Olka 17.09.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 ale kasa do mnie lgnie własnie przed chwilą dowiedziałam się, że dostanę około 200,- podwyżki superrrrrr + do tego 18 mln w lotka to będzie super i ekstra. ostatnio w multilotka wygrałam 100,- i też się cieszyłam. A w miłości chyba też jest dobrze - mąż mówi, że mnie kocha. no chyba, że kłamie do poniedziałku pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 17.09.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Mężowie ZAWSZE mówią prawde jak jest inaczej patrz punkt pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.09.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 To miłego weekendziku:) na budowach i na grzybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.09.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 ale smaka narobiliście z tą kasą też by się choć trochę przydało więźba się robi woda i kanaliza również jest już podłączana przyszły tydzień prawdopodobnie gaz i pruuuuund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.09.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 maksiu - zgodnie z umową wysłałem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.09.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Witajcie, Bikosa dzieki za sugestie, może faktycznie warto spróbować; jak na razie chcemy wypróbować opcję "samodzilenego" sklecenia okna, czyli kupić same zestawy szybowe i zamocować w naszej drewnianej konstrukcji. Ponawiam pytanie o telefon komórkowy do oddania/odsprzedania/zamiany na pudło czekoladek - tym razem mąż zgubił, w autobusie. Ech, raz na rok człowiek pojedzie komunikacja miejska i od razu takie straty Pomóżcie! Didi to ty rozsyłasz te kawały na poczte mailową? Świetne! Tu na Forum tez ekstra Pamiętacie, jak sie chwaliłam, że drzwi mi już montują? No to zapomnijcie, nie dojechały, moje sa gotowe, ale ma moje nieszczęście ktoś jeszcze zamówił drzwi ze Szczecina i najpierw czekałam, aż je mu zrobią, bo chcieli je razem przywieźć, a teraz w tamtych drzwiach pękłą szybka i muszę czekać, aż mu dorobią! Masakra! Mam nadzieje, że to nikt z Was?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.09.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 witajcie w sobotę! na budowie praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.09.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 witam w sobotę. czy przed jazdą na budowe kupony wysłane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 cześć amo - jeszcze nie ale będą wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.09.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 bodek a może przyśniły Ci się szczęśliwe liczby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.09.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 ja śpię jak zabity - nawet burzy nie słyszałem ale z ciebie marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.09.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 witajcie....zapomniałam wysłac totka ale do 20-stj zdaze u nas od rana praca wre...kosteczka granitowa sie układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.09.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Teska - wyślij czy masz namiary na układaczy polbruku i po ile - może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2004 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Bodekku: wstawiłem zdjątka.. myśle że znajdziesz.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.09.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Bodekku robi wrażenie, dla nas obeznanych niby z budowami, ale tradycyjnymi, to całkiem nowe "doznania"; naprawde fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.09.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 maksiu - wielkie dzięki! zaraz dołożę linka do profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.09.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 uwaga! uwaga! uwaga! dzięki uprzejmości naszego praojca są dostępne zdjęcia w linku poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 19.09.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Witam wszystkich bardzo serdecznie po dlugiej przerwie!!Mam sporą prośbe:Może ktoś mi doradzi gdzie najlepiej zakupić drewniane parapety w szczecinie lub okolicach.Zaczynam przerabiać też sprawe szafek kuchennych. Moze dwie sprawy na raz zalatwię? Na temat szafek poczytałem u Joasi i Jasia. Spodobało mi się i pomyśle nad własnoręcznym rozwiązaniem. Jednak jak toś zamawiał całe pod wymiar i jest zadowolony z jakości i ceny byłbym bardzo wdzięczny za takie namiary. Pozdrawiam wesoło z pracy.Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.09.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 no i gdzie te miliony może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2004 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witajcie w nowym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts