maksiu 21.09.2004 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 No ladnie sie tu działo... czlowiek sie tylko za prace wezmie.. dla zainteresowanych.. sa u mnie na stronce nowe zdjecia Malgosi z .... to niespodzianka... zapraszam do ogladania i komentowaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.09.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 witam wszystkich popołudniowo..... Didi - fajnie ze kupiłaś:) nio i a sioooooo z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.09.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam i zagladam na chwilke z pozdrowieniami dla grupy szczecinskiej Czy ktos wie, co slychac u Ivette? Juz tak dlugo nic nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.09.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 mbz wiadomosc na prev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 witam środkowo - na budowie została do położenia jedna krokiew koszowa i główna konstrukcja będzie gotowa pozdrawiam śpiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 witam wszystkich środkowo kto zamawiał to zimno? Maksiu - Małgonia cudo i jak odrosła! tylko patrzeć jak niedługo wstanie i pójdzie sama na nóżkach. Duże buziaki dla Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.09.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 witam wszystkich.....ale zimno Maksiu....no to Wam blondyneczka rosnie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.09.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ech jeszcze jedno kupiłam wczoraj 100 cebulek krokusów Czy ktos wie skad mozna kupic ziemie i kore???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Teska - jak tam twoje granity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witam! Maksiu też bym chciała zobaczyć zdjęcia, ale ten mój necik jest tak słaby, że większych stron wcale ale to wcale nie chce mi otwierać. Jak to fajnie mieszkać w domku! W kominku się pali , żadne zimno nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 czupurek - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.09.2004 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witajcie... dziekuje za miłe słowa odnośnie MalgosiDidi: no nie wiem co ci poradzić... stronka jest naprawde nieduża i powinna sie otwieraćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 22.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witam Teska - ziemię można kupić na wywrotki - w kontakcie czy kurierze jest dużo ogłoszeń typu czarnoziem sprzedam.Wywrotka - 8 m.sześć. - ok. 280 złJa tak kupuję torf kwaśny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 księgowa - a oglądałaś może tą ziemię???? to jest naprawde czarnoziem czy tylko jakaś mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 coś się popsuło - otwierać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 no przecież otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 22.09.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witam Wszystkich Nie zbliżam się do Was blisko, bo zarażam. Beznadziejna pogoda się zrobiła i .... już jestem przeziębiona Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.09.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Na dzień dobryPoszedł zdawać student egzamin. Zdaje, zdaje, męczy sie męczy,ale coś mu to nie wychodzi. Profesor coraz bardziej wnerwiony, widzi ze student nie kumaty i chce go oblać. Ale student nie daje za wygraną i prosi o drugą szanse. Na co profesor odpowiada: -No dobra. Dam panu drugą szanse. Jeśli odpowie pan na jedno moje pytanie to pan zdał. Proszę mi powiedzieć: Kto to jest STUDENT? Po czym student zuśmiechem na twarzy odpowiada: - No więc STUDENT to młoda osoba, która dąży do zdobycia wiedzy itd. itp. Na co profesor tak patrzy i mów: - Otóż nie. Student, to takie małe gówno co pływa po wielkim szambie i z trudnością próbuje dopłynąć do wyspy zwanej MAGISTER. Student wkurzony nie wie co powiedzieć. Profesor chce wpisać pałę, na co student się odzywa: -To niech mi pan profesor powie kto to jest PROFESOR? Profesor uśmiechnąłsię i zaczął mówić że profesor, to starsza osoba bardzo inteligentna i takdalej. Student popatrzał i mówi: - Otóż nie. PROFESOR to było kiedyś takie małe gówno pływające po wielkim szambie, z trudem dopłynęło do wyspy MAGISTER, posiedziało, znudziło mu sie,z trudem dopłynęło do wyspy zwanej PROFESOR i teraz siedzi i robi fale żeby te inne gówna nie dopłynęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 22.09.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Bodekku - nie ja ziemi nie kupowałam - jedynie torf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 P R Z Y S Ł O W I AMĄDROŚCIĄ NARODU...P R Z Y S Ł O W I A P O L S K I ENie taka kobieta straszna......jak się umaluje. Ten się śmieje ostatni ......kto wolniej kojarzy. Kto pod kim dołki kopie......ten szybko awansuje. Nie pożądaj żony bliźniego swego......nadaremno. Jak cię widzą......to pracuj. Tym chata bogata......co ukradnie tata. Kto rano wstaje......ten idzie po bułki. Nie ma tego złego......co by nam nie wyszło. Jak sobie pościelisz......to mnie zawołaj. Gość w dom......żona w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts