Józia S. 20.09.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Czupurek, kiedy masz "odpalenie" pieca? U mnie suk... hydrauliki zalali kotłownię. Tylko lać w mordę Jolly więcej z tobą nie piję - całą sobotę (do 12.00) chorowałam. Najwyżej herbatkę z rumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.09.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 A miałam pytać, co z Józią, bo się nie odzywa po wizycie u mnie!!! Józia, Ty to możesz być moim gościem na wiesze (czyt. wiecha), bo po 2 piwach gęba Ci się śmieje od ucha do ucha... Ale napisz chociaż, czy Ci się podobało i jak trafiliście do domu!!! Napisz albo zadzwoń zaraz, bo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.09.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Józia - bo pić to trzeba umieć odpalenie - no jakieś 2 tyg. (bo teraz przewalanie z papierami trwa) a czemu ci zalali? i odpaliłaś piec? a o co chodziło z tym nadmiarem części do pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 S.P. - dzięki - myślałem że tylko mi się podoba małżonka sarkała że duży, ale za to fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 czupurek - chałupka rośnie ale jak dla mnie straszni powoli energię mają w tym tygodniu podłączać - zajmuje się tym mój sąsiad robimy to wspólnie jako komitet podobno jest w pierwszej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Maggie - masz rację to kanadyjczyk - made in poland zobaczymy efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 w sobotę miała być wiecha nie było bo tylko pół dachu wykonawców zatłukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.09.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 cześć jolly - nareszcie ktoś obejrzał zdjęcia a już myślałem że na próżno robiłem elewacja w kolorze piaskowym i szary dach; mam nadzieję że ładnie wyjdzie - kolorami dowodzi małżonka no chyba sie obrażę spojrzyj łaskawie kilka postów do góry! Toż ja pierwsza oglądałam twoje zdjęcia wieczorowa porą. Od kiedy moja Latarnia się nie ukazuje (no właśnie dlaczego...) stałam się dla NIEKTÓRYCH niewidzialna. Czekam na przeprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.09.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 WITAJCIE WSZYSCY!!! mnie też niestety ominęła góóóóóraaaaa pieniędzy, nawet trójki nie miałam!! Czupurek - Twój pomysł o systemie jest ciekawy, może faktycznie byśmy tak zrobili, tylko u kogo leżałby kupon?????? Didi - wiem, że mógłby bliżej, ale nie chciałam go wyrywać na ostatni rok, tym bardziej, że kolejny stres będzie w przyszłym roku, bo szkoła, wszystko nowe i tu też mam dylemat, gdzie do szkoły??? Myślę, że też na Bukowe, bo mama blisko, a tu w Kliniskach, albo w Lubczynie, no nie wiem, tam nie ma świetlicy i nie mam nikogo kto by go odbierał, może w Załomiu jest podstawówka ze świetlicą do 16.30? Daj znać!!!!! O szkole w Kliniskach słyszałam same superlatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.09.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Delf - nie wiem czy Didi ci rozsyła (pewnie tak bo, ja od niej dostaję), ale wspomnę skromnie, że ode mnie też dostajesz co nieco Masz rację, i kilka było naprawdę świetnych sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 delf - jejku - wielkie sorrrrrrrryyyyyyy naprawdę zniknęłaś z ekranu jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.09.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 delf - a tak po za tym latarni tez ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Podpadłes Bodek.. podpadłes.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.09.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Delf - sprawdź adres obrazka, może już go nie ma na sieci, albo coś majstrowałaś przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.09.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Też tak właśnie sobie pomyślałam, a jeśli chodzi o majstrowanie - to ja nic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.09.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Jolly A ja przeniosłam córkę właśnie teraz, aby poznała w przedszkolu chociaż kilkoro dzieci z którymi będzie chodziła potem do szkoły! Nie wiem jak w Załomiu jest ze swietlicą ale wiem, że klasy są po 17 osób! Teska gdzie kupowałaś cegłę klinkierową? Ja poszukuję płytki elewacyjnej burgund ryflowany w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 20.09.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam wszystkich. Niewiele tu dziś naskrobie bo łapki mam pokancerowane, że boli paluszkami ruszać. W łikendzik zasuwałam jak drwal na pełnym etacie, ale 3 000 m. chaszczy wykarczowane. Sąsiad mówił, że nie wierzy, że my sami ten las posprzątać chcemy. Pewnie coś ma na sumieniu. Na razie zebraliśmy 3 worki butelek (wys. na 1,5 m.). Jak będziemy wywozić na wysypisko to pomyślą, że niezła imprezka była. Mężulek się podśmiewał, że taka okruszka kobitka z pilarką po lesie gania . A co, przynajmniej trochę porządniej się zrobiło dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2004 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Gosiunia: to moze pochwalisz się jakimiś zdjęciami twojej działeczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 20.09.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Zdjęcia siedzą jeszcze w aparacie. Nie ma czasu ich wypakować. Maksiu: dzięki za wciągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 20.09.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Patrzę, patrzę i nie jestem wciągnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts