Maggie 16.09.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 amo, czy Ty jesteś ex-grapusek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 16.09.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 może bez detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.09.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 dam znać na pocztę aby przekierowywała prezenty to jest podobno jeszcze bezpłatne amo - jak to tajemniczo brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 A ten stwór od Amo jaki przerażony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 16.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Wystraszony, bo podliczył ile wydał na budowe i ile jeszcze zostało do wydania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 16.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 A moja córcia ma dziś debiut przedszkolny. Poszła w miarę chętnie, ale ja ... siedzę jak na szpilkach i nie mogę się skupić na pracy. A propo debiutów. Moja pociecha w pierwszej klasie. W drugi dzień wychodząc ze stołówki zabrał ze sobą łyżkę do zupy. Pani go zatrzymała w drzwiach z zapytaniem po co ją wziął: "muszę z tąd nawiać, zaczynam przekop do mamy do pracy" Nie cierpi chodzić do szkoły mówi, że od 1 września jego życie straciło sens! Załamka. Maggie, może u ciebie nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 16.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 A bodekku to bardziej tajemnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.09.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Gosiunia, może coś z tą szkołą jest nie tak? Pierwszaki przecież zwykle bardzo chętnie chodzą (przynajmniej przez pierwsze tygodnie). A do przedszkola już dzwoniłam - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.09.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 witam wszystkich. to już czwartek. jeszcze tylko piątek i znowu trochę wolnego Gosiunia - niezły agent z twojego synka życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Gosiunia: no to masz faktycznie niezłego dzieciaka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 16.09.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ostatnie dni jest trochę lepiej. Mówi że "już go bardziej cenią i szanują". Chyba się czuł niezauważony w tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.09.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Gosiunia, jakie masz asertywne i pomysłowe dziecko! Żeby tylko trafił na mądrą panią w szkole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ibcbci 16.09.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witam wszystkich doświadczonych,jestem nowa i niestety zielona w sprawach budowy, a właśnie powinnam ją zacząć, bo w końcu mam pozwolenie.Podajcie jakieś namiary na:prąd budowlanywodę budowlanąinspektora nadzoru.Podajcie też cenydziękiibc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.09.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witam Wszystkich byle do "łikendu'.!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 16.09.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 O tak łikendzik !!! Poszaleję z piłą motorową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.09.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 ...........Podajcie jakieś namiary na:prąd budowlany wodę budowlaną inspektora nadzoru. Podajcie też ceny dzięki witam wolę jednak zapytać: chodzi ci o wykonawców? a co rozumiesz przez wodę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ibcbci 16.09.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 tak, tak o wykonawców, ale tylko podłączenie liczników, bo wszystko jest na działce. gdybyście mogli podać ceny, to podajcie nmp.ile bierze wykonawca,a ile materiały szafka energ, licznik i do wody tak samo. woda budowlana-coś tam chyba muszę ekipie budowlanej doprowadzić, żeby mieli czym beton polewać. to miałam na myśli i aż się wstydzę, że taka jestem zielona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.09.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 tak, tak o wykonawców, ale tylko podłączenie liczników, bo wszystko jest na działce. gdybyście mogli podać ceny, to podajcie nmp.ile bierze wykonawca,a ile materiały szafka energ, licznik i do wody tak samo. woda budowlana-coś tam chyba muszę ekipie budowlanej doprowadzić, żeby mieli czym beton polewać. to miałam na myśli i aż się wstydzę, że taka jestem zielona! e tam zaraz zielona, człek się uczy całe życie co do energet. - to, ja niestety nadal nie rozumiem. masz już, projekt, przyłącze i szafkę ZK, RB? u mnie za przyłącze (od ZK do RB) wziął 1.6 k, potem umowa z ZE i już (szafka na prąd budowlany była już w cenie. można ją kupić za 200-400zł). woda - trzeba zrobić przyłącze (projekt, etc) - ja przyznam się budowałam bez wody tzn. brałam od sąsiada, a wodę i kanalizę robiłam potem. ceny są naprawdę bardzo różne, może inni ci podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 16.09.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 ibcbci - zielony to taki piękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.09.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Amo czy Ty coś przeskrobałeś, że nicka zmieniłeś. No i jak teraz na Anię mamy mówić? Wczesniej było łatwiej : Grapuskowa, a teraz Amonowa ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts