bodekku 22.09.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 dziewczyny - ciekawość pierwszy stopień do p...... czupurek - poszło na priv wybaczam -poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ja tam lubię piekło, jest chociaż ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 zwłaszcza w dzisiejszym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Bodekku - dzięki, moja ciekawość została zaspokojona (narazie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 22.09.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 jakbym chciała nawozić czarnoziemu na całość (2 tys. metrów) to poszła bym z torbami. Wyszłam z założenia że trawka na glinę wymieszaną z humusem - nie wywiezionym z wykopów, zaś pod roślinki punktowo ziemia ale tez nie za ekstra coby się roślinki nie przyzwyczaiły.Są też mieszanki tzw. poplonu dość ładnie spulchniające glinę (bobik, łubin itp.) A i na pierwsze sadzenia idą rośliny mniej wymagające - na stworzenie osnowy a później jak trochę zasłonią ogród to te wrażliwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 księgowa - a te spulchniające roślinki to na jesień czy na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 22.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Romanie H.! Czy Ty znasz może Magdę H.? (Właściwie już nie H.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 22.09.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 nawet teraz - jeszcze chyba zdążą wzejść? To się przekopuje przed kwitnieniem - ich korzonki rozwalają glebę rosnąc a część zielona po przekopaniu dobrze użyźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 dzięki - bo ja właśnie cały czas się zastanawiam co zrobić z tym moim glinianym rżyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ok, pa, pa do juterka spadam na zebranko do szkoły a patom do dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.09.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 również pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 22.09.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.09.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Hej Wszystkim, dziękuję w imieniu Antosia za życzenia i gratulacje. Antek wybierał tak- najpierw książeczka (nie do nabożeństwa), potem różaniec. czy to oznacza, że zostanie papieżem?? Poza tym ekipa do tynków nwewnętrznych wybrana- cena taka se ale chyba nie najgorsza 17/m. Ocieplacze stanęli na 25/m- bo u mnie tyle boni Teraz szukam dobrych fachowców od regipsów. Jeśli ktoś chciałby sie podzielić - narazie cena nie zeszła niżej niż 25/m- nie wiem czy to dużo czy może być (tzn dla mnie za dużo). Pozdrawiam Bodekku- gratuluję tempa. Aha- w sobotę odbieram koleżankę z Sycylii- może podrzuci nam troszku słońca na następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 22.09.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Słuchajcie, jak to w końcu jest jak się chce obliczyć cenę domu za m2? Która powierzchnia jest brana pod uwagę: użytkowa, netto, całkowita czy zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Bikosa...... .no co Ty chciałabys zeby był papiezem???? toz to ciezki zawód..... i wnuków niet....i synowej.....eee... Ja tam Antosiowi zycze coby rentierem został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 wrrr własnie spojrzałam....dzis nikogo jeszce nie było od rana hmm..dziwne.. To witam wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.09.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 witam wszystkich w drugiej części tygodnia. Bikosa - za rygipsy to, chyba taka normalna cena. ja miałam taniej i co? nie dość że poprawiali i poprawiali, to i tak znów są pęknięcia, i nie odbierają tel dlaczego mówisz że 17 zł za tynki wewn. to taka sobie cena? to chyba dobra na zewnątrz narazie nie będzie tynkowane? Stasiek - no właśnie dobre pytanie. i jeszcze: co brać pod uwagę przy obliczeniach (dokumentacja? działka? ewentualne koszty błędów?) pozdrawiam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.09.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 witajcie w czwartek! sorki za spóźnienie bikosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts