S.P. 16.06.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Maksiu, ta jaednostka nazywa się przemęczeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 STASIEK mi energetyka załozyła metalowe skrzynki...bo o plasticzanych słyszec nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 a witam wszystkich rankiem Maksiu cos wisi...bo ja znowu nie mogłam spac... to tez chyba przemeczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.06.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Grapusek: namiar na wodociągi. Z czystym sercem polecam. Pan Mulawa: 606/676060. Z umowami, protokołami - nic się nie martwisz. Tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 hihih ten Mulawa widze wszedzie króluje polecam tez ....mi robił... Joasiu...ten hepworth wiecie ze rury trzeba kłasc zygzakiem?? nie prosto.. i jak tam prace? skonczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.06.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Coś wam powiem w tajemnicy, Teska ma śliczny, wielki taras. Na własne oczy widziałam i ręczę za słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 S.P...a dzieki... też niedługo bedziesz miała...i to taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 16.06.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Witam wszystkich, Potrzebuję namiary na bloczki betonowe i beton komórkowy. Czy ktoś mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.06.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ewar bloczki betonowe możesz ciągnąć z Roosens Beton ale tam każą płacić za transport z hds-em (nie wiem jak się to pisze). Ja ciągnę wszystkie materiały z Gol-Budu w Goleniowie - natańszy w Szczecinie.Mają duży samochód (z hds) i bez problemu jeżdżą do Szczecina. Za każdym razem sprawdzam ich ceny z innymi i u nich są ceny niższe (jak się dobrze potargujesz). Beton komórkowy z Rurki i bloczki betonowe z Roosens Beton były tańsze niż u producenta. Beton komórkowy jest najtańszy luzem - bez palet. Nie musisz martwić się o razładunek mają takie łapy i rozładują to sami.Nie polecam bloczków z Arbetu - są bardzo wytrzymałe ale krzywe - nie mają dobrych form (tak twierdzi mój wykonawca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Witam w poniedziałek! U mnie humorek w porządku, wszystko idzie OK. Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.06.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ewar - fundamentowe - nie pamiętam. Bloczki - suporeks - z Rurki - kupowane przez Węglobud na Łęknie (służę kontaktem w razie czego) rabat 15% od cen producenta. A można jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ivette !!! hihi juz wiem od kogo masz namiar na pana "M" toż to moi sasiedzi... przesympatyczni zreszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ewar - jeszcze raz ja. Zapomniałam dodać - ceny z Rurki są z rabatami w zależności od ilości pranego towaru - Gol-bud też ma takie rabaty. Moje bloczki przyszły jeszcze gorące - prosto z Rurki, tyle że przywiózł Gol-bud . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Teska! Pewnie, ze bardzo sympatyczni. Fajnie mieć takich fajnych sąsiadów. Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.06.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Maksiu, coś wisiało - mnie dorwało to samo, tyle że z soboty na niedzielę (21-10)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ludzie! Ja też męczę się strasznie tą budową. Zasypiam jak dziecko wraz z moim dzieckiem (córka 4 lat)! Po prostu za dużo myśli przelatuje przez mózg a to strasznie wyczerpuje fizycznie. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ivette.... jak zaczniesz murowac sciany...to przewaznie przestaje sie spac...pozniej dach itp..ja budzialam sie po nocach i mialam wrazenie ze sciany sie zawalą...albo dach..i ze cos zle jest zrobione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2003 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 w 100% potwierdzam to co napisala Teska, właśnie kończą mi stawiać ściany i mogę sie pochwalić ze zacząłem sypiać, ale jeszcze jakies 1,5 tygodnia temu miałem to o czym napisała Teska, notoryczne myslenie ze sie o czym zapomnialo, czegos niedopilnowalo itd. tak wieć Ivette wsztstko dopiero przed toba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.06.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ja jeszcze nie zaczęłam ścian stawiać nawet fundamentowych, a czuję się fatalnie, mogłabym zasnąć na stojąco. To może jednak coś wisi w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 17.06.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Właśnie, wszyscy się tu zachowują jakby budowali albo byli przed budową... Co to, forum budowlane, czy jak?! No co Wy, nawet nie dopuszczacie do siebie myśli, że coś może "wisieć" w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts