Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

cześć jolly - nareszcie ktoś obejrzał zdjęcia :D

a już myślałem że na próżno robiłem :)

elewacja w kolorze piaskowym i szary dach;

mam nadzieję że ładnie wyjdzie - kolorami dowodzi małżonka :D

no chyba sie obrażę :evil: spojrzyj łaskawie kilka postów do góry! Toż ja pierwsza oglądałam twoje zdjęcia wieczorowa porą.

Od kiedy moja Latarnia się nie ukazuje (no właśnie dlaczego...) stałam się dla NIEKTÓRYCH niewidzialna. Czekam na przeprosiny :wink: :D

WITAJCIE WSZYSCY!!!

mnie też niestety ominęła góóóóóraaaaa pieniędzy, nawet trójki nie miałam!!

Czupurek - Twój pomysł o systemie jest ciekawy, może faktycznie byśmy tak zrobili, tylko u kogo leżałby kupon?????? :wink:

Didi - wiem, że mógłby bliżej, ale nie chciałam go wyrywać na ostatni rok, tym bardziej, że kolejny stres będzie w przyszłym roku, bo szkoła, wszystko nowe i tu też mam dylemat, gdzie do szkoły??? Myślę, że też na Bukowe, bo mama blisko, a tu w Kliniskach, albo w Lubczynie, no nie wiem, tam nie ma świetlicy i nie mam nikogo kto by go odbierał, może w Załomiu jest podstawówka ze świetlicą do 16.30? Daj znać!!!!!

O szkole w Kliniskach słyszałam same superlatywy.

Jolly

A ja przeniosłam córkę właśnie teraz, aby poznała w przedszkolu chociaż kilkoro dzieci z którymi będzie chodziła potem do szkoły!

Nie wiem jak w Załomiu jest ze swietlicą ale wiem, że klasy są po 17 osób!

Teska

gdzie kupowałaś cegłę klinkierową? Ja poszukuję płytki elewacyjnej burgund ryflowany w rozsądnej cenie :wink:

Witam wszystkich.

Niewiele tu dziś naskrobie bo łapki mam pokancerowane, że boli paluszkami ruszać. W łikendzik zasuwałam jak drwal na pełnym etacie, ale 3 000 m. chaszczy wykarczowane.

Sąsiad mówił, że nie wierzy, że my sami ten las posprzątać chcemy. Pewnie coś ma na sumieniu. Na razie zebraliśmy 3 worki butelek (wys. na 1,5 m.). Jak będziemy wywozić na wysypisko to pomyślą, że niezła imprezka była.

Mężulek się podśmiewał, że taka okruszka kobitka z pilarką po lesie gania :o :o :o . A co, przynajmniej trochę porządniej się zrobiło dookoła.