Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Ewar bloczki betonowe możesz ciągnąć z Roosens Beton ale tam każą płacić za transport z hds-em (nie wiem jak się to pisze). Ja ciągnę wszystkie materiały z Gol-Budu w Goleniowie - natańszy w Szczecinie.

Mają duży samochód (z hds) i bez problemu jeżdżą do Szczecina. Za każdym razem sprawdzam ich ceny z innymi i u nich są ceny niższe (jak się dobrze potargujesz). Beton komórkowy z Rurki i bloczki betonowe z Roosens Beton były tańsze niż u producenta. Beton komórkowy jest najtańszy luzem - bez palet. Nie musisz martwić się o razładunek mają takie łapy i rozładują to sami.

Nie polecam bloczków z Arbetu - są bardzo wytrzymałe ale krzywe - nie mają dobrych form (tak twierdzi mój wykonawca).

w 100% potwierdzam to co napisala Teska, właśnie kończą mi stawiać ściany i mogę sie pochwalić ze zacząłem sypiać, ale jeszcze jakies 1,5 tygodnia temu miałem to o czym napisała Teska, notoryczne myslenie ze sie o czym zapomnialo, czegos niedopilnowalo itd.

tak wieć Ivette wsztstko dopiero przed toba :D

pozdrawiam

Gość Gosc123

Właśnie, wszyscy się tu zachowują jakby budowali albo byli przed budową... Co to, forum budowlane, czy jak?!

No co Wy, nawet nie dopuszczacie do siebie myśli, że coś może "wisieć" w powietrzu :D