maksiu 15.09.2004 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Gosiunia; ja swoje kolki wkopywaly na 80cm w ziemie.. ale chyba starczylo by 60cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 15.09.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witam Szczecinian ( i okolice ) Mam pytanie do tych osób, które zrealizowały bądź realizują budowę domku wraz z przydomową oczyszczalnią ścieków. Poradźcie , proszę jak się do tego zabrać , tzn. na jakim etapie powinnam mieć projekt oczyszczalni, jakie musi spełniać warunki jej usytuowanie, może macie namiary na jakąś firmę? Zdecydowanie wolałabym mieć takie rozwiazanie zamiast szamba. Przy mojej działce nie jeszcze kanalizy i nie wiadomo kiedy będzie, to samo z wodą ( będę wiercić studnię) Pozdrawiam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEK DĄBROWSKI 15.09.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witam wszystkich! CZUPUREK Ciezko mi sie dodzwonic do Ciebie w sprawie tych dzialeczek..MOze na komorke byloby łatwiej?Fajny ten wasz piesio...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jacek D - ty nie do mnie dzwoń tylko do gościa którego namiary ci podałam, bo ja raczej nie wiem nic Jolly - pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Marynka - mam nadzieję, że etap papierków masz za sobą, bo jak miałaś w warunkach zabudowy szambo, a chcesz teraz mieć oczyszczalnię, to musisz zgłosic się do urzędu o zmianę warunków w tym punkcie, później idziesz z tym tam gdzie dostałaś pozwolenie wraz z projektem oczyszczalni naniesionym przez uprawnionego instalatora i dopiero tam uzyskasz zgodę... tak było w przypadku moim, kiedy najpierw miałam szambo, za samowolną zmianę przy odbiorze mogłabym zapłacić karę, czego chcę uniknąć, bo oczyszczalnię chcę montować na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 15.09.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jolly! Serdeczne dzięki! Niestety w warunkach mam szambo więc będę musiała trochę "pochodzić z kwitami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 15.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jolly Czy mogłabyś podać namiar ( jeśli oczywiście posiadasz) na jakąś firmę od oczyszczalni? Please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.09.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Przykro mi Marynka, ale na razie ten temat mnie nie interesi, więc się nie rozglądałam, poproś Didi, lub przejrzyj w necie... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.09.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzień dobry wszystkim budującym "starym" i "młodym" Przybyło nas ostatnio na wsiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 15.09.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zastanawialiśmy się wczoraj jaką informację umieścić przy wejściu do naszego lasu, żeby tam nikt nie proszony nie wchodził. Najbardziej podoba mi się treść: "Teren chroniony. Siedlisko żmiji zygzakowatej" Może macie jakieś ciekawsze pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Gosiunia: może: "Uwaga niewypały!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.09.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zastanawialiśmy się wczoraj jaką informację umieścić przy wejściu do naszego lasu, żeby tam nikt nie proszony nie wchodził. Najbardziej podoba mi się treść: "Teren chroniony. Siedlisko żmiji zygzakowatej" Może macie jakieś ciekawsze pomysły? Na wejście do lasu pomysłu nie mam, ale znajomy w garażu powiesił sobie tabliczkę z napisem: "codziennie powiększa się lista osób, które mam w dupie...." i dalej kolumna - jest już ze 30 sztuk. A na drzwiach do lasu może być tabliczka z głową niedźwiedzia i napis: spis trofeów: skalp listonosza, ucho rowerzysty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witam! U mnie dziś znowu nie było prądu! Zaczynam się pomału do tego przyzwyczajać (wczoraj też nie było). Pan na pogotowiu powiedział mi, że widocznie mam za dużo urządzeń , a potem okazało się, że to u nich wysadziło bezpiecznik. Marynka idzie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jacek Dąbrowski hmm....dzwoniłes do mnie czy do Czupurka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Marynka witaj..... oczyszczalnie scieków robi firma w mierzynie....ale namiarów ne znam...mieszca sie natomiast tam gdzie hurtownia win na wprost lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Didi - jak pisałam z rana u mnie też nie było prądu i to dość długo a co będzie zimą? zimno, cimno, głodno. dzisiaj rozmawiałam z dyspozytornią teren, a pan mi powiedział, że jest jedna linia 146 (kwalifikowana na przyszły rok do remontu) a trafo wybudowanych na nowych osiedlach aż 52 i wciąż przybywa. więc awaryjność mamy wysoką (wczoraj był 3 awarie: bocian samobójca, coś z kablem i czymś tam jeszcze) kurcze muszę przypilnować żeby znalazły się w budżecie pieniądze na ten remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 SP u Ivette wszystko ok..... zyje kobietka ,wykancza domik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 cześć Teskaa u ciebie jak było wczoraj z prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Czupurek a na budżet prawobrzeża też masz wpływ? Pamiętaj ja (i Delf i Paweł) mieszkamy po tej stronie brzegu! A kominka nie masz? Może chcą (energetycy) aby było romantycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Czupurek u mnie wczoraj nie było 6 razy pradu...dzwoniłam oststni raz o 21.30...nio i tez słyszałam spiewke o ptakach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts