bodekku 20.09.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 witamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.09.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam w nowym tygodniu pracy!! Teska bardzo się cieszę, że chłopaki się sprawują (najgorsza opcja to taka gdy polecasz a ci zaczynają babole odstawiać ) Jolly zapytam za panem policjantem? Dlaczego do Szczecina wozisz małego?? Moja córka chodziła na Słoneczne do przedszkola, teraz ją przeniosłam do Załomia ( trochę dla własnej wygody). A Tobie tak się chce jeździć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.09.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 WITAJCIE WSZYSCY!!! mnie też niestety ominęła góóóóóraaaaa pieniędzy, nawet trójki nie miałam!! Czupurek - Twój pomysł o systemie jest ciekawy, może faktycznie byśmy tak zrobili, tylko u kogo leżałby kupon?????? Didi - wiem, że mógłby bliżej, ale nie chciałam go wyrywać na ostatni rok, tym bardziej, że kolejny stres będzie w przyszłym roku, bo szkoła, wszystko nowe i tu też mam dylemat, gdzie do szkoły??? Myślę, że też na Bukowe, bo mama blisko, a tu w Kliniskach, albo w Lubczynie, no nie wiem, tam nie ma świetlicy i nie mam nikogo kto by go odbierał, może w Załomiu jest podstawówka ze świetlicą do 16.30? Daj znać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Bodekku - ale super Twój domek, jaką przewidujesz elewację...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 cześć jolly - nareszcie ktoś obejrzał zdjęcia a już myślałem że na próżno robiłem elewacja w kolorze piaskowym i szary dach; mam nadzieję że ładnie wyjdzie - kolorami dowodzi małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.09.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 No na pewno, skoro kobieta dowodzi kolorami!!! bo mężczyźni to wiadomo w tych sprawach - daltoniści... Fajnie będzie wyglądał, ten wykusz ekstra!!! Niestety Bodekku wybacz mi, ale przez tą moją budowę nie mam czasu do Ciebie skoczyć!!! Może przy okazji kiedyś i niezapowiedzianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 może być niespodziewanie - ja jestem tylko po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 witajcie w nowym tygodniu niestety w totka miałam tylko trójeczke no cóż widac nie dane było wygrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.09.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 dziewczyny skoro rozwazacie podstawówki ( chyba?) to najfajniejsza tzn mała i wszyscy nauczyciele znaja uczniów jest szkoła na Dąbskiej...polecam, kumpelki dzieciaki tam chodziły....a na Bukowym chodził moj syn...wielgasny moloch....wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.09.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Na Dąbską Teska to ja też chodziłam od 1 klasy, bo ja tam niedaleko mieszkałam... fakt, że fajna, kameralna,no też wchodzi w grę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.09.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Ja też pochwalam małe szkoły. Mój syn od tego roku chodzi do szkoły w Dobrej. 128 uczniów, bardzo rodzinna atmosfera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.09.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Bodek, śliczniutki ten twój domek, jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.09.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 witam wszystkich poniedziałkowo i juz po pogodzie niestety ja też nie wygrałam - miałam ledwie dwie jedynki Bodekku - no, no rośnie ci chałupka, aż miło Delf - nie wiem czy Didi ci rozsyła (pewnie tak bo, ja od niej dostaję), ale wspomnę skromnie, że ode mnie też dostajesz co nieco Jolly - no napewno trzebaby zdeponować w jakimś sejfie, może u praojca na budowie: w sobotę byłam dzielna i razem z małżem dokończyliśmy koszenie (kosą) naszej łąkowej dżungli. niestety w niedzielę nie mogłam ruszyć ni ręką, ni nogą. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.09.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witajcie, piękny weekend mieliśmy, słoneczko jeszcze pogrzało, grzybiska obrodziły. A w domku gładzimy ścianki już drugi weekend. Bodek: Ciekawy ten Twój domek. To kanadyjczyk? Czupurek: To Ty byłaś "kosiarka"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.09.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Maggie - tak byłam kosiarka i mój małżek też tak zaczął na mnie wołać no i oczywista skosiłam również palec (przy ostrzeniu) a u nas ni ma grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 20.09.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam poniedziałkowo wszystkich budujących Szczecinian ( okolice również ). Mam pytanie i prośbę o pomoc. Czy występując o WZ powinnam dołączyć tzw. operat szkodliwego oddziaływania na środowisko ( dla przydomowej oczyszczalni ścieków) , czy musieliście taki kwit dostarczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.09.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 czupurek: współczuję Marynka: W mojej gminie analiza wpływu na środowisko dla domów jednorodzinnych nie była wymagana, choć ja w projekcie mam szambo. Wymóg taki dotyczył inwestycji związanych z działalnością gospodarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 20.09.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Maggie, a jaka to gmina?U mnie Goleniów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Marynko, ja to jestem tu trochę "outsiderką", bo gm. Drawno, ale jest w grupie paru goleniowian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 20.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam niestety nawet trójki nie było no cóż widocznie mam zarabiać w pocie czoła Marynka, ja mam pozwolenie na oczyszczalnie w wielgowie, nie potrzebowałem operatywu, tylko Sanepid wbijał pieczątke na projekcie o uzgodnieniu higieniczno zdrowotnym. Mała pieczątka a 7 dyszek kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts