosiunia- co 4m spokojnie wystarczy, kołki kupowałam w lesnictwie za jakieś 2,5 sztuka a siatka leśna była najtańsza w mieście w Castoramie (było taniej niż na Chopina po rabacie). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.09.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 bikosa a może alkazelcer (chyba tak to sie pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.09.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 No ja jako matka karmiąca to sama wiesz, a mój małżowinek pewnie coś weźmie Co do facetów "nie ma mężczyzn niewiernych, są tylko źle pilnowani" Jaki jest najszybszy ssak na ziemi? >>>>> > > > - Gepard. >>>>> > > > - A najszybszy ptak? >>>>> > > > - Ptak geparda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.09.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 witajcie środkowo witaj amo - może admin cię nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 witam środkowo Mota1 - jutro ci powiem, bo moja ekipa tam stawiała chałupy Mariusz r - a mogę wiedzieć w jakim celu? trza było zakręcić u mnie jeszcze ok 6 rur po 2 m i kooooooooniec robienia deszczówki (czyli tak do końca tygodnia) bo, robi się po południu a teraz szybko ciemno i tak to, jest: szewc bez butów chodzi i wczoraj na cały wieczór prąd mi wyłączyli (jakaś ponoć duża awaria) i ani herbatki, ani kompa, nicio. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Bikosia - gratulki. a zgnić to, napewno nie zgnije, już ty dobrze pilnowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 15.09.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzieńdobry wszystkim Wczoraj z całą rodzinką wybraliśmy się pocieszyć naszą piękną działeczką. Najpierw oczywiście wizyta w Castoramie: chaczki, grabie, siekiery, młotki, kołki ... zapomnieliśmy o wywrotce i kilku ludziach do wynajęcia żeby wywieźli hałdę syfu (liście, łęty) który nam wczoraj sąsiedzi między pięknymi dębami zaserwowali Szkoda słów, posprzątali chałupę a śmieci pod dywan zgarnęli, mało tego nie swój. Piękna działeczka z wygłaskanym trawniczkiem a dookoła tuż za ślicznym płotkiem sterty swoich brudów, wątpliwa uroda okolicy, ciekawe jak będzie po 20 latach, całkiem się okopią brudami że ich nie będzie widać. Zapadła decyzja: sprzątamy. Następnym razem oddamy im z powrotem co ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.09.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Gosiunia - zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 no, tak. budowa się ślimaczy to, znalazłam sobie inne zajęcie oto kolejna porcja zdjęć mojego małego rolfika (teraz 10 tygodniowego) małżek mówi, że mi odbiło bo, np. jabłuszko trę dla pieska i dobrze odbiło mi i już ale jak ma ktoś ochotę zerknąć to proszę http://foto.onet.pl/upload/28/18/_332575_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/8/40/_332576_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/17/95/_332578_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/48/28/_332577_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Fajny zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 No to Gosiunia do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 zwierzątko bardzo ładne będzie domku pilnować , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Hej hej wszystkim!!!! GOsia - to Ty bauerka jesteś, do mnie też niedaleko!!! Czupurek - no ten piesek jest uroczy, takiemu misiaczkowi słodziutkiemu sama też bym owoce tarła!!! Mam nadzieję też, że nie zapomniałaś o mnie!!! wiesz o co chodzi!!! I ZNOWU MIŁA WIADOMOSC - PO RAZ 3 MIAŁAM WIZYTE ZŁODZIEI, TYM RAZEM POŁASILI SIE NA ....... STARY RADIOMAGNETOFON!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A co się z Ivette dzieje, kobieta się tajniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 15.09.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 kołki kupowałam w lesnictwie za jakieś 2,5 sztuka a siatka leśna była najtańsza w mieście w Castoramie (było taniej niż na Chopina po rabacie). Pozdrawiam. Bikosa a te kołki to już okorowane były i jakie wysokie? Jak długo trzeba moczyć końcówki przed wkopaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts