amo 24.09.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Didi dzięki za namiar, będziemy próbować Ale Wasz znajomy pędzi, będzie miał ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 24.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 nie było odzewu - nie ma informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 24.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Jezu, w środę mam egzamin kwalifikacyjny i ... już się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.09.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Józia - a na co ty się chcesz kwalifikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 24.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Józia - a na co ty się chcesz kwalifikować? Na swoje stanowisko. Co pięć lat mamy takie egzaminy. Trochę BHP trochę znajomości urządzeń trochę strachu i potem pięć lat spokoju i znowu i jeszcze raz i tak aż do emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 CZESC WSZYSTKIM!!!Dach już prawie cały w membramie, zostają kontrłaty i ... dachóweczka, jak pogoda dopisze, to za 8 dni .... impra!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.09.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Jolly - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2004 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 jolly: może zajrze do ciebie w niedziele jak bede wracam z miedzywodzia... ale to nic pewnego wiec nie szykuj sie jakos specjalnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Niestety mnie nie będzie, bo synuś zaproszenie ma na urodzinki w mieście, no i moi rodzice wracają z urlopu - tęsknota, ale zobaczyć możesz - zawsze!!! Chyba, że będzie to popołudniu, to może już będę.... P.S. a z tym hard - postem od Romana to ja nie chciałam, nie wiedziałam, że o to mu chodzi... więc trzeba go spuścić na dół.... sorki, ale to moja niewiedza i .... WYBACZCIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.09.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Jolly - kurka ja nie w temacie, o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2004 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 jolly: nie ma sprawy.. skoro cie nie bedzie.. to jade prosto do siebie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czupurek - dzięki!!! Nie wiesz o co chodzi????? To zobacz temat w klubie budujący coś od p...... szok!!! apetycznie, ale głupio, że się wyrwałam i temat był już na górze i oto mu chodziło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.09.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Jolly - ja nie kumata jakaś patrzyłam, patrzyłam i nic weź mi wyjaśnij na priv bo, mnie zżera ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 I co Czupurek, fajne są TE NASZE MORDUNIE - nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 ło matko, znowu nie kumam, lekarza (dla mnie)o jakie znowu mordunie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 24.09.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 jolly jeżeli chodzi Ci o gęby to było by miło gdybyś swoją umieściła w odpowiednim pościku Czekam z niecierpliwością. Ps. Jak idzie praca nad dyplomami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czupurek, bo jak Cię LUTNE.........proszę nie wiesz o co chodzi?+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 SORY CZUPUREK, ALE JUZ WIEM DLACZEGO NIE WIESZ O CO CHODZI, BO MARIUSZ PO PROSTU ZLIKWIDOWAŁ TE STRONKE, ALE JAK JESTES CIEKAWA TO PONOC PRZESYŁA NA PRIVA, A JEST NA CO POPATRZEC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.09.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Olka - no właśnie z tymi dyplomami same kłopoty, otóż firma wysyłkowa owszem ma, ale drukuje dopiero w poniedziałek , a ja boję się, że nie zdążymy, więc DAWAJ SZYBKO NAMIARY GDZIE MOGE KUPIC GOTOWCE, CZYLI DYPLOMY GOTOWE, COBY TYLKO TAM NAZWISKA POZNIEJ POWPISYWAC!!!! INO SZYBKO, BO ZARAZ MUSZE JECHAC I SZUKAC I KUPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 24.09.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 jollyno i jest problem wiekszosć sklepów i hurtowni ma papiery, ale bez nadruków. Kup papier gładki i nadrukuj sama. Zrób projekt w Wordzie i już. To proste dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts